Bana yardım elinizi uzatın :'(

nehir_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
429
54
68
Bu dünyada çok dert var arkadaşlar hepsini biliyorum. Öncelikle beni yargılamanızı istemiyorum. Sadece tanımadığım insanlardan yardım istiyorum. Kiminizden ablalık, kiminizden kardeş, arkadaşlık görmek istiyorum. Aile hayatımda, sağlık hayatımda, okul hayatımda problemler var. Arkadaşlarımdan destek olan yok, ailemden sıgınacak bir kimsem yok. Aşırı duygusal, hassas bir insanım o yüzden bu kadar acı çekiyorum. Hayatımda hiç bir şey istedigim gibi gitmiyor. Uykularım kaçıyor, sanki yaşamıyorum. Artık hayatımda bu kadar umursanmamaya, sevgisizlige tahammül edemiyorum. Kendimi yapayanlız hissediyorum. Herkes eziyor beni, ben sustukça herkes üstüme geliyor. En çok canımı sıkanda 2 yıldır beni sevmeyen birisi için boş yere göz yaşı döküyorum. Öyle boşluktayım ki ağlasam ona koşuyorum. Sevmiyor ama değer verip dinliyor. Yani kısacası beni arada bırakıyor. Ben artık ona mesaj atmak istemiyorum. Kalbime gömmek hayatıma bakmak nefes almak sıraylada başka sorunlarımı çözebilmek istiyorum. Ama tek başıma yapamıyorum. Duygusal anımda ona gidiyorum. Ve gitmek istemiyorum ona. Ne olursunuz ben artık kendime akıl veremiyorum. Teorikte her şeyi biliyorum ama pratiğe dökemiyorum. Artık gururumu ayaklar altına almak istemiyorum. Beynimde onla uyanmak istemiyorum. Bana güclenmem için ona koşmamam ve bu depresif durumdan kurtulmak için yardım edin.

Benimde hayatımda hersey istediğim gibi gitmiyor
Ve eminim ki birazdsn burası dolacak yorumlarla ama hicbirininki istediği gibi gitmiyordur
Çünkü istemenin sonu yok
Bu depresyon sebebin olursa ömrünün sonuna kadar deprdsyonsun
Sevdiğin adam konusunda yorum yapmayacağım çünkü ne yazsam boşa gidecek

Bizim ne gibi yardımımız olur bılmıyorum ki .s
Beynınde bıtıreceksın.
Mutsuzsan bitiriceksin.
Neden mutsuzsun mesela . Bazen ınsalrın böyle evlerı oluyor mesela ben 2 gundur resmen bunalımdaydım . Allaha şükür bugun biraz duzeldım .. Eşim en buyuk destekçimdi bu zamanlarda..

Ne bileyim kafam durdu sağlikli dusunemiyorum tam 2 yildir. Gecmiyor ayrintilara girmek istemiyorum. Ama ne kadar bu durumdan kacmayi denediysem o kadar bunalıma girdim. :'(

Sizi sevmediğini nasıl anladınız?Sizi sevmiyorsa sorunlarınızı neden dinliyor?

Ne bileyim kafam durdu sağlikli dusunemiyorum tam 2 yildir. Gecmiyor ayrintilara girmek istemiyorum. Ama ne kadar bu durumdan kacmayi denediysem o kadar bunalıma girdim. :'(
Kendinize yoğun programlar edinin onu dusunmeyede pek fırsat kalmaz arayıp sormayada

Sizi sevmediğini nasıl anladınız?Sizi sevmiyorsa sorunlarınızı neden dinliyor?
Çünkü cok eski arkadasiz ve aramizda hersey acik ve net biliyor duygularimi ama karsiligini veremiyorum. Ben seni mutlu edemem diyor. Ama yanlizda birakmiyor sanirim vicdan azabından

2 yıldır belki sizi gerçekten sevecek, mutlu edecek, gerçek sevgiyi tadacağınız biri karşınıza çıkacaktı ki siz onun yerine böyle sürüklendiniz. bu sizin seçiminiz oldu net. ve kendi seçimlerinizden ders çıkarmayıp aynı hataları yaptığınız sürece bu 10 sene bile böyle gidebilir.. kendinize yeni bir yol çizin ki bu mutsuzluktan kurtulun. sevgilerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…