Bana yardımcı olun lütfen

yok zaten şıklardan çok belli ciddi olmadığı.
benim çocukluğum kışlalarda geçti.
o yüzden ben mümkün görmüyorum.
adam resmen astsubayım diye kandırmış bunu.

bende aynı şeyi sordum asteriks yazdı
benle resmen dalga geçti

yoo onuda sormuyor aslında. o herşeyi düşünmüş zaten en ince ayrıntısına kadar.
galiba sadece hava atmak istedi hem kocam hem manitam var diye

hmm çok ezildim ben 6 aydır bulamadım bi manita

ipek translater gibisin valla şimdi anladım dur ona göre yorum yapayım

Bunalımda olabilirsiniz durumunuz çok bunaltmis olabilir ama bunalımın arkasına saklamayın.
Doğru düşünmek için zaman ve çaba harcamazsaniz yanlış yoldan cikmadikca bunalımdan kurtulamazsaniz

konu sahibi nasıl bir yardım istiyosun gerçekten bir açıklasan.
sen planını yapmışsın gidicisin,adam da iyi diyosun.aklına takılan ne

arkadaşlar astsubay ama atıldı aslında aralıkda mahkemesı var atılma sebebıde emıre itaatsizlik sahte imza kullanma
şuan bir firmada çalışıyor ama devamlı ailesine para verdıgı için birikim yapamamış ailesine para vermedımı defol git diyorlar kaç kere yanımda telefonla konuştu hep ailesi para istiyordu baba ben gidicem felan demiş defol git dedıler diyor yani ne beklıyosunuzkıne 1400 maaş alıyor işte çıkıp buradan iş bulucam dıyor astlıga geri dönmek istemıyorum dıyor

Adamı ne kadardır tanıyorsunuz bilmiyorum her ne kadar çok düzgün biri deseniz de siz de yaptığı bazı hareketlerden (çatıya çıkıp boğazına bıçak dayaması gibi) rahatsız olmuşsunuz ki bize soruyorsunuz burada

Bence de güvenmeyin bu adama bu kadar çabuk
Yarın bir gün çocukların boğazına dayarsa bıçağı ne olacak

boşanmadan henüz kendinize gelmeden bu ne acele ki yeniden evliliği düşünüyorsunuz.. üstelik evlatlarınız var. kendinizi bırakın bir kenara artık çocuklarınızı düşünün lütfen.
bu ne aceledir...

konu sahibi nasıl bir yardım istiyosun gerçekten bir açıklasan.
sen planını yapmışsın gidicisin,adam da iyi diyosun.aklına takılan ne

çocuklarıma bakarmı diyo
güvenebilirmiyim diyo
bi keresinde çatıya çıkıp boğazına pıçak dayadı diyo
sonra resim çekti bana gönderdi diyo

ben karasızım iyimi yapıyorum kötumu yapıyorum diye sadece yardım istedim sizden
bende farkındayım herşeyın ama bılmıyorum insan multulugu tatmadımı dal arıyor sıgınıcak

Vahki vah diyorum kendi kendime bazen öyle şeylerin kıymetini bilmiyoruz ki bir bilseniz..Sizin durumunuz şu anda tam olarak nedir biliyormusunuz.Başka birisine aşık oldum kocamdan kurtulmak istiyorum ama çok kolay olsun..Böyle birşey mümkünmüdür ? Ben sizin geleceğinizi görüyorum bugün eşinizi tercih ettiğiniz kişi yarın size başkasını tercih edecektir..Sizi kınamıyorum ama yaptığınız eşinize ve çocuklarınıza karşı büyük bir saygısızlık.Pişman olacak şeyler yapmayın.

ya adam hem atılmış işinden hem tuhaf hareketleri var senin için rahat ediyor mu böyle biriyle çocuklarını aynı eve koymaya

yani şu zihniyettekiler evlat doğruyor ya ben asıl buna lanet ediyorum sen bir annesin anne cocuklarının babasını nasıl aldatıp su an eve cıkmayı planlıyosun ki. esin kötü olabilir boşanırsın kendini bi toplamaya cocuklarına sahip çıkmaya çalışırsın. senin arayacağın sevgiyi çocuklarında bulacaksın önce sonra başkasında. yazık günah ya sen o çocukların büyüyünce bu yaşananların hepsini hatırlayınca senden nefret edecekler bunu göze alabiliyo musun zaten ortadaki baba baba değil sen de evlatlarım diyeceğine neyin peşindesin ya. lütfen yapma aynı eve falan çıkma bekar insanlar bile evlenirken kırk kez düşünüyo senin iki çocuğun var bboğzına bıçak dayayıp bi de onun resmini çeken birine sen nasıl evlatlarını güvenebilirsin. işine geldiği gibi düşünmeyi bırak

bu adam bana hiç güvenilir gelmedi...

ben karasızım iyimi yapıyorum kötumu yapıyorum diye sadece yardım istedim sizden
bende farkındayım herşeyın ama bılmıyorum insan multulugu tatmadımı dal arıyor sıgınıcak

bence mutluluğunuz o adamda değil
bir psikopattan ayrılırım diğerine atılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…