- 27 Nisan 2012
- 15.845
- 19.125
- 498
- Konu Sahibi hayattanbezdim
-
yok astkendısı benım yaşım 24 onunda 24 hani karı kız olayı yok çok ii biliyorum ben çok ayrıldım ben ayrıldım dıye çatıya çıktı bogazına bıcak dayadı resım attı felan hani dedım çok yapamıycam dıye ama cidden kötu birisi degıl benı mutlu etmeyı bılıyor sevıyorda eminim çalışıyor tum gucuyle yani bılmıyorum arkadaşlar
astsubay ama kredi çekiyor öyle mi? maaşıyla kira ödeyemiyor mu? ayrıca onun mesleğinden atılması için geçerli bir neden senle bu ilişkisi.astsubay öle birisi degıl çok agladı benım için yanmdada agladı
ben 15 yaşmda evlendım hamıle kaldım ki üvey anneden kaçış diyelım evlendıgım gunden ebri sevemedım cocuk oldu çalışmadı bize bakmadı elıne egcen parayı kahvelerde yedı bizi aç bıraktı
astsubay ama kredi çekiyor öyle mi? maaşıyla kira ödeyemiyor mu? ayrıca onun mesleğinden atılması için geçerli bir neden senle bu ilişkisi.
emin misin sen mesleğinden?
Hangi konuda tavsiye ya da yardım istiyorsun ben anlamadım?
nasıl giyinsem diye soruyor sanırım
Olması mümkün mü ya??a) asteğmen
b)asterix
c)astgodoş
d)hepsi
e)hiçbiri
anlamadım ben cidden eşiyle boşanıyormuş sevgilisi varmış ayrılmak mı istiyor nasıl yapayım mı diyor ay kafam karıştı
neden aç bıraksın ayda 2-3 bin gelirin varmış yaben 15 yaşmda evlendım hamıle kaldım ki üvey anneden kaçış diyelım evlendıgım gunden ebri sevemedım cocuk oldu çalışmadı bize bakmadı elıne egcen parayı kahvelerde yedı bizi aç bıraktı
Olması mümkün mü ya??
Askeriyede hiç değil?
Adam cesaret edecek kadar aklını kaybetmiş olamaz.
Geçen sene meslekten ihraç edilen Gülbahar Üsteğmen’i hatırlar mısınız? Sadece hakkında dedikodu çıktı diye atıldı ki bu bekar bir insandı. Kız intihar etti atıldığı için.
çok basit bak bir kaç madde.anlamadım ben cidden eşiyle boşanıyormuş sevgilisi varmış ayrılmak mı istiyor nasıl yapayım mı diyor ay kafam karıştı
evet geçenlerde bi haber gördüm pilotmuş ahlak dışı ilşkilerinden atılmış ordudanOlması mümkün mü ya??
Askeriyede hiç değil?
Adam cesaret edecek kadar aklını kaybetmiş olamaz.
Geçen sene meslekten ihraç edilen Gülbahar Üsteğmen’i hatırlar mısınız? Sadece hakkında dedikodu çıktı diye atıldı ki bu bekar bir insandı. Kız intihar etti atıldığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?