- 23 Eylül 2019
- 59
- 27
- 3
- 31
- Konu Sahibi Sakinkaplumbaga
Hanımlar merhaba
Ben güzel bir kız değilim. Nasıl diyeyim normalin biraz altında bir güzelliğe sahibim. Sevgilim ise gerçekten yakışıklı ve karizmatik. Hatta çevremdekiler bile söylüyor nasıl oldu da bu çocuk sana baktı diye sevgilim se bana sevgisini hissetiren beni gerçekten seven birisi.Ben ona bunu yansıtmıyorum ama içim içimi yiyor. Sevgilimin annesi ve ablaları da o kadar güzel o kadar havalı o kadar özgüvenli kadınlar ki ben onların karşılarına çıkmaya utanıyorum. Beni beğenmeyeceklerine de eminim
 sevgilim se bana sevgisini hissetiren beni gerçekten seven birisi.Ben ona bunu yansıtmıyorum ama içim içimi yiyor. Sevgilimin annesi ve ablaları da o kadar güzel o kadar havalı o kadar özgüvenli kadınlar ki ben onların karşılarına çıkmaya utanıyorum. Beni beğenmeyeceklerine de eminim
 sırf bu yüzden güzel giden ilişkimi bile bitirmeyi düşündüğüm oluyor. Napmalıyım
 sırf bu yüzden güzel giden ilişkimi bile bitirmeyi düşündüğüm oluyor. Napmalıyım

Ben güzel bir kız değilim. Nasıl diyeyim normalin biraz altında bir güzelliğe sahibim. Sevgilim ise gerçekten yakışıklı ve karizmatik. Hatta çevremdekiler bile söylüyor nasıl oldu da bu çocuk sana baktı diye
 sevgilim se bana sevgisini hissetiren beni gerçekten seven birisi.Ben ona bunu yansıtmıyorum ama içim içimi yiyor. Sevgilimin annesi ve ablaları da o kadar güzel o kadar havalı o kadar özgüvenli kadınlar ki ben onların karşılarına çıkmaya utanıyorum. Beni beğenmeyeceklerine de eminim

Ic güzelligini fark etmis ki, disini da sevmis.
 Ic güzelligini fark etmis ki, disini da sevmis.  

daha iyisini bulamadın mı diye. Ama umrumda olmuyor. Diyeceğim o ki öyle laflar dolaşsa bile bu sevdiğiniz adamı etkilemez kolay kolay.
 daha iyisini bulamadın mı diye. Ama umrumda olmuyor. Diyeceğim o ki öyle laflar dolaşsa bile bu sevdiğiniz adamı etkilemez kolay kolay. 

ayrıca guzelik gelip geçici
 ayrıca guzelik gelip geçici