Bana yardımcı olun lütfen

Bak bunu ben de anlamadım.

1. Adama güvenmeli mi çocuklarına bakacağı konusunda?

2. Boşanmadan aynı evde yaşamalı mı?

Başka ekleme varsa alalım.
adamda kapağı atacak yer arıyor..görümcemin kendi parasıyla çocuklarına yedirdiği yiyecek bile adamın gözüne batmıştı sen düşün artık..

2,5 yılı geçti boşanalı halen korkumdan bırak sevgili bulmayı erkeklere yan gözle bile bakamıyorum..

hakkatten sizin ki iyi cesaret...

Bak bunu ben de anlamadım.

1. Adama güvenmeli mi çocuklarına bakacağı konusunda?

2. Boşanmadan aynı evde yaşamalı mı?

Başka ekleme varsa alalım.

1. Adam güvenilir değil. Hareketleri onu gösteriyor

2. Boşanmadan birisiyle olacaksa bile bu adam o adam değil yav anlarım çok iyi biridir felandır feşmandır ama bu adam o adam değil

ön yargılısınız çok ne diyim ben size
kardeşim ön yargı değil senin görmek istemediklerini sadece görmeni sağlıyoruz.. adamı tanımayız sadece senin anlattıklarından yola çıkıyoruz.. bu adam inan bana doğru kişi değil.. boşan başka birini bul inan bundan çok daha iyi olacaktır.

çok iyi tanıdığım birinin başına geldi aynı seniniki gibi bir durum kadın kendini zor kurtardı adamın elinden.. yaşadıklarımızdan biliyoruz yapma etme o çocuklara acı bari..

Şartlar bu şekildeyse, size tavsiyem şu, eşinizden malum memnun değilsiniz, sevmiyorsunuz, iyi baba olmadığını düşünüyorsunuz, boşanın. boşandıktan sonra istediğinizi yapın, boşandıktan sonra erkek arkadaşınızıda daha iyi tanıma fırsatlarınız olacak. sonuçta bir sürü kişi boşanıp yeniden evleniyor başka biriyle, onlardan biride siz olursunuz. burada dikkat etmeniz gereken tek şey, adamaın sağını solunu huyunu şuyunu buyunu bilmeden evlenmeyin. çünkü siz artık yalnız değilsiniz, iki kuzunuz var. Onlar için biraz bekleyip iyice araştırıp öyle evlenin

ön yargılısınız çok ne diyim ben size
adam sana sığınmaya çalışıyor..erkek olan çatıya çıkmaz..oda sıkıntılı belli ikinizde sıkıntıdan bağlanıyorsunuz..evli olmadan anlaşılmaz adamın ne olduğu sizinde çocuklarınız ve sorumluluklarınız var..

hııı evet bu kadar kişi ön yargıdan kırılıyor bi siz haklısınız
durup ben ne yapıyorum demek yerine önyargılı bunlar yeaa ne bilcekler ki demeyi tercih ediyosunuz
bravo
o psikopat bogazınıza bıçagı dayadığında film şeridi gibi önünüzden geçen hayatınız değil burda yazılanlar olur büyük ihtimal

E madem yorumları beğenmeyecektiniz neden konu açıp sordunuz ? Siz bir anne olarak sorumluluklarınızın farkında değilseniz, iki çocuğunuz varken ve ilk eşinizle dayak tecrübesi yaşamışken YANİ DAHA TEMKİNLİ OLMANIZ GEREKİRKEN aşkın peşinden koşmayı seçmişssiniz. Biz ne diyelim Allah mesud etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…