- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi hayattanbezdim
-
yok zaten şıklardan çok belli ciddi olmadığı.Beni ciddiye almayın. Askerler hakkında bilgim yok askeriye hakkında da. Ben sadece konuya ciddi yaklaşamadım belki de kızdığım için konu sahibine.. As. deyip bırakınca da böyle bir şey yazdım. Belki de adam kendisi astı demek istedi. Bilemedim...
Beni ciddiye almayın. Askerler hakkında bilgim yok askeriye hakkında da. Ben sadece konuya ciddi yaklaşamadım belki de kızdığım için konu sahibine.. As. deyip bırakınca da böyle bir şey yazdım. Belki de adam kendisi astı demek istedi. Bilemedim...
baya oldu ama geçen yıl falandı. havacıydı evet yanlış hatırlamıyorsam.evet geçenlerde bi haber gördüm pilotmuş ahlak dışı ilşkilerinden atılmış ordudan
yoo onuda sormuyor aslında. o herşeyi düşünmüş zaten en ince ayrıntısına kadar.
galiba sadece hava atmak istedi hem kocam hem manitam var diye
çok basit bak bir kaç madde.
1.kadın evli 2 çocuk var. adam işsiz.
2. kadını dövüyor bu da face açıyor. biriyle tanışıyor.
3. adam astsubay sözüm ona ama kredi çekip ev tutacakmış.
4. bu da boşanma davası açacakmış. ama sabrı yok şimdiden gidem der.
5. ama çocuklara sahip çıkar mı güvenemiyor.
hmm çok ezildim ben 6 aydır bulamadım bi manita
ipek translater gibisin valla şimdi anladım dur ona göre yorum yapayım
bende aynı şeyi sordum asteriks yazdı
benle resmen dalga geçti
o adam asker falan değil ama kesin psikopat bi pezo
konu sahibi nasıl bir yardım istiyosun gerçekten bir açıklasan.
sen planını yapmışsın gidicisin,adam da iyi diyosun.aklına takılan ne
arkadaşlar astsubay ama atıldı aslında aralıkda mahkemesı var atılma sebebıde emıre itaatsizlik sahte imza kullanma
şuan bir firmada çalışıyor ama devamlı ailesine para verdıgı için birikim yapamamış ailesine para vermedımı defol git diyorlar kaç kere yanımda telefonla konuştu hep ailesi para istiyordu baba ben gidicem felan demiş defol git dedıler diyor yani ne beklıyosunuzkıne 1400 maaş alıyor işte çıkıp buradan iş bulucam dıyor astlıga geri dönmek istemıyorum dıyor
bu adam bana hiç güvenilir gelmedi...arkadaşlar astsubay ama atıldı aslında aralıkda mahkemesı var atılma sebebıde emıre itaatsizlik sahte imza kullanma
şuan bir firmada çalışıyor ama devamlı ailesine para verdıgı için birikim yapamamış ailesine para vermedımı defol git diyorlar kaç kere yanımda telefonla konuştu hep ailesi para istiyordu baba ben gidicem felan demiş defol git dedıler diyor yani ne beklıyosunuzkıne 1400 maaş alıyor işte çıkıp buradan iş bulucam dıyor astlıga geri dönmek istemıyorum dıyor
ben karasızım iyimi yapıyorum kötumu yapıyorum diye sadece yardım istedim sizden
bende farkındayım herşeyın ama bılmıyorum insan multulugu tatmadımı dal arıyor sıgınıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?