bana yardım edin!!!

caresiz4848

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
33
1
13
Yozgat
21 yaşındayımm..anlatacaklarım için çok utanıyorum ama anlatmazsam veya bir şekilde içimdekileri atmazsam daha fena olacagım.buraya yazacklarımı daha önce kendimle bile konuşmamıstım..keşke kendimle birazda olsa konuşup kendime bi çeki düzen verseydim..üniversite öğrencisiyim bunuda söyleyeyim.21 yıllık hayatıma o kadar sey sıgdırdımki..o kadar acı o kadar göz yaşı..lisedeyken bekaretimi kaybettim..kendimi iyice saldım..lise bitince tekrar başka biriyle hemde tanımadıgım biriyle sadece cinsel anlamda bi ilişkiye girdim çok pişman oldum ama pesimi bırakmadı tehtitlerle ve bu kişi bi polisti..hikayeler herzmn bira abartı gelir okuyanlara ama bnm hikayem gercek ve buraya yazdıklarımda eksik var fazla yok..hayatıma bi çok erkek girdi hiç biriyle doğru düzgün bi ilişkim olmadı ya ihanete ugradım bitti yada tekmeyi bastılar..inanmazsınız 21 yaşındaki bi kız bu kadr cok seyi nasıl yaşamıs diye ama yaşadım işte..1 buçuk sene önce hayatıma birisi girdi ve herkesten farklı birisi..o hyatıma girince bn çok değiştim düzelmeye basladım ve pişmanlıklarım arttı.bizimkisi yalan üzerine kurulmus bi aşk..yaşadıklarımı bilmiyor anlatmadım..anlattıgım tek sey biriyle ilişkiye girdiğim ve cok pişman oldugum..o beni bu halimle kabullendi ama dahasını bilse yüzüme bile bakmaz..ilk başlarda hersey çok güzeldi ama git gide ilişkimiz büyüsünü kaybediyor hersey ters gidiyor tam bn düzelmeye başlamısken yeni bi hayata yelken açmısken bu seferde onunla aramızda sürekli problmler cıkıyor hiç yoktan kavgalar tartısmalar..eskiden bnm her türlü tavırımı bunalımımı cekerken şimdilerde artık kaldıramadıgını yorulduğunu tavırlarıma gelemediğini söylüyor..hayattaki herseyim problem herseyim..bzen yaşamaya bile hakkım olmadıgını düşünüyorum..buraya bunları niye yazdıgımı ne beklediğimi amacımın ne olduğunu bile bilmiyorm.tek bildiğim cok zor durumda oldugum ve pişmanlıklarımın tüm vücudumu ruhumu sarmıs olması..o kadar kötü haldeyimki her an bi önceki anda canıma kıymadığım için şükrediyorum..bana kızın hakaret edin ama ne olursunuz bundan snraki hayatım için bi yol gösterin..

Kendine yeni bir sayfa açmışsın eskileri boşver artık bir silkelen kendine gel. Erkek arkadaşım tavrımı bunalımı mı çekmiyor artık demişsin. Çekmek zorunda mı? İnsanlar genelde ilişkilerinde huzur beklerler. Kendine acımayı bırak ne yaşandıysa yaşanmış erkek arkadaşına da kendine de eziyet etme

canım başka bir arkadaşa da yazmıştım sana da yazıyorum..
geçmişi geçmişte bırakıp önüne bakmalısın..
sana gösterebileceğim en doğru yol şu;
öncelikle kalk abdest al ve iki rekat tövbe namazı kıl..
sonra herşeyin hayırlısını iste..
içinde bulunduğun durumu atlatabilmenin tek yolu Allah'a sığınmak......
hırçın olmanın sebebi de manevi olarak bu durumdan kurtulamamış olman..
her insan hata yapar yaşın daha çok ufak ve seni seven birini de bulmuşsun..
öncelikle manevi olarak temizlen..
tövbe namazını kıl dualarını et, Allah'tan affedilmeyi iste...
yüzüm yok dua etmeye gibi bahanelerini vesveselerini bir kenara bırak..
şeytanın oyununa gelme..o seni tövbe ettirmemek için uğraşır...
ne yaşamış olursan ol içten samimi bir şekilde tövbe edersen Allah da kabul eder inşallah..
ondan sonra nasıl rahatladığını görüceksin..
sevgiline zaten bazı şeyleri anlatmışsın..
herşeyi anlatmak zorunda değilsin günahı açığa vurmak anlatmakta doğru değildir..
bu saatten sonra kendine bir yol çiz, aynı hatalara tekrar düşmemeni dilerim...
Allah yardımcın olsun...

Herkesin bir hikayesi vardır ve hayat maalesef her zaman toz pembe değil.
Madem ki son ilişkinde kendini toparlamaya başladın, o zaman ondan ayrılsan bile hayatına devam edecek gücün var. Hayatımıza giren her insan bize ya birşey öğretir, ya mutlu eder ya acı verir ya da başka bir nedenle var olmuştur. Şimdiki adam da senin için kurtarıcı olmuş, kendini toparlaman için bir vesile olmuş. Demek ki artık görevini tamamlamış ve gitmesi gerekiyor, sen de bunu kabul etmeye çalış. Hala hayattasın ve çok güçlü bir kızsın bunca acıya göğüs germişsin bunu da atlatabilirsin, yeter ki iste! Daha yaşın genç, karşına kimler çıkacak; ileride inşallah seni sen olduğun için seven, her halinle kabul edebilecek, olgun kişilikte bir adam da çıkacaktır. Mutluluk zor değil yeter ki sen olumlu düşün.
Yazmak istersen de yaz, içini dök burada sana herkes elinden geldiğince destek olmaya çalışır. Hayat boyu başarı, sevgi ve güzellikler seninle olsun.

Canım Benim Geçmişte Neler Yaşadığını Unut Artık Ders Çıkar Hatalarının Zaten Farkındasın Pişmanda Olmuşsun Onun İçin Artık Geçmişe Bakma Hep İleri Bak Hep Önüne Bak. Öncelikle Her Ne Yaşarsan Yaşa Sen Bir Bayansın Bir İnsansın. Kendine Olan Saygını Kaybetme. Erkek Arkadaşınla Ayrılabilirsin veya Devam Edebilirsin Ama Dünyanın Sonu Değil. Daha 21 Yaşındasın Ne İnsanlar Çıkar Karşına Dünyadaki Tek Erkek O Değil Merak Etme

canım geçmişine artık bir sünger çek kendin için.hayatına kimseyi sokma bir müddet hatta okulunu bitirene kadar.çünü anladığım kadarıyla çok duygusalsın ve çok yıpranmışsın. okulunu bitir güzel bir işe girmeye çalış hayatını düzene sok. önündeki hedefin okulun ve işin olsun. bir gün birisi çıkarsa karşına sevgili olarak onunla ilişkini seviyeli tutmaya çalış. geçmiş geçmişte kalmış artık. geçmişi sürekli düşünürsen bişey yapamazsın.zaten pişman olmuşsun. tertemiz sayfa aç ilkönce okulun ve işin

onu okadar cok seviyorumki onsuz bi hayatı düşünemiyorum bile..oda cok seviyor eminim ama kafası karısıyor ben o kadar zor bi insanımki onuda anlıyorum..ne bna git diyebiliyor nede artık bni cekebiliyor..herseyden ötesi en ufak bi düşmede eskiler aklıma geliyor..kendimde o gücü bulamıyorum

kafamda bu soru işaretleri varken ve sürekli gecmişi düşünürken hiç bir şeye kendimi veremiyorum.ben o kadar güçlü bi insan degilim

Eskiyi kapat artik, neyse ne. Herkes, hepimiz yapiyoruz hatalar. Sevdigine saril ve devam et yoluna. Ben zor bi insanim falan triplerini birak, mutlu olmaya bak

Bence seni ona bağlayan şey sevgiden çok sığınacağın bir liman olması... Eğer ki o seni gerçekten seviyorsa bir şekilde birbirinizi tolere edebilirsiniz. Ama madem ki artık "seni çekemiyor" o zaman demek ki yollarınızı ayırmanız gerekiyor. Duygusal bir insansın belli ki ama hayat maalesef salt duygulardan ibaret değil bir de hayatın gerçekleri var. Ben her ne olursa olsun bir kadının dimdik ayakları üzerinde durması gerektiğini düşünüyorum. Sen önce kendine ve okuluna odaklan. Bir erkeğe bel bağlama sonra o çok sevdiğin kişi seni hayal kırıklığına uğraştırsa, yıkımın daha da büyük olur.

Ama Bu Durum Senin Duygusal Boşluğundan Kaynaklanıyor. Kafanı Başka Şeylere Versen, Aşkı,Sevgiyi,Sevgiliyi Artık Bir Tarafa Bırakıp Sadece Kendinle İlgilensen Daha İyi Olmazmı. Önce Sen Kendini Bir Toparla Hem Ruhen Hem Bedenen Ondan Sonra İlişki Kurmayı Denersen Bence Hem Sana Hemde Karşındakinin Daha Sağlık Bir İlişkiniz Olur. Anladığım Kadarıyla Duygusal Boşluğunu Hep Erkeklerle Doldurmaya Çalışmışsın. Bırak Erkeği Sen Gez Toz Çalış Oku Hayatını Yaşa Aşk ve İlişki Olaylarından Bir Müddet Uzak Durman Sana Fayda Verir. Daha Olgun Düşünürsün.

bu durumla ilgili açtığın 3. konu. ama bir çok tavsiyede bulunuldu sana. dediler bırak geçmişi öle yap böyle yap. önce bir onları uygula sonra tekrar aç dediklerinizi yaptım ama olmadı dıye. aynı şeyleri tekrar tekrar hoşunuzamı gidiyor anlamıyorumki....

kafamda bu soru işaretleri varken ve sürekli gecmişi düşünürken hiç bir şeye kendimi veremiyorum.ben o kadar güçlü bi insan degilim
Geçmişe takılma, geçmiş adı üstünde yaşandı ve bitti! Bugünü yaşa, yarına umutla bak, geçmiş de arkada kalsın Hala nefes alıyorsan, demek ki geçmiş seni bitirmemiş, gelecek sana güzel günler sunacak. Böyle düşünmeye çalış. Olmuşla ölmüşe çare yok, sen geçmişte takıldıkça ne bugünün tadını çıkarabilirsin ne geleceğini kurabilirsin o yüzden yaşananları olduğu yerde bırak ve önüne bak derim bir ablan olarak

öncelikle madem birşeyler yapmışsın bunların sorumluluğunu taşıyacaksın kaçarın yok. hayatın boyunca bir şekilde bununla yaşamaya mecbursun.

yanlış anlama ama ben senden 8 yaş büyüğüm. Arasuıra güzel / keyifli şeyler yaşamışsın , e hayat her zaman toz pembe olmaz ki. şuan bir erkek arkadaşınla olan ilşkinden bahsediyorsun mesela millet de ne sorunlar var. her ilişkinin inişleri çıkışları vardır, sabret gözlemle eğer devam ederse ayrıl. ama asıl ben sana asıl önemli soruyu soraym.

Madem bu kadar şeyler yaşamışsın, ve madem pişmansın vs vs niye bir sevgili yaptın tekrardan? daha 21 yaşındasın 30 yaşında da da biriyle tanışıp mutlu olabilirsin. madem kötü tecrübelerin oldu neden beklemiyorsun. 21 yaş nedir ki. sen daha kendi psilolojni, kafanı, hayatını düzene sokmadan birisin hayatına girmişsn tekrardan. biraz beklesen ne olurdu? bu arada sen kendin için şöyle kötüyüm vs diyorsun ama sevgilinin özellikle böyle tecrübesi yoksa ve seninle beraberse ona da çok büyük sorumluluk vermiş oluyorusn. onun da hayatı kolay değil şu an (bu olayı önce bi kafasında bitirmesi lazım) . oyüzden kendin için ama sevgilin için sorumlu davran, akıllı davran, ilişkim kötüye gidiyor diye ona da kendine de hayatını zorlaştırma. ayrılırsan da hemen yine biriyle beraber olma. hayat kolay değil. ama hayat hepimizin kendi seçimi. ve hiç bir şey için daha geç kalmadın ve daha 21!!!!!! yaşındasn

Herkesin kendi hayati kimse seni yargilayamaz .hayatina çeki düzen vermek istiyorsan bunu yapabilirsin.gecmiste yasadigim seylerin acisini su anki erkek arkadaşından cikarma bence.bunun sorumlusu o degil.bunaliminida cekmek zorunda degil...

ben eskiyi bıraksam bile hergün karsıma eskiden yasadıgım bi olay veya kişi cıkıyor..o kadar cok gereksiz insana yer vermişimki hayatımda

BU KADAR ÇOK MU HAYATINA GİREN ÇIKAN

sevgilin var ne kadar güzel bence psikologa gidip kafanı rahatlatmalısın
sonra herşey düzene girer
yaşadıysan yaşadın sil eskileri aklından geçti gitti.
ailen nerede birlikte mi yaşıyorsunuz ?

ahh ahh o kadar üzülüyorum ki anlatamam. daha tomurcukken açıyor şimdiki nesil. sonra pişmanlıklar. neden acele edilir neden herşey yaşında güzel be kızım..
tek yapman gereken herşeyi unutup yeni bir düzene girrmek. hayatında biri olsada olmasada senin bakire olmamandan faydalanmak isteyebilirler. mühim olan bu saatten sonra senin ne cevap vereceğin. artık nefsine hakim olma zamanın....
madem pişmansın pişman insanların yaptığı gibi düzgün insanlar gibi yaşayacaksın tek yolu bu...

Cehalet,gençlik,aile,yaşam şartları......herşey insanı bazen yanlışa sürükler.Kimseyi bu yüzden kınamamak gerek.21 yaş o kadar genç ve o kadar küçük bir yaş ki,bu yaşta bile yanlışını görüp düzelme çaban büyük bir artı.Hayatta herşey olabilir.İnsanız.Zaaflarımız,yanlış kararlarımız olabilir.Fakat önemli olan hatadan ders alıp tekrarlamamak,hayatı kendine ve başkasına zehir etmemek.Bir insanı tanımışsın.Sevmişsin seni olduğun gibi sevmiş.Eeee niye sevgine sımsıkı sarılıp,onu ve kendini mutlu etmek adına hayatta geleceğin için uğraşlar vermek yerine bunalım takılıp tavır yapıyorsun.Bu hayata insan birkez geliyor ve inan kim olursa olsun herkes herkesi bir yere kadar çeker.Ve hiçbir erkekte bunalımlı kaprisli tavırlı birini fazla kaldırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…