bana yardimci olunnn

Ben hayatı boyunca şuna inandım : Ne kadar zor durumda kalırsam kalıyım, ki kaldım da Allah mutlaka yardım eder bir kapı açar. İnanıyorum ki Allah sana ve yavrularına bir kapı açıcaktır. Nolursun bebeklerden vazgeçme , ailen aile olsun bugün buraya konu dahi açmıcaktın Allah ıslah etsin. Seni o adama mecbur bırakanları.

Sakın aldırma bakkaldan ekmek aldirmiyosun çocuk aldiriyosun esin naparsa yapsın aldirirsan bir omur boyu vicdan azabı çeker hep keşke dersin bırak ayrıl hamileyim de ailene barışırlar inşallah beni dinle duani et Allahadayan ona ssığın aldırma

Akılma bir şey geldi kızlar https://www.change.org/tr sitesinde arkadaşımız için bir imza kampanyası açalım T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yardım edebilir iş ve ev için. Hem arkadaşın hem de bebeklerin hayatı için. Biz bir olursak bu arkadaşımıza kim bilir bir çıkış kapısı açılır. Visne27 sana uyar mı böyle bir başlık açılırsa ? Sadece yorum yapmakla yetinmek istemiyorum.

Bebeklerini aldırma..
Benim de ikizlerim var, hiç kıyamadım bak şimdi..
Çok zor bir hayat da bekliyor olabilir seni ama bir de onlara kıyma..

Keşke.. Keşke.. Keşke... İşte anlamı yok artık şu kelimenin, olan olmuş, sığın devlete, sen bir kurtar kendini. Ondan sonra toparlarsın.
Allah yardımcı olsun

Hiç mi sığınacak bir yerin yok? Çocukları aldırma derim ben. İleride sana kuvvet verirler inşallah. Kocanı be aileni de Allah bildiği gibi yapsın.

bebişlernle yeni bi hayata başla... Allah yardmcn olsn.

guzel yorumun icin tesekkur ederim evet malasef eaimin haberi var karsimda cok acimasiz bir adam var bu cocuklar dogarsa beni iice ezmeye calisacak evde kuran var okuyorum firsat buldukca zaten hep rabime siginiyorum bana dua edin lutfen
Dua edecegim size ama bakara suresini indire bilirseniz indirin ve acın evde seytan o eve asla giremez hersey yoluma girer insallah

Korunarak hamile kaldığını yazmışsın.demek bunda bir şey var.Allahın hikmeti.anne olunca insan öyle güçleniyor ki.dağları delip geçerim diyor.doğur aldırma.iyiki doğurmuşum diyeceksin.Allahın lütfunu göz ardı etme.rabbim yardımcın olsun kardeşim şu mübarek günlerde

Bebeklerini aldırma.
Ömür boyu unutamazsın.Yaşıtlarına bakar vicdan azabından mahvolursun.
Madem geri döndün bu olasılığı da göz almalıydın o adamla aynı çatı altına girerek.
Artık 3 kişisin ve 3 kişi için düşünmek zorundasın.
Evet hayat adil değil ama unutma bunu sen seçtin.

babalarının günahını neden çocuklar çekmek zorunda? sakın bebekleri zorunlu hal olmadıkça aldırmayın 1.5 ay ana organları gelişmiştir. ilk önce rahatlayacaksın sonra üzüntü yaşayacaksın bence hayatın nereye giderse gitsin şartların ne olursa olsun aldırma. senin bilmediğin bir nedenden ötürü canının alınmasını bir başkasının istemesiyle senin bu konuda konuşma hakkının olmaması ne ise karnındaki bebekler içinde o. neyin iyi yada kötü olduğunu zaman gösterir ve yaşayacak canları var ise yaşarlar yoksa yaşamazlar kadere bırak bunu

bence de aldırmayın,
her çocuğun kavga ve şiddet içinde buyumek hayali. hangi çocuk istemez ki babası tekme tokat annesini döverken çekirdek çitleyip izlemeyi,
aynı ortamda küfür hakaret işitip üstüne kendisi de şiddet görmeyi..
hayata 1-0 değil milyon sıfır geriden başlamayı.. acizliği ezikliği kabullenişi suçluluğu daha anne karnında öğrenmeyi..
doğur bence hatta hepiniz doğurun allah yardım eder nasıl olsa. ama çocukların veballeri.. onları nasıl ödeyeceksiniz bilemem.

yorumunuz icin cok saolun evet cokn zor durumdayim belkide dediginiz gibide ser gorunende hayir vardir elbet ama bu durumda bu yasantida nasil olcak bilmiyorum

yorumun icin saol canim vicdanim beni cok etkiliyor rabimden cok korkuyorum 2 secenegim var ya aldircam yada dogurupu herseye goz yimcam bunuda yapamam biromur dediginiz gibi sevmedigim adamin koynuna giremem artik dualarini eksik etmeyin

amin canim allah islah etsin beni bu hallere getirwnleri rabim elbet bir kapi acar ama cok zor benim icin tek ken bu kadar zor ken 2 cocuklan nasil yaparim bende bebeklwrimden vazgecmek istemem ama onlari bu hayata getirwmem kendi yasadiklarimi cocugima yasatmak istemem ben cocukligumda sidedti gordum yasadim nasil bir yara olduginu biliyorum bu yizden aldirmak iatiyorum

Bak canım benzeri ve daha ağırlarını yaşıyorum öncelikle çocuk isteyen milyonlarca aile ve burda kadınlar var vebal alıp aldır demicem ikizler bide içim iki defa acıdı ben hap kullandım cr 2. Senemde hamile kaldım koca iki senede 1 kere unuttum ve istemeden kızıma hamile olduğumu öğrendim 10 haftalıkken zamanım vardı eşim öğrendi yüzü gülmedi ama aldırmama karşı çıktı elalem onun iktidarsız olduğunu düşünmesin diye nitekim kızım doğdu bu kez önceliğim kızım olduğu için iki kat psikolojik şiddet hakaret duydum ve şimdilerde kızımı almakla tehtit ediyor yani sonu gelmiyor çocuk olunca dediğim gibi aldır diyemiyorum ama arkanda dayanağın yoksa acı söz söylicem üzgünüm kadın cinayetlerine yada intiharlarına bir yenisi olarak eklenirsin hakkında hayırlısı

ya ben anlamadım nasıl bi mantıktasınız bu zamana kadar adamın herşeyine göz yummuşsunuz burdaki herkes sizi defalaraca uyarmasına ragmen yinede geri dönüp katlanmışsınız ben anlamadım hamile kalınca mı gözünüz açıldı hamile kalıncamı daha fazla katlanamıcanzı anladınız yani bişeylerin farkına varmak için illa hamile mi kalmanız gerekiyodu nasıl aldırmayı düşünürsün ya rabbim sana mucıze vermiş biz saglıklı bir evlat sahibi olabilmek için gece gündüz rabbimize dua ediyoruz belkide kimimiz gece gündüz ağlıyo tek bi evladı olsun diye rabbim sana cömertliğini göstermiş ve iki tane birden vermiş nasıl kıyarsın ya onlara belki bi daha hiç anne olamıcaksın belki rabbim seni sınıyo ben iki emanet verdim bakalım nasıl sahip çıkacak diyo nerden biliyosun kocan o kadar kötüydü madem çocukları yaparken aklın nerdeydi arkadaşım madem o kadar kötü madem o kadar işkence yapıyodu öyle bi adamın yatagına girerek en büyük kötülüğü siz yapmışsınız yani pardon da.

inancım gereği kürtaja karşıyım, o yüzden kürtaj ol demicem, allah sana onları vermişse vardır bir hayır.öldürmek ne kadar kötü bişi ya.

cevabin icin tesukur ederim iste cocuklar olursa daha zor icim aciyarak parcacalansada onlari aldirmak istiyorum Aĺahim yardim etsin

Şimdi tatlım sen farkında değilsin kabul etmek istemiyorsun ama bu hayatı yaşayacaksın maalesef. Zaten b.kun icindeydin iyice batmissin. İkizler bir de ne güzel. Gün doğmadan neler doğar. Kısmet diyelim dua edelim buradan kocan eceliyle olur belki.

Şimdi çocukları aldırma niyetindeysen başka odaya ne kaçıyorsun. Biraksaydin kocan seni bir güzel dövüş o işi halledecekti zaten.

O kadar cukurdasin ki çıkamazsin artık. O çocukları aldırma kocan ölürse rahata ererken. Ya da doktora götür anti depresan bişeyler ile beynini uyustursunlar. Sen bu adama sürekli rezene Melisa çayları falan içir.

yorumun icin saol canim vicdanim beni cok etkiliyor rabimden cok korkuyorum 2 secenegim var ya aldircam yada dogurupu herseye goz yimcam bunuda yapamam biromur dediginiz gibi sevmedigim adamin koynuna giremem artik dualarini eksik etmeyin
Ben bugün yine adet oldum ve hamile değilim diye çok üzgünüm. Keske Ben de su an ikiz bebeklerimi tasisaydim karnımda . Heralde düğün bayramım olurdu. Sakin aldırmayın sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…