- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi hayattanbezdim
-
Bak bunu ben de anlamadım.Hangi konuda tavsiye ya da yardım istiyorsun ben anlamadım?
erkeklere çok meyil ediliyor bizde sonra al başına belayı...iki çocuğuna sarılabilir..benim bir sevgilim bile yok ama
sadece kocayla geçermi hayat
hergün kurufasulye..
adamda kapağı atacak yer arıyor..görümcemin kendi parasıyla çocuklarına yedirdiği yiyecek bile adamın gözüne batmıştı sen düşün artık..Bak bunu ben de anlamadım.
1. Adama güvenmeli mi çocuklarına bakacağı konusunda?
2. Boşanmadan aynı evde yaşamalı mı?
Başka ekleme varsa alalım.
Bak bunu ben de anlamadım.
1. Adama güvenmeli mi çocuklarına bakacağı konusunda?
2. Boşanmadan aynı evde yaşamalı mı?
Başka ekleme varsa alalım.
bence hiç orduda bile değil.işi bile yokadam sahtekar çıkıp ordudan atılmış yaa
çok seviyormuş ama vazgecemiyormuş, çok denemiş olmamış.1. Adam güvenilir değil. Hareketleri onu gösteriyor
2. Boşanmadan birisiyle olacaksa bile bu adam o adam değil yav anlarım çok iyi biridir felandır feşmandır ama bu adam o adam değil
bencede öylebence hiç orduda bile değil.işi bile yok
katılıyorum sana adamın işi gücü yok boş gezenin boş kalfasıbence hiç orduda bile değil.işi bile yok
ön yargılısınız çok ne diyim ben size
kardeşim ön yargı değil senin görmek istemediklerini sadece görmeni sağlıyoruz.. adamı tanımayız sadece senin anlattıklarından yola çıkıyoruz.. bu adam inan bana doğru kişi değil.. boşan başka birini bul inan bundan çok daha iyi olacaktır.ön yargılısınız çok ne diyim ben size
arkadaşım asıl sana ne demeli internetten tanışıyosu evine alıyosun kocanı aldatıyosun çocukların umrunda değil yolun yol değil senin.ön yargılısınız çok ne diyim ben size
adam sana sığınmaya çalışıyor..erkek olan çatıya çıkmaz..oda sıkıntılı belli ikinizde sıkıntıdan bağlanıyorsunuz..evli olmadan anlaşılmaz adamın ne olduğu sizinde çocuklarınız ve sorumluluklarınız var..ön yargılısınız çok ne diyim ben size
cidden ne oyunu?ne oyunu yahu ?
poker olabilir oynayanlar var biliyorumcidden ne oyunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?