- 3 Eylül 2009
- 620
- 66
- 118
senin için çok üzüldüm canım zorrrrr bir durum
valla herkes abartmışsın demiş ama bende sinrlenirim aylardır olunmayan bir ameliyat birden yapılsalmaz:
düşünmesi lazımdı kendi kızı doğum yapsa yine ameliyat olur muydu boshayallersmile
keni kızı olsa damadını doldururmuydu ?????
bunlar klasik kaynana modeli oğlunu kıskanır seni kıskanır ve iktidar yarışına girer niye gerek duyuyorlarsa :umursamaz:
kendilerini osmanlının velihat anneleri gibi görüyor ve taht kavgası yapıyorlar sanki alsanaalsanasmile
Abartmışsınız.
Kayınvalidenizin ameliyat olduğu tarih sizi bağlamaz. Ha size destek olmak adına ameliyatını erteleyebilirdi ama ertelemedi, karar onundur. Bu yüzden onu yargılayamazsınız.
Sarı eşarp bağlamasının nesi kötü, anlayamadım. Eskiden beri varolan bir inanış, gelenektir bu. Bunun için tepki göstermeniz yersiz olmuş.
Anneniz evinizde zaten, kayınvalideniz gelip yemeğinizi yapmış etmiş, daha napsın kadın anlamadım ki.
Ama tutup da eşinize olayları anlatması (nolduysa artık) abes olmuş, yakışmamış, eşinizin tepkiside ağır olmuş.
Belki bir birikimdir bu bilemiyorum ama anlattığınız kadarıyla tarafların anlayışıyla çözülebilecek problemler var ortada.
Öncelikle sorunlarının dahada katmerlisini yaşamış bir ablan olarak sabır diliyorum.5 yıllık evlilik öncesi 13 yıllık evlilik tam 18 yıl neredeyse bir kaç ay öncesine kadar boşanmayla sonuçlanacaktı.Bizdeki sorunda kaynana ve onun her isteğine gözü kapalı evet diyen eşimdi.Evlilik terapisti son çarem oldu.Ve yanlız gittim terapiste anlattım tüm olayları ve bana terapistin söylediği ilk şey böyle geline böyle eş ve kaynana olur ancak oldu.Şaşırdım neden dedim.aşırı vericisin hak edilmeyen verilmez çok duygusalsın ve her söze anlamlar yüklüyor kendini üzüyorsun oldu.Yavaş yavaş önce kendimi değiştirdim.Ama sadece davranışımı konuşmamı anlayışımı değil dış görünüşümüde.Sonra inanın bana eşimi yeniden tanıdım onunla nasıl konuşmam gerektiğini öğrendim.Ve sonuç zafer oldu.Tabiki ailesini atmadı sonuçta onu doğuran dünyaya getiren ama benim ve kızımında kıy*****i anladı.Şimdi onun için ilk biz varız.
Aman eşinle anlamsız şeyler için tartışma ses tonununa dikkat et.Konuşma ortamında sorunlarınızı çözme yoluna gidin bunu yaparkende bir kahve eşliğinde muhabbetle yap.Herşey yoluna girer asla boşanma lafını kullanma kullanırsanda kararlı olduğunu görsün.Önce sen kendine değer ver sonra başkalarından bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?