Bana yardımcı olun

Bana yardımcı olun.​

.
.
.
.
Sana yardımcı ol.
Lütfen.
İşe ilk olarak kendini tanımaktan başla mesela.

Ne olcak, kimse beni beğenecek mi, evlenecek miyim gibi düşünceleri bir kenara bırak güzel kardeşim. Henüz çok küçüksün ve karşına birçok insan çıkacak. Hele ki iş hayatına başladıktan sonea saha sağlıklı kararlar vermeye başlayacaksın, daha iyi göreceksin bir şeyleri. İnternetten birikeriyle tanışmaya çalışma sana tavsiyem. Hayat zaten yeterince kötü. Kaldı ki karşındaki iyi biri bile olsa asla o şekilde sağlıklı bir ilişkin olamaz. Umarım mutlu olursun/)

Merhaba arkadaşlar 20 yaşında üniversite okuyan bir genç kızım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı gerçek hayatta fakat internetten oldu soracağım soruya gelirsek bundan 3 ay önce bir uygulamada birisiyle tanıştım ilk önce flörtleştim fakat o konuyu sevgili olmaya getirdi o ve ben çok uzak şehirlerde yaşıyoruz ayrıca onun ailevi sorunları var ve okuyamadı ortaokul mezunu. Bunu anlayışla karşıladım ama ailem memur istiyor ayrıca o da dediki git başkasına memur olsa bile kötü olur sizce arkadaşlar ben bu çocuktan ayrılmalı mıyım ailemi dinleyip çok uzun oldu kusuruma bakmayın
Kelime hatası olduysa afolla
Nikinizden anladığım matematik öğretmenliği okuyorsunuz. Küçümsemek değil kesinlikle ama ortaokul mezunu biriyle hayata bakış acınız hiçbirzaman aynı olmaz. İyidir kötüdür bilemem sanaldaki üstelik 3 aylkk bir ililkiyi gözünüzde fazla büyütmeyin.

Ne olcak, kimse beni beğenecek mi, evlenecek miyim gibi düşünceleri bir kenara bırak güzel kardeşim. Henüz çok küçüksün ve karşına birçok insan çıkacak. Hele ki iş hayatına başladıktan sonea saha sağlıklı kararlar vermeye başlayacaksın, daha iyi göreceksin bir şeyleri. İnternetten birikeriyle tanışmaya çalışma sana tavsiyem. Hayat zaten yeterince kötü. Kaldı ki karşındaki iyi biri bile olsa asla o şekilde sağlıklı bir ilişkin olamaz. Umarım mutlu olursun/)
Haklısınız hayatımı düzene koymadan elime mesleğimi almadan daha doğrusu kendi paramı kazanmadan belli bir süre bu konulardan uzak duracağım teşekkür ederim

Nikinizden anladığım matematik öğretmenliği okuyorsunuz. Küçümsemek değil kesinlikle ama ortaokul mezunu biriyle hayata bakış acınız hiçbirzaman aynı olmaz. İyidir kötüdür bilemem sanaldaki üstelik 3 aylkk bir ililkiyi gözünüzde fazla büyütmeyin.
Teşekkür ederim bitirdim çok sağolun

Back
X