Bana yardımcı olun hanımlar güzellik takıntısı , sevgilim ve ailesi

İnsan doğası gereği kendinde olanı önemli bulmuyor bence. Mesela uzun boylu erkekler genelde daha kısa kadınları beğenirler, kısalar da ise gereksiz bi uzun kadın beğenisi vardır. Bu genel geçer güzellik olayı da öyle. Hepimizin yakışıklı bulduğu adamlar genelde güzel kadınlarla beraber değillerdir çünkü dış görünüşe takıntılı değiller. Hepimizin böyle olması gerekiyor tabi orası ayrı ama ben genelde böyle düşünüyorum. Yani eminim güzelliğinizden çok daha çekici özellikleriniz var ki yakışıklı bi adamla güzel bir birlikteliğiniz var. Güzel olmasına karşın aurası olmayan o kadar çok kadın var ki salt dış görünüş bi işe yaramıyor inanın. Ben sevgilinizin ailesinin de bu çirkini nerden buldun diyeceğini sanmıyorum hiç. Özgüven şart ama onu unutmayın :)

herkes kendince güzeldir ama ben mesela kalbini fesat bulduklarımı çirkin bulurum. yoksa gönlü güzel insan için hiç aklıma gelmez dış görünüşü yani bana hep güzel gelir gülüşü içtendir güzeldir gözleri güzel bakar (iyimserdir)

Aman salla ya.Bana da kocam yakışıklı ve maço görünümlü ben ise çocuksu ve minyon görünümlüyüm diye çok söylediler hala söylerler.Kalplerimiz benziyor birbirine diye cevap verirdim eskiden , hafif bozulurdum.Şimdi onu da demiyorum.Eşimle tanışan bütün kadın arkadaşlarım bu yorumu yapıyor.Bana hiç öyle gelmese de ha evet falan diyorum , onlarla mı uğraşiyim ayol.

Bu çocuk sana nasıl baktı diyen arkadaşlarınla da arkadaşlığını bitir bence.Terbiyesizler ya.

Hanımlar merhaba
Ben güzel bir kız değilim. Nasıl diyeyim normalin biraz altında bir güzelliğe sahibim. Sevgilim ise gerçekten yakışıklı ve karizmatik. Hatta çevremdekiler bile söylüyor nasıl oldu da bu çocuk sana baktı diye:KK43: sevgilim se bana sevgisini hissetiren beni gerçekten seven birisi.Ben ona bunu yansıtmıyorum ama içim içimi yiyor. Sevgilimin annesi ve ablaları da o kadar güzel o kadar havalı o kadar özgüvenli kadınlar ki ben onların karşılarına çıkmaya utanıyorum. Beni beğenmeyeceklerine de eminim:KK43::KK43: sırf bu yüzden güzel giden ilişkimi bile bitirmeyi düşündüğüm oluyor. Napmalıyım

Sevgilinizin sevgisinden eminseniz başkalarının ne düşündüğünü umursamayın. Sakın bunu takıntı yapmayın. Ve karşınızdaki insana da bu düşüncelerinizi belli etmeyin. Çünkü bunlar sadece senin düşüncelerin. Sevgilin seni beğeniyor önemli olan onun beğenmesi ☺

Biriside cıkıp demiyor ki güzel kadınlar cirkin sansı isterler hic bir zaman hayatta elde edemedikleri tek sey budur 😀
Gercekten cokmu cirkinsin (sanmıyorum)
öyleyse sansına sarıl sevdigine sarıl🥰
Güzel dedigin kisilerin karakterlerini gördükce (kayınvaliden görümcen vs) ne kadar sanslı oldugunu daha iyi anlayacaksın👍

Güzelliğin tamamen aura ve özgüvenle alakalı oldugunu düşünüyorum. Üniversitedeyken hazırlık sınıfında bi tane koz vardı aynı sınıftaydık. Kızı ilk gördüğümde okadar çirkin gelmişti ki, 1 hafta içinde fikrim değişti çünkü kız hem özgüvenliydi hem de değişik bi havası vardı. Herkesi kendine çekerdi ve bunun için hiç bişey yapmazdı. Sadece özgüven. Aradan seneler geçti sosyal medyada gördüğümde hala hayran hayran bakıyorum. Bu ilk örnek değil size hiç mi olmadı bi kişiyi ilk görüşte hiç begenmeyebilirsiniz bu kız erkek farketmez bi konusmaya baslar birden güzelleşir. Ya da tam tersi:) bence kimse için kendini değiştirme yok ipek kiripik yok bilmem ne.yok ufak estetik. Bunun sonu yok. Sadece her halinle sevilmeye layıksın buna kendini ikna et

Ya bende kendimi pek beğenmem ama öyle bişey demediler yada kulağıma gelmedi yani deselerde zaten duymazsın sen hiç takma düşünme böyke şeyleri mutluluğuna bak ha benim kv güzel değil ama gğzeli sever

Hanımlar merhaba
Ben güzel bir kız değilim. Nasıl diyeyim normalin biraz altında bir güzelliğe sahibim. Sevgilim ise gerçekten yakışıklı ve karizmatik. Hatta çevremdekiler bile söylüyor nasıl oldu da bu çocuk sana baktı diye:KK43: sevgilim se bana sevgisini hissetiren beni gerçekten seven birisi.Ben ona bunu yansıtmıyorum ama içim içimi yiyor. Sevgilimin annesi ve ablaları da o kadar güzel o kadar havalı o kadar özgüvenli kadınlar ki ben onların karşılarına çıkmaya utanıyorum. Beni beğenmeyeceklerine de eminim:KK43::KK43: sırf bu yüzden güzel giden ilişkimi bile bitirmeyi düşündüğüm oluyor. Napmalıyım
Ne kadar şanslısın guzel olan bir sürü kadın aşk denen şeyi tadamiyor demekki seni beğenmiş aşkına sahip çıkmış daha ne istiyorsun lütfen aşkını güzelce yasa .herşey güzellik olsaydı bu kadar güzel kadın boş kalmazdi

Hanımlar merhaba
yanlis anlamayin ama o kadar dis gorunuse odakli ve guzel kadin ve erkeklere sahip aile, dis gorunusu cirkin birini begenmez! Yani diyorum ki siz aslinda gayette guzelsiniz ancak daha ortaya çıkaramadınız..Sevgiliniz sizin o gercek guzelliginixi farketmis..Biraz daha bakima dikkat ederseniz eminim ki hepsinden daha guzel olacaksiniz..Of ne cok guzel kelimesini kullanmisim 😋

Hanımlar merhaba
Sevgilinin sende gördüğü senin aynada gördüğün değil demek ki.Ayrica kendine güven biraz her sey güzellik degil.Elti adayim kaynima ayy sen cok yakisiklisin ben cirkinim diye diye adamin popoyu kaldırdı.Kvme herkes nişanlın ne yakışıklı nasıl kaptin diyormuş akillim.Gidip istediğimiz kızı kaynim yok ben almam dedi nişani bozdu.Ama isteyen oydu o zaman maske takmiyordu bu kiz😒Düşünüyorsan bile dile getirme,davranışlarınla sergileme.Sevgilin elini tutmuş madem sende üstünlük arama psikolojini bozma

Hanımlar merhaba
Ay sacmalama. Lutfen özgüven çalışmaları yap. Kendime güveniyorum diye olumlamalar yap hergun. Güzellik kalpte inan. Herkes yaslaniyor. Önemli olan huyu. Bi süre sonra karşında ki kişi sıradan görünüyor zaten dünya güzeli de olsa. Geriye karakter kalıyor

Hanımlar merhaba
Ciddi misin yaa! Biraz özgüvenli ol yahu bırak sevgilin seni beğenmişse olay orda bitmiştir zaten. Beğenmezlerse de kendileri bilir...

Bu durumu arkadaşım yaşadı.Çocukla birbirlerini sevdiler aileyle tanışmadan sonra her şey yavaş yavaş değişmeye başladı.Arkadaşımı beğenmediler oğullarına layık görmediler.Bizimkiler her şeye rağmen evlendi fakat bu dolduruşlardan mıdır nedir çocuk arkadaşımı istememeye başladı.Ayrılmak istedi çünkü ailecek arkadaşımı ve ailesini hor gördüler.Arkadaşım direndi, dayak bile yedi boşanmadı.Sanırım bizim kız işi inada bindirdi çocuğun ailesine inat boşanmadı.Şimdi çocukları var her şey yolunda gözüküyor.
Sonuç aradan 15 yıl geçti adamın saçları döküldü kilo aldı göbeklendi.Allahın işi adam resmen evrim geçirdi.Arkadaşım aynı kaldı en azından kendini salıp kilo filan almadı.
İç karartıcı olabilir ama pembe bi tablo çizmek istemedim.Ben olsam oğlum beğenmiş sevmiş demeyi uygun görürdüm ama bizim bir üst neslimiz çok daha şekilci.Umarım oğullarının kararına saygı duyarlar.

Hanımlar merhaba
Senin bu takıntın ilişkiyide bitirir evlenirseniz evliliği de. Hiç kimse çirkin değildir ben bu görüşe çok karşıyım. Sorun güzellik değil özgüvenin ve bunun için bol bol kişiseş gelişim kitabı falan oku bşiler yap yani aş düşünceni

Hanımlar merhaba
Allah başka dert vermesın

İnsan doğası gereği kendinde olanı önemli bulmuyor bence. Mesela uzun boylu erkekler genelde daha kısa kadınları beğenirler, kısalar da ise gereksiz bi uzun kadın beğenisi vardır. Bu genel geçer güzellik olayı da öyle. Hepimizin yakışıklı bulduğu adamlar genelde güzel kadınlarla beraber değillerdir çünkü dış görünüşe takıntılı değiller. Hepimizin böyle olması gerekiyor tabi orası ayrı ama ben genelde böyle düşünüyorum. Yani eminim güzelliğinizden çok daha çekici özellikleriniz var ki yakışıklı bi adamla güzel bir birlikteliğiniz var. Güzel olmasına karşın aurası olmayan o kadar çok kadın var ki salt dış görünüş bi işe yaramıyor inanın. Ben sevgilinizin ailesinin de bu çirkini nerden buldun diyeceğini sanmıyorum hiç. Özgüven şart ama onu unutmayın :)
Katılıyorum. Ornegin tarkan ve esi.Ornegin kivanc tatlitug ve esi..Of ya tarkani nasil kaptirdik hala inanamıyorum..Bilseydim ki siradan bir kadinla olabilir her turlu sansimi denerdim 🤣🤣🤣

Back
X