Yanlış yazmışım, eşimin bu tarz tutarsızlıkları çok fazla ve anlık Bi karar değilHemen boşalsın istiyorum koptum yalnız
Bence ani karar vermeyin
Bacım şunu duzelt böyle konuda güldüm yaniMahkeme benden yana olsun hemen boşalsın istiyorum çünkü anlaşmalıya yanaşmıyor.
Ben de sapiklik mi var acaba şimdi yazinca bir ben konuda oraya takıldıysam millet sapik diyecek dedim ama yalnız değilmişim hala gülüyorumHemen boşalsın istiyorum koptum yalnız
Bence ani karar vermeyin
Peki ne oluyor küslükleriniz ne kadar sürüyor, bizde eşimle yeri gelir küfürleşiriz ama 1 gün sürmez bazen şaşırıyoruz biz boşanacaktık 1 saat önce şimdi oturup dondurma yiyioruz diyorum ne boşanması be diyor, önemli olan kavga edip normale dönüyormusunuz yoksa hayatınızı olumsuz mu etkiliyorYanlış yazmışım, eşimin bu tarz tutarsızlıkları çok fazla ve anlık Bi karar değil
Çok mu komik yardım edin diye açtım siz sadece Bi harfin yanlış yazılmasına gülüp dalga geçebiliyorsunuzBen de sapiklik mi var acaba şimdi yazinca bir ben konuda oraya takıldıysam millet sapik diyecek dedim ama yalnız değilmişim hala gülüyorum
Başta size yorum yaptım zaten arkadaşa sonra yazdım görüp.Çok mu komik yardım edin diye açtım siz sadece Bi harfin yanlış yazılmasına gülüp dalga geçebiliyorsunuz
Siz yeni evli degil miydiniz?Peki ne oluyor küslükleriniz ne kadar sürüyor, bizde eşimle yeri gelir küfürleşiriz ama 1 gün sürmez bazen şaşırıyoruz biz boşanacaktık 1 saat önce şimdi oturup dondurma yiyioruz diyorum ne boşanması be diyor, önemli olan kavga edip normale dönüyormusunuz yoksa hayatınızı olumsuz mu etkiliyor
Bazen oluyor eheheSiz yeni evli degil miydiniz?
Ne kufurlesmesi
İlişkinizin sağlıklı olduğunu düşünüyor musunuz?Peki ne oluyor küslükleriniz ne kadar sürüyor, bizde eşimle yeri gelir küfürleşiriz ama 1 gün sürmez bazen şaşırıyoruz biz boşanacaktık 1 saat önce şimdi oturup dondurma yiyioruz diyorum ne boşanması be diyor, önemli olan kavga edip normale dönüyormusunuz yoksa hayatınızı olumsuz mu etkiliyor
Bana göre hakaret küfür gibi şeyler Bi evlilikte hiç sağlıklı gelmiyor saygıyı ortadan kaldırıyor. ben Bi saat sonra bu tarz durumda hiç bşy olmamış gibi davranamıyorumPeki ne oluyor küslükleriniz ne kadar sürüyor, bizde eşimle yeri gelir küfürleşiriz ama 1 gün sürmez bazen şaşırıyoruz biz boşanacaktık 1 saat önce şimdi oturup dondurma yiyioruz diyorum ne boşanması be diyor, önemli olan kavga edip normale dönüyormusunuz yoksa hayatınızı olumsuz mu etkiliyor
Herkes kadar sorunlarımız var demek istediğim işin ucu boşanmaya gitmiyor çünkü barışmış oluyoruz, konu sahibinin hayatını olumsuz etkiliyor sürekli devam ediyorsa haklı olabilirİlişkinizin sağlıklı olduğunu düşünüyor musunuz?
Doğrudur bu sizin ilişki tarzınız sürekli huzursuzlukla hayat geçmez, herkes yaşıyor bu kavgaları ama süreklilik arz ediyorsa günlerce sürüp iki tarafta mutsuzsa çekilmezBana göre hakaret küfür gibi şeyler Bi evlilikte hiç sağlıklı gelmiyor saygıyı ortadan kaldırıyor. ben Bi saat sonra bu tarz durumda hiç bşy olmamış gibi davranamıyorum
Devam edilen tüm evlilikler sağlıklı değil işte, ben de bunu demek istedim. Şu an yeterince büyük bi sorun olarak görmüyor olabilirsiniz ama küfür, hakaret kabul edilebilen şeyler değil.Herkes kadar sorunlarımız var demek istediğim işin ucu boşanmaya gitmiyor çünkü barışmış oluyoruz, konu sahibinin hayatını olumsuz etkiliyor sürekli devam ediyorsa haklı olabilir
Ben konu açmadım, konu sahibine yardım edin benim sorunum yokDevam edilen tüm evlilikler sağlıklı değil işte, ben de bunu demek istedim. Şu an yeterince büyük bi sorun olarak görmüyor olabilirsiniz ama küfür, hakaret kabul edilebilen şeyler değil.
Evet yardım istemediğiniz ortadaBen konu açmadım, konu sahibine yardım edin benim sorunum yok
Yalnız ses kaydı bilgi dışı almak suçtur canım. Birşeyi ispat için almak istiyorsan; yönlendirme yapmaman be alevlendimemen gerekiyor karşındakini. Ve de konuşmayı alalede birden almaya başlaman gerekir. Sürekli almış olmanda suç. Para cezası var . Hapis de var sanırım ama o çevriliyor paraya. Ama bir program var onda telefon arama. Ekranın da gözülüyor kayıt diye. Konuşma ortasında ispat için almak istiyordan hakareti başladığı zaman basarsın. Oda sanırım sadece miu telefonlara özel.Bayanlar bugün Bi akrabamıza annemle misafirliğe gittik eşim bıraktı beni arabada küçük bşy için tartıştık in arabadan dedi bende kapıyı hızla çarpıp indim yukarı çıktım beş dk sonra eşim aradı telefonda bana hakaret etti (şerefsiz, yaptığın adilik ) gibi sözler söyledi. Yanımda diğer misafirler vardı dondum kaldım fazla belli etmemeye çalıştım, Hemen geliyorm aşağı in dedi ev sahibide yeni geldin dedi ev baya kalabalıktı işte Bi bahane bulup aşağı indim, çünkü çok kötü oldum.
Annesigile getirdi ben akşam gelene kadar burda dur dedi, beni eve bırak dedim bu halde kimsenin yanında duramam dedim, yok dedi arabadan indim eve doğru yürüdüm.
Bayanlar size sorum bu telefon konuşmaları biyere kaydoluyormu telefonda dosyalarımda flan. Eğer boşanma davası açarsam delil olarak kullanmak istiyorum.
Sen kendine herkesin işine burnunu sokmamaya çalışarak yardım et şekerimEvet yardım istemediğiniz ortada
Sana yardım eden de kim! Hadi iyi gecelerSen kendine herkesin işine burnunu sokmamaya çalışarak yardım et şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?