Bu dünyada çok dert var arkadaşlar hepsini biliyorum. Öncelikle beni yargılamanızı istemiyorum. Sadece tanımadığım insanlardan yardım istiyorum. Kiminizden ablalık, kiminizden kardeş, arkadaşlık görmek istiyorum. Aile hayatımda, sağlık hayatımda, okul hayatımda problemler var. Arkadaşlarımdan destek olan yok, ailemden sıgınacak bir kimsem yok. Aşırı duygusal, hassas bir insanım o yüzden bu kadar acı çekiyorum. Hayatımda hiç bir şey istedigim gibi gitmiyor. Uykularım kaçıyor, sanki yaşamıyorum. Artık hayatımda bu kadar umursanmamaya, sevgisizlige tahammül edemiyorum. Kendimi yapayanlız hissediyorum. Herkes eziyor beni, ben sustukça herkes üstüme geliyor. En çok canımı sıkanda 2 yıldır beni sevmeyen birisi için boş yere göz yaşı döküyorum. Öyle boşluktayım ki ağlasam ona koşuyorum. Sevmiyor ama değer verip dinliyor. Yani kısacası beni arada bırakıyor. Ben artık ona mesaj atmak istemiyorum. Kalbime gömmek hayatıma bakmak nefes almak sıraylada başka sorunlarımı çözebilmek istiyorum. Ama tek başıma yapamıyorum. Duygusal anımda ona gidiyorum. Ve gitmek istemiyorum ona. Ne olursunuz ben artık kendime akıl veremiyorum. Teorikte her şeyi biliyorum ama pratiğe dökemiyorum. Artık gururumu ayaklar altına almak istemiyorum. Beynimde onla uyanmak istemiyorum. Bana güclenmem için ona koşmamam ve bu depresif durumdan kurtulmak için yardım edin.