Bana yardımcı olun

Hic flortunuz olmadigi icin buyuk ihtimal kendinizde ozguven eksikligi hissediyorsunuz, begenilmiyorum duygusunu yukluyorsunuz.Benim de ilk erkej arkadasim ben 20-21 yaslarimdayken oldu kendisi suanda esim.Bosluktan boyle seylere sariliyorsunuz.Ilk oldugu icin ve daha sonradan karsinizdaki insana daha cok kapilacaginiz icin bence yol yakinken dogru yolu bulun ve bitirin derim
Bitirdim teşekkür ederim 💖

İşte çok haklısınız ama kendi sağlığım için veriyorum ne demiş yıldız tilbe güzel elbiseleri giyinip kuşanacağım onların önünde geçip onlara bakmayacağım
ben kendı kendıme 6 ayda 45 kılo verdım
dogum sonrası kılolardı :)
yemek ıcın yasayan bırıydım yasamak ıcın yıyenlerden degıl
sabah ve aksam saglıklı ve dengelı beslendım bol su ıctım
spor yapamadım maalesef ama cok dıkkatlı saglıklı beslendım
verdım kıloyu 54 beden gıyınıyordum sımdı 36 bedenım :)
hazır oldugunuzda sızde yaparsınız kılo alınır verılır ınsanız kılo sorunu yasamayan kısı sayısı az :KK66: bunlar cozumu olan seyler beyınsızlık zor ben o sıze laf soyleyen kısılere sıfa dılıyorum :KK70:

Sorun egitim durumu degil, internetten tanışmanız. Yaş iş. Insan gözüyle gördüğünü tanıyamıyor. Hem uzak mesafe ilişkisi yasayan biri olarak diyebilirim ki uzaktan zor. Hele hele tanımadığın biriyle asla. Adam evli mi değil mi ondan bile emin olamazsın.

Bilmem ki. Oyle ise nerden firliyor bunca okumamis insan valla anlamiyorum. Nenem dedem yasinda olsalar neyse, gencecik cocuklar ya. Yazik gunah ne diyeyim.
Bildiğim kadarıyla son 8-10 yıldır 12 yıl zorunlu eğitim. 4+4 sistemi geldiğinden beri. Yazık, bence de çok yazık...

Bilmem ki. Oyle ise nerden firliyor bunca okumamis insan valla anlamiyorum. Nenem dedem yasinda olsalar neyse, gencecik cocuklar ya. Yazik gunah ne diyeyim.
Benden 5 yaş büyük sanırsam o zaman zorunlu değildi. Ayrıca geçmişinde psikolojik problemleri olduğu için okumadığını söyledi

Benden 5 yaş büyük sanırsam o zaman zorunlu değildi. Ayrıca geçmişinde psikolojik problemleri olduğu için okumadığını söyledi
Uydurmustur. Psikolojik problemleri olanlar icinde bulunduklari durumdan kurtulmak icin daha fazla asilmali okula derse.
Okumanin zorunluluguna gelirsek,25 yasinda bir genc okumadiysa sorumsuzdur ondan. Dedem yasinda olsa hadi diyecegim bir derece. Gencecik insan. Okumamis ama uni mezunu olacak kizla arkadaslik edecek he,hadi ordan,gitsin dengiyle takilsin

Uydurmustur. Psikolojik problemleri olanlar icinde bulunduklari durumdan kurtulmak icin daha fazla asilmali okula derse.
Okumanin zorunluluguna gelirsek,25 yasinda bir genc okumadiysa sorumsuzdur ondan. Dedem yasinda olsa hadi diyecegim bir derece. Gencecik insan. Okumamis ama uni mezunu olacak kizla arkadaslik edecek he,hadi ordan,gitsin dengiyle takilsin
Engelledim ve ayrıldım çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar 20 yaşında üniversite okuyan bir genç kızım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı gerçek hayatta fakat internetten oldu soracağım soruya gelirsek bundan 3 ay önce bir uygulamada birisiyle tanıştım ilk önce flörtleştim fakat o konuyu sevgili olmaya getirdi o ve ben çok uzak şehirlerde yaşıyoruz ayrıca onun ailevi sorunları var ve okuyamadı ortaokul mezunu. Bunu anlayışla karşıladım ama ailem memur istiyor ayrıca o da dediki git başkasına memur olsa bile kötü olur sizce arkadaşlar ben bu çocuktan ayrılmalı mıyım ailemi dinleyip çok uzun oldu kusuruma bakmayın
Kelime hatası olduysa afolla
Yoo buluş zaten buyuk ihtimal adam fwrkli seyler istiyor olcak illa yuzunu gor ayril. Uygulamalarin tek amaci var canim oraya normal sevgili bulayim diye giren hic erkek yook emin ol. Hatta islerine bile geliyor cunku duygusal olarak mesala cok naif kizlar da oluyor onlari kandirmakta kolay oluyor. Uzgunum kirmak icin soylemiyorum ama gercek bu.

Merhaba arkadaşlar 20 yaşında üniversite okuyan bir genç kızım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı gerçek hayatta fakat internetten oldu soracağım soruya gelirsek bundan 3 ay önce bir uygulamada birisiyle tanıştım ilk önce flörtleştim fakat o konuyu sevgili olmaya getirdi o ve ben çok uzak şehirlerde yaşıyoruz ayrıca onun ailevi sorunları var ve okuyamadı ortaokul mezunu. Bunu anlayışla karşıladım ama ailem memur istiyor ayrıca o da dediki git başkasına memur olsa bile kötü olur sizce arkadaşlar ben bu çocuktan ayrılmalı mıyım ailemi dinleyip çok uzun oldu kusuruma bakmayın
Kelime hatası olduysa afolla
20 yasina kadar illa sevgilin mi olmalıydı? Olmaması daha iyi bence sevgilinin o yaşta daha cok küçüksün aklın başında değil

Yoo buluş zaten buyuk ihtimal adam fwrkli seyler istiyor olcak illa yuzunu gor ayril. Uygulamalarin tek amaci var canim oraya normal sevgili bulayim diye giren hic erkek yook emin ol. Hatta islerine bile geliyor cunku duygusal olarak mesala cok naif kizlar da oluyor onlari kandirmakta kolay oluyor. Uzgunum kirmak icin soylemiyorum ama gercek bu.
Evet yavaş yavaş bunu hissediyordum siz de gerçekleri söyleyerek beni daha iyi bir duruma getirdiniz teşekkür ederim

Konunun neresinden tutsam elimde kaldı.
Üniversite okuyan henüz 20 yaşında bir genç kadın, 3 aydır tanı(ma)dığı sorunlu bir adam, memur koca bulup evlenme hayalleri, memur kocaların kötü olması ama ortaokul mezunu ipsiz sapsız sorunlu adamın iyi olması, ailenin istekleri... bu ne biçim konu?
Böyle konular canımı yakıyor!!! Önceden tahsilli insanlara ne gözle bakilirdi şimdi neler duyuyoruz??

Back
X