Haklısınız. Boyle sucu bana yukleyip terketmesi cok dokundu bana. İnanın aldatsa canım bu kadar yanmaz. Ama zayıf yanımı bilip bunu yuzume acımasızca vurması... cidden beni cok kırdı
Evet. Kucuklugumden beri hep hayatımda biri olsun yalnız kalmıyım istedim. Ama cok korktugum sey basıma hep geldi. Psikolojik olarak suan cökmus durumdayım. Ayaga kalkmam zor olcak ama kalkmak zorundayım. Sevse gitmezdi. Tek bildigim bu.Sen kendi elinden tutup ayağa kaldıracaksın kendini. Pamuk ipliğini kopar hayatından, yaşıyorsan gerek olmadığını anlar daha güçlü bağlanırsın hayata.
Bırakmıstım fakat tekrar baslıcam. İstanbul Avrupa yakası uygun bir yer arıyorum. Belkide dediginiz gibidir. Her insan aynı olmak zorunda degil. Her insanın gel gitleri olur. Evlendigimde boyle olsaydı daha kotu olurdu. Tesellim bu.
yoo sevgi hislere baglidir. senin ona kendisini nasil hissettirdigine de baglidir. o zmn hic bi sevgili ayrilmasin sevgi bu mu denilecekse. psikoloik destek alin derim.Seven bir insan bunu bahane etmemeli. Ozellikle sevgiliyse konu hep yanında olmak gerekli degil mi? Sevgi denilen sey bu demek degil mi?
Gayet iyidi aramız. Hic konusu bile acılmamıstı. Hatta yarına iftar bile duzenlemistik 2 gun icinde oldu hersey. Benim panik ataj gecirmem bunu getirdi iste.yoo sevgi hislere baglidir. senin ona kendisini nasil hissettirdigine de baglidir. o zmn hic bi sevgili ayrilmasin sevgi bu mu denilecekse. psikoloik destek alin derim.
Bahane olmalı. Bu bir insana yapılmaz. Kaldı ki bu sozler cok agır. Sevdigim zaman cok guzel seviyormusum. Oyle demisti. Bu yuzden benimle olmak istemisti.Devam edin elbette. Artık herkesin psikolojik destek alması gerekiyor, anksiyete pompalayan bir dünyada yaşıyoruz. Cok normal destek almak.
Ama siz degersiz, sevilmeyecek, negatif birisi degilsiniz. Bunu aklınızdan çıkarın lütfen. Eski sevgiliniz bunu bahane etmis, adam degilmis.
bazen ayrilma kararina an bile yterli olur. siz bardagn bos tarafini goren biriyseniz ya da karamsar vs. onun yasayacagi hayat gozunun inunden gecti belki. velki de korktu. ya da bu durum hislerini azaltti vs. sevgi konusu cok net sinirlari olan bisi degil ki bitirmesi herseye bagli olabilir. siz kendi basiniza var olabilmeyi ogrenin basarin. sinra ki iliskilerinzde hersey yolunda gider umarimGayet iyidi aramız. Hic konusu bile acılmamıstı. Hatta yarına iftar bile duzenlemistik 2 gun icinde oldu hersey. Benim panik ataj gecirmem bunu getirdi iste.
Bahane olmalı. Bu bir insana yapılmaz. Kaldı ki bu sozler cok agır. Sevdigim zaman cok guzel seviyormusum. Oyle demisti. Bu yuzden benimle olmak istemisti.
Hersey duzeldiginde geri döner mi sizce? Yani benim iyi oldugumu anladıgında? Merak ettim bilmiyorum ama dönmez sanki.bazen ayrilma kararina an bile yterli olur. siz bardagn bos tarafini goren biriyseniz ya da karamsar vs. onun yasayacagi hayat gozunun inunden gecti belki. velki de korktu. ya da bu durum hislerini azaltti vs. sevgi konusu cok net sinirlari olan bisi degil ki bitirmesi herseye bagli olabilir. siz kendi basiniza var olabilmeyi ogrenin basarin. sinra ki iliskilerinzde hersey yolunda gider umarim
bunu da kimse bilemez. siz onun donmesi icin degil kendiniz icin iyi olmayi ogrenin. hayata pozitif bakin. sonrasinda guzellikler de yaniniza gelir umarim. o kisoden daha iyileri belki :)Hersey duzeldiginde geri döner mi sizce? Yani benim iyi oldugumu anladıgında? Merak ettim bilmiyorum ama dönmez sanki.
Yaşadıklarınızın nedenini bu cümledeki bakış açınız özetliyor bence. Siz kendiniz ayağa kalkmazsınız başkasının insafına kalır ve sevgisine bağımlı olursunuz.Son guvendigim insanın beni ayaga kaldırıp tekrar yere dusurmesi bana cok agır geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?