cevabin icin tesukur ederim iste cocuklar olursa daha zor icim aciyarak parcacalansada onlari aldirmak istiyorum Aĺahim yardim etsinYani ne desem bilemedim allah yardımcınız olsun. Çocuklara günah ama onlar varken de yeni bir hayata nasıl adım atacaksınız. Zor bir seçim.
yorumun icin saol evet ailem arkamda degil benim icin cok zor olucak yapcak tek sey oratada cocuklar dogarsa eaim daa kotu oluxak cunku gozunde oba bagli kalacagim die duauncek donmek ne kelime ciksam olsem bile donmemSeni hatırlıyorum, keşke daha ek korunma önlemleri alsaydın.. Asla böyle bi adama çocuk verilmez. Sakın bebekler doğar düzelir diye düşünme. Senin kocan asla düzelmez.
Aldırıp aldırmamak sana kalmış zor bir karar. Ailen de arkanda değil ki doğur diyim. Ama birde iki can var ortada.
Ama emin olduğum bisi var ne olursa olsun o evden çık git. Ve ikinci kez dönme.
Basta herkezin ramazani mubarek olsun ve basinda soyleyim kimse eski konulardan bizi dinlemedin diye soylemesin.hataliyim evet canim cok aciyor zaten eski konularimi okursaniz herseyi bilirsini.eaimle sorunlar yasadim baba evine dondum ve esimin beni almasiyla geri eve gelmustim.sorun kisaca kv ve esimin siddet ve kufur uygulamasiydi.evet arkadaslar aradan 7ay gecti bu 7 ay hep sabirla gecti.cunku lanet ailem diyorum babam ve abim neden boyle soyledigimide aoyleyim esim beni dovdugunde almaya geldiginde babam ve abim gitmesem beni oldurceklerini bu kapinin bana kapandigini soylediler.esm hep onlardan yu aldi zaten onlara guvendi.bende hep korkakligimdan boyun egdim aradan tam 7 ay gecti bu olaylardan sonra suan evdeyim 1 hafta once ikizlere hamile oldugimu ogrendim 1.5 aylikmis.dunyam basima dondu sanki her onlemimi almistim oysa dunde olay patlak verdi yine esim hayvan halini gostrerdi durduk yerw kavga etti ve ustume yurumeye kalkti diger odaya kacmasaydim sanirim bu halimle bana napacakti.bu olay son nokta oldu benim icin gozum cok karardi simdi ben napayim arkadslar Allah rizadi icin mantikli bir yol gosterin icim parcalanarak cocuklari aldirmayi dusunuyorum ve devlete siginmayi dusunuyorum.ama nasil bu kadar zorlugu kaldira bilirmiyim bu cocuklarin ginahlarini nasil alirim.napicam simdi eger bu cocuklar dogarsa hayatim hepten maf olucak esim ice artik tepeme cikcak nede olsa cocuk var bana bagli diye.bu duruma gelmek istemiyorum bitain herseyy diyorum.yorimlariniI bekliyorum hepinizin yorimlari cok onemli bastan sizleri dinleseydim bu halde olmicaktim hataliyim ama olan oldu telefonum bozuk biraz oyuDen hen cevaplamayabilirim ama yorumlarini tek trek okuyacagim yasim 24 bu arada hic cocugim yok sacace daha yeni hamileyim 3 yildir evliyiz simdiden cok tesekkur ediyorm
basta yorumun icin tresekkur ederim benim icin gercekten cok zor ama aldirmasam omrumce aci cekecegimi biliyorum Allahim affetsin beniEski konularını bilmiyorum fakat çocuklarını aldirma, biliyorum senin için cook zor olacak ama sabret Allah tan yardım dile devlete Sığın, madem ailen yok devlet var. Evlatlarına kıyma.
saol yorumun icin evet haklisiniz ama artik gozum karadi yaopamam bu cocuklarinda hayati maf olirçocuk yokken devlete sıgınmadın şimdi çocukları aldırıp sıgınır mısın?
evet zaten her zaman bi mantiktaydim cocuk evliligi kurtarmadigini kotu bir evliliktre herseyin daha kotu gidecegini biliyordum 3 yildir elimden geleni tapiyosum olmamasi icin simdi oldu bende sok oldum ama ggeldiler isteözür dileyerek geçmiş konularınıza baktım. Birine böyle bir akıl vermişsiniz. İnanın aynısı sizin için de uyuyor. Eki Görüntüle 1845816 evet
saol yorumun icin evet haklisiniz ama artik gozum karadi yaopamam bu cocuklarinda hayati maf olir
ianninvelimden gelen herseyi yapiyorum yeri geliyordu aylarca ayri odada kaliyordum korunuyordum ama oldu olan su saaten sonra naparim bilmiyorumDaha once yazdiklarimiZi yapmadin ki.. Daha ne yazalim? Bu adama bide 2 cocuk yapmissin. Ya onu gec seni doven adamla nasil ayni yataga giriyosun?
yorumun icin tesekkur ederim zaten cok cahiller kadin siginma evine gitsem ne damga vurcaklarinida biliyorum cunku cok geri kafalilar bosanmaktan hep soz ettim ama sonra kiviriyorÇok zor bir durum. Kadın sığınma evine yerleşseniz daha fazla nefret edecekler belki de. boşanmaktan söz ettiniz mi hi
İş bulup çalışma imkanınız var mı?
yani ben olsam aldırır ve kaçardım o evden de ailemden de
polise gider can güvenliğimin olmadığını söyleyip başka bir şehirde kadın sığınma evine yerleştirilmeyi isterdim
oraya gidince de işkur ve gerekli yerlere başvuru yapar iş arardım
sonra kendime bir iş bulunca ev arkadaşı ya da kız yurdu bulup oraya çıkardım
dışarıdan sınavlara girip okula devam eder bi yandan da çalışırdım
baroya başvurup boşanma davası açmak için avukat talep ederdim. nafaka da isterdim.
sonra da yoluma bakardım
ama yapabilecek misin?
bir de kocan izin vermeden çocuk aldıramazsın biliyosun di mi? imzası lazım
evet cnim yorumun icin tesekkur ederim bende aynen bu dediklerini planliyorum suan benimde aklima takilan buydu onun imzasi olmadan nasil olucak bilmiyorumyani ben olsam aldırır ve kaçardım o evden de ailemden de
polise gider can güvenliğimin olmadığını söyleyip başka bir şehirde kadın sığınma evine yerleştirilmeyi isterdim
oraya gidince de işkur ve gerekli yerlere başvuru yapar iş arardım
sonra kendime bir iş bulunca ev arkadaşı ya da kız yurdu bulup oraya çıkardım
dışarıdan sınavlara girip okula devam eder bi yandan da çalışırdım
baroya başvurup boşanma davası açmak için avukat talep ederdim. nafaka da isterdim.
sonra da yoluma bakardım
ama yapabilecek misin?
bir de kocan izin vermeden çocuk galdıramazsın biliyosun di mi? imzası lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?