Basta herkezin ramazani mubarek olsun ve basinda soyleyim kimse eski konulardan bizi dinlemedin diye soylemesin.hataliyim evet canim cok aciyor zaten eski konularimi okursaniz herseyi bilirsini.eaimle sorunlar yasadim baba evine dondum ve esimin beni almasiyla geri eve gelmustim.sorun kisaca kv ve esimin siddet ve kufur uygulamasiydi.evet arkadaslar aradan 7ay gecti bu 7 ay hep sabirla gecti.cunku lanet ailem diyorum babam ve abim neden boyle soyledigimide aoyleyim esim beni dovdugunde almaya geldiginde babam ve abim gitmesem beni oldurceklerini bu kapinin bana kapandigini soylediler.esm hep onlardan yu aldi zaten onlara guvendi.bende hep korkakligimdan boyun egdim aradan tam 7 ay gecti bu olaylardan sonra suan evdeyim 1 hafta once ikizlere hamile oldugimu ogrendim 1.5 aylikmis.dunyam basima dondu sanki her onlemimi almistim oysa dunde olay patlak verdi yine esim hayvan halini gostrerdi durduk yerw kavga etti ve ustume yurumeye kalkti diger odaya kacmasaydim sanirim bu halimle bana napacakti.bu olay son nokta oldu benim icin gozum cok karardi simdi ben napayim arkadslar Allah rizadi icin mantikli bir yol gosterin icim parcalanarak cocuklari aldirmayi dusunuyorum ve devlete siginmayi dusunuyorum.ama nasil bu kadar zorlugu kaldira bilirmiyim bu cocuklarin ginahlarini nasil alirim.napicam simdi eger bu cocuklar dogarsa hayatim hepten maf olucak esim ice artik tepeme cikcak nede olsa cocuk var bana bagli diye.bu duruma gelmek istemiyorum bitain herseyy diyorum.yorimlariniI bekliyorum hepinizin yorimlari cok onemli bastan sizleri dinleseydim bu halde olmicaktim hataliyim ama olan oldu telefonum bozuk biraz oyuDen hen cevaplamayabilirim ama yorumlarini tek trek okuyacagim yasim 24 bu arada hic cocugim yok sacace daha yeni hamileyim 3 yildir evliyiz simdiden cok tesekkur ediyorm