merhaba arkadaşlar ben beş yıllık evliyim bir oğlum var 3 yaşında .. eşimle evlendiğimizde beri bitmek bilmeyen sorunlarımız var aylarca küsmesi ayrı yatması , cimriliği , bencilliği hep kendini haklı görmesi , değer vermemesi , Kibiri,, saygısızlığı , aileme gitmeme onların gelmesinde problem yaratması ortada bi sorun yokken üstelik ..kendisinde akraba kültürü yok benim de olmasın istiyor arkadaşım olmasın .. sadece kendi ailesi Ve ben onun ailesine asla saygsızlık yapmadım fazla fazla gittim geldim ama değeri yok yapmacıkmışım... sorsanız bunları kabul etmez ama hepsini yapar.. artık son noktadayım annemin rahat gelip gidemediği diken üstünde bi hayatı yaşamak istemiyorum boşanmak istiyorum.. ama cesaret edemiyorum ailecek çok zor ve baskın insanlar benim babam hasta babam ufak tefek şeyler sezse de bilmiyor detayları ama bilse çok büyük kavgalar çıkar arar küfreder eşimin yaptıklarından ötürü onu rezil eder çakamaz hale getirir ama bu beni korkutuyor çünkü onlar da zor insanlar Hep bunalrı düşünerek sustum .. eşimin durumu iyi Zengin sayılır hatta.. çocuğu ben den alır mı benim işim yok çalışmıyorum üniversite mezunuyum amA çalışsam alacağım para asgari ücret olacak ayakta durabilirim güçlü kalabilirmiyim .. Kafam çok karışık.. oğlumu düşünüyorum.. çok üzülüyorum ama benim hayal ettiğim hayat bu değil