- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Saol canim basta evet Allah buyuk elbet ama bu zorluklarda nasil 2 cocukla basa cikicam egitim durumum lise aciktan devam edebilirim is bulma imkanimda yuksen oncede markete calistim yillarca kasiyerlik olarak ailem dize gelmez cunku cok ama cok geriler ve sertler
Dua edecegim size ama bakara suresini indire bilirseniz indirin ve acın evde seytan o eve asla giremez hersey yoluma girer insallahguzel yorumun icin tesekkur ederim evet malasef eaimin haberi var karsimda cok acimasiz bir adam var bu cocuklar dogarsa beni iice ezmeye calisacak evde kuran var okuyorum firsat buldukca zaten hep rabime siginiyorum bana dua edin lutfen
yorumunuz icin cok saolun evet cokn zor durumdayim belkide dediginiz gibide ser gorunende hayir vardir elbet ama bu durumda bu yasantida nasil olcak bilmiyorumBen normalde boşanma durumunda çocuk olsun istemem.
Aldırmak en doğru karar olarak görünürdü gözüme.
Ama onlara kıyıp, bunu unutmak da çok zordur, insanın aklına gelir de o vicdan azabı ile hayat çok zorlaşır sanırım.
Bilemiyorum hani derler ya şer görünende hayır gizlidir diye.
Belki de sandığın gibi zor olmayacak, bebekler hayatına bereketle gelecek bilemeyiz.
Çok zor bir durumun içindesin..
Allah doğru kararı almana yardımcı olsun.
yorumun icin saol canim vicdanim beni cok etkiliyor rabimden cok korkuyorum 2 secenegim var ya aldircam yada dogurupu herseye goz yimcam bunuda yapamam biromur dediginiz gibi sevmedigim adamin koynuna giremem artik dualarini eksik etmeyinKürtaj konusunda ilk kez müspet görüş belirticem sadece sana özel, Allah affetsin şu mübarek günde de aldır demek olmuyo ama mantıklı olan bu, ama aldırıp cidden yoluna bakacaksan, yok 2 gün sonra döneceksen doğur bebekleri, 2 çocukla zor yani polyanna hikayesi anlatamıcam sana
Velev ki kaçtın gittin doğurdun,evlatlık ver desem babanın haberi olmadan nasıl olacak,kürtajda da imza gerekiyo galiba, ama özelde yaptırabilirsin kendi kararınla,öyle biliyorum
Çocuk kopmayacak bir bağ demek bu adamla,ömür boyu sevmediğin bir adamın koynuna girmek falan öğhh
amin canim allah islah etsin beni bu hallere getirwnleri rabim elbet bir kapi acar ama cok zor benim icin tek ken bu kadar zor ken 2 cocuklan nasil yaparim bende bebeklwrimden vazgecmek istemem ama onlari bu hayata getirwmem kendi yasadiklarimi cocugima yasatmak istemem ben cocukligumda sidedti gordum yasadim nasil bir yara olduginu biliyorum bu yizden aldirmak iatiyorumBen hayatı boyunca şuna inandım : Ne kadar zor durumda kalırsam kalıyım, ki kaldım da Allah mutlaka yardım eder bir kapı açar. İnanıyorum ki Allah sana ve yavrularına bir kapı açıcaktır. Nolursun bebeklerden vazgeçme , ailen aile olsun bugün buraya konu dahi açmıcaktın Allah ıslah etsin. Seni o adama mecbur bırakanları.
cevabin icin tesukur ederim iste cocuklar olursa daha zor icim aciyarak parcacalansada onlari aldirmak istiyorum Aĺahim yardim etsin
Ben bugün yine adet oldum ve hamile değilim diye çok üzgünüm. Keske Ben de su an ikiz bebeklerimi tasisaydim karnımda . Heralde düğün bayramım olurdu. Sakin aldırmayın sakin.yorumun icin saol canim vicdanim beni cok etkiliyor rabimden cok korkuyorum 2 secenegim var ya aldircam yada dogurupu herseye goz yimcam bunuda yapamam biromur dediginiz gibi sevmedigim adamin koynuna giremem artik dualarini eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?