bana yardimci olunnn

Konularinizi bilmiyorum ama Rabbim yardımcınız olsun. Söyleye bileceğim tek şey (Allahın verdiği canı yine Allah alır )
Belkide hiç çocuğunuz olamayacak bunuda düşünün veya insanların hatalarının bedelini neden çocuklar ödüyor
Neden iyi korunmadiniz hatta neden ileri korunma yöntemleri yaptirmadiniz. Kusura bakmayın ama siz de en az eşiniz kadar suclusunuz. O yüzden cana kiymak hakkında kimseyi de kendinize ortak etmeyin.(

Konularını hatırlıyorum canım..
İnan çok üzüldüm o zaman da sana boşan demiştim.
Şimdi de demek istiyorum ama çocuklarla boşanman zor..
Eşin çocukları sana vermek istemeyebilir zaten sende boşanmaktan vazgeçersin büyük ihtimal doğurursan.
Aldırıcam demişsin çok iyi düşün acele karar verme lütfen her şeyde bir hayır vardır elbet..
Sana destek olan arkanda olan akraban kardeşlerin falan yok mu?

Çocuk asla yapmayın. Üzülerek de olsa aldırın. Burdaki ucuz romantizme bakmayın. Onlar ödemeyecek paralarını hayat boyu bu akıl verenler bakmayacak, manyak bir babayla psikolojileri bozulduğunda bu aldırma diyenler ilgilenmeyecek. Kocanı bir an önce defedip önüne bakmanın yollarını ara.

Not: konu eskiymiş hışımla giriştim. Umarım konu sahibi için her şey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…