guzel yorumun icin tesekkur ederim evet malasef eaimin haberi var karsimda cok acimasiz bir adam var bu cocuklar dogarsa beni iice ezmeye calisacak evde kuran var okuyorum firsat buldukca zaten hep rabime siginiyorum bana dua edin lutfenRabbimin vardır bi bildigi ki size vermis Allah ın emaneti onlar size esinizin haberi varmı hamileliginizdn evde hic kur-an okunuyormu acaba bakara suresini netten indirin ve musait oldukca acın dinleyin hayatınızda umarım degisen birseyler olacaktır Allah yar ve yardımcn olsn klmse anne babasını secemiyor ama sen iyi bir anne ol
amin coak saolun dualarini eksik etmeyin rabim sizi de gonlunuze gorw versinHayr bildiklerimizde serr, serr bildiklerimizde hayr vardir. Allah yardimcin olsun
yapamadim cunku hep korkuyordum kimse arkamda kimse yoktu okuyorum ama bitmedi elimde bir meslegim yoktu artik bu son nokta oldugu icin konu actimBu zamana kadar burda denilenleri yapmamissiniz simdi bu konuyu neden aciyorsunuz ki.
Olan o cocuklara olacak aldirsanda aldirmasanda.
Ve buraya yaziyorum kesin cocuklari dogurup evinde oturacaksin ve bu adama katlanacaksin.
Ahh bacim ya konularini baktim kendi kendime dedim sükrettim halime gerckten ne zor seyler yasiyorsun hem aile hem koca ne bu ya gerckten insanin piskolojisi alt ust olur bu durumda,kocandan cok ailene kiziyorum nasil vicdansizlik sana sahip cikmamalri ah benim babcigim bana hep sahip cokti hep ben geri dondum benim durumumdanda zor yasadiklarin ve ailen seni evlerinden kovuyor pess diyorum bu durumda hamilesinde iyice cikmaza girdin simdi off insan uzulmekten baska birsey gelmiyor elden allahim o kocana insanf versin isla ola insallah birde ailendende destek aliyor keyfine diyecek yok simdi istedigi gibi kullancak,hep yaptigi sey zatende haberi varmi bebeklerden bunun., insallh insafa gelir ya neden bukadr kotu olabliyorki insanBasta herkezin ramazani mubarek olsun ve basinda soyleyim kimse eski konulardan bizi dinlemedin diye soylemesin.hataliyim evet canim cok aciyor zaten eski konularimi okursaniz herseyi bilirsini.eaimle sorunlar yasadim baba evine dondum ve esimin beni almasiyla geri eve gelmustim.sorun kisaca kv ve esimin siddet ve kufur uygulamasiydi.evet arkadaslar aradan 7ay gecti bu 7 ay hep sabirla gecti.cunku lanet ailem diyorum babam ve abim neden boyle soyledigimide aoyleyim esim beni dovdugunde almaya geldiginde babam ve abim gitmesem beni oldurceklerini bu kapinin bana kapandigini soylediler.esm hep onlardan yu aldi zaten onlara guvendi.bende hep korkakligimdan boyun egdim aradan tam 7 ay gecti bu olaylardan sonra suan evdeyim 1 hafta once ikizlere hamile oldugimu ogrendim 1.5 aylikmis.dunyam basima dondu sanki her onlemimi almistim oysa dunde olay patlak verdi yine esim hayvan halini gostrerdi durduk yerw kavga etti ve ustume yurumeye kalkti diger odaya kacmasaydim sanirim bu halimle bana napacakti.bu olay son nokta oldu benim icin gozum cok karardi simdi ben napayim arkadslar Allah rizadi icin mantikli bir yol gosterin icim parcalanarak cocuklari aldirmayi dusunuyorum ve devlete siginmayi dusunuyorum.ama nasil bu kadar zorlugu kaldira bilirmiyim bu cocuklarin ginahlarini nasil alirim.napicam simdi eger bu cocuklar dogarsa hayatim hepten maf olucak esim ice artik tepeme cikcak nede olsa cocuk var bana bagli diye.bu duruma gelmek istemiyorum bitain herseyy diyorum.yorimlariniI bekliyorum hepinizin yorimlari cok onemli bastan sizleri dinleseydim bu halde olmicaktim hataliyim ama olan oldu telefonum bozuk biraz oyuDen hen cevaplamayabilirim ama yorumlarini tek trek okuyacagim yasim 24 bu arada hic cocugim yok sacace daha yeni hamileyim 3 yildir evliyiz simdiden cok tesekkur ediyorm
Ailenizin sizi kabul etmediğini yazmışsınız. O kapının artık size kapalı olduğunu söylemişler. Peki hala 'benim hakkımda kötü düşünecekler' diye niye takıntı yapıyorsunuz? Sizin hakkınızda zaten bir şey düşünselerdi, size destek olurlardı. Sizi sevmeyen, destek olmayan, evlendi gitti başımızdan attık diye düşünen bir aile için fazla özverili değil misiniz? Bir babanın görevi kızını korumaktır. Saçının teline zarar gelmesini engellemektir.
Zaten bu ülkede 'elalem ne der?' kafası yüzünden milyonlarca kadın şiddet görüyor, mutsuz evliliklerinden çocuk yapıyor. O çocuklar da şiddet görecek. Sevgisiz büyüyecek. Ardından onlar da çocuklarına sevgi göstermeyecekler. Ve bunların tek nedeni, sizi kabul bile etmeyen aileniz hakkınızda kötü düşünecek diye.
Eşinizi sevmediğinizi söylemişsiniz bir konuda. Onun da sizi sevmediği çok açık. elalemi düşünmek yerine artık biraz bencil davranın.
Ayrıca güçsüzüm diye düşünmeyin, inanın güçlüsünüz. Sadece korkaksınız.[/QUOTEg]cok tresekur ederim yorumladiginiz icin evet cok haklisiniz elalem ne dicek die dusunuyoruz hep ben bastan beri esimi sevmiyorum oda sevmiyorum evliligim zaten aile icinde yasadigim huzursuLuklar arasinda kurtulmak icin olmustu yagmurdan kacayim derken doluya tultuldum hersey farkli olurdu biraz guclu olsaydin hep korkligimdan malesef
Basta herkezin ramazani mubarek olsun ve basinda soyleyim kimse eski konulardan bizi dinlemedin diye soylemesin.hataliyim evet canim cok aciyor zaten eski konularimi okursaniz herseyi bilirsini.eaimle sorunlar yasadim baba evine dondum ve esimin beni almasiyla geri eve gelmustim.sorun kisaca kv ve esimin siddet ve kufur uygulamasiydi.evet arkadaslar aradan 7ay gecti bu 7 ay hep sabirla gecti.cunku lanet ailem diyorum babam ve abim neden boyle soyledigimide aoyleyim esim beni dovdugunde almaya geldiginde babam ve abim gitmesem beni oldurceklerini bu kapinin bana kapandigini soylediler.esm hep onlardan yu aldi zaten onlara guvendi.bende hep korkakligimdan boyun egdim aradan tam 7 ay gecti bu olaylardan sonra suan evdeyim 1 hafta once ikizlere hamile oldugimu ogrendim 1.5 aylikmis.dunyam basima dondu sanki her onlemimi almistim oysa dunde olay patlak verdi yine esim hayvan halini gostrerdi durduk yerw kavga etti ve ustume yurumeye kalkti diger odaya kacmasaydim sanirim bu halimle bana napacakti.bu olay son nokta oldu benim icin gozum cok karardi simdi ben napayim arkadslar Allah rizadi icin mantikli bir yol gosterin icim parcalanarak cocuklari aldirmayi dusunuyorum ve devlete siginmayi dusunuyorum.ama nasil bu kadar zorlugu kaldira bilirmiyim bu cocuklarin ginahlarini nasil alirim.napicam simdi eger bu cocuklar dogarsa hayatim hepten maf olucak esim ice artik tepeme cikcak nede olsa cocuk var bana bagli diye.bu duruma gelmek istemiyorum bitain herseyy diyorum.yorimlariniI bekliyorum hepinizin yorimlari cok onemli bastan sizleri dinleseydim bu halde olmicaktim hataliyim ama olan oldu telefonum bozuk biraz oyuDen hen cevaplamayabilirim ama yorumlarini tek trek okuyacagim yasim 24 bu arada hic cocugim yok sacace daha yeni hamileyim 3 yildir evliyiz simdiden cok tesekkur ediyorm
guzel yorumunuz szede cok tresekkur ederim evet esimin haberi var babaniza helal olsun ne guzel sahip cikmis size onun degerini cok iyi bilin benimkiler dov ama bize yollama dediler resmen dediginiz gibi psiklojim zaten bozuktu bu cocuklarla darmadagin oldu,Ahh bacim ya konularini baktim kendi kendime dedim sükrettim halime gerckten ne zor seyler yasiyorsun hem aile hem koca ne bu ya gerckten insanin piskolojisi alt ust olur bu durumda,kocandan cok ailene kiziyorum nasil vicdansizlik sana sahip cikmamalri ah benim babcigim bana hep sahip cokti hep ben geri dondum benim durumumdanda zor yasadiklarin ve ailen seni evlerinden kovuyor pess diyorum bu durumda hamilesinde iyice cikmaza girdin simdi off insan uzulmekten baska birsey gelmiyor elden allahim o kocana insanf versin isla ola insallah birde ailendende destek aliyor keyfine diyecek yok simdi istedigi gibi kullancak,hep yaptigi sey zatende haberi varmi bebeklerden bunun., insallh insafa gelir ya neden bukadr kotu olabliyorki insankacip kurtulamazsinda simdi bunlarla birlikte 4 mu olcak cocouklar ayy bu adama bitane bile cok nalet nedenirki baska umarim ciki s yol bulursun canim allah yardimcin olsun
Ahh bacim ya konularini baktim kendi kendime dedim sükrettim halime gerckten ne zor seyler yasiyorsun hem aile hem koca ne bu ya gerckten insanin piskolojisi alt ust olur bu durumda,kocandan cok ailene kiziyorum nasil vicdansizlik sana sahip cikmamalri ah benim babcigim bana hep sahip cokti hep ben geri dondum benim durumumdanda zor yasadiklarin ve ailen seni evlerinden kovuyor pess diyorum bu durumda hamilesinde iyice cikmaza girdin simdi off insan uzulmekten baska birsey gelmiyor elden allahim o kocana insanf versin isla ola insallah birde ailendende destek aliyor keyfine diyecek yok simdi istedigi gibi kullancak,hep yaptigi sey zatende haberi varmi bebeklerden bunun., insallh insafa gelir ya neden bukadr kotu olabliyorki insankacip kurtulamazsinda simdi bunlarla birlikte 4 mu olcak cocouklar ayy bu adama bitane bile cok nalet nedenirki baska umarim cikis yol bulursun canim allah yardimcin olsun
yorumun icin tesekkur ederim canim bende aldirmak istemiyorum cok korkuyorum rabim vermis vardir bir hayir diyorum ama bu adamin yaninda hicbir zaman mutlu olmicami biliyyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen rabimde sizin yardimciniz olsunLutfen bebeklerini aldirma. Onlar senin icin bir guc kaynagi olabilir. Allahin emaneti. Eger vermisse vardir bir hayir. Lutfen kiyma onlara. Anasinin babasinin hatasini onlar parcalanarak ölerek odememeli... Yapmayin. ..
yorumun icin tesekkur ederim canim bende aldirmak istemiyorum cok korkuyorum rabim vermis vardir bir hayir diyorum ama bu adamin yaninda hicbir zaman mutlu olmicami biliyyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen rabimde sizin yardimciniz olsun
benmde uzuldugum nokta bu bu cocuklar dunyaya gelirse kufurbaz biradamin elinde buyucekler hep kisitlancaklar hayatim mafoldu artik daha kotu olsun istemiyorum bana tek lazim olan sey cesaret insallla ez zamnda atlacim bunlariben olsam aldırırdım, o çocuklar dünyaya gelse bile sürekli şiddet sürekli kavga olan dengesiz bir ortamda mutsuz yetişecekler, anne mutsuzsa çocuklarda mutsuzdur. hem sende çok gençsin şimdidden hayatın mahvolmuş daha da mahvetmemelisin bence. cesaretini toplamadığın sürece bu zindan hayata devam edeceksin. biraz cesur olmalısın artık bence
Saolasin hep dua ediyorum elimden dua etmekten baska care yok.:Allahim sana guzel bir kapi acsin insallah. Sen de kendine bol bol dua et..
yorumunuz icin cok saolun benim korkularimi aynen yazmisin ben buyden aldirmak istiyirum onlarin gunahina girmek istemiyorum dedigin gibi insallah rabim o cesareeti bana verirSana oturup o çocukları aldır küstahlığı yapamam elbette. Ama anlattıklarından çıkacak olan sonucu söyleyebilirim. Şu an yaşadıklarının bin katı. Hamileliğin boyunca yediğin dayakları gelip burada yazacaksın. Sonra insanlar sana kızacak. İçine kapanacaksın. iyice küseceksin. Dertleşemeyeceksin. Aylar sonra burada konu açacaksın, kaynanam çocukları göstermiyor diye. Sonra defalarca seni çocuklarının önünde ölsesiye dövdüğünü anlatacaksın. Arada bir yeter gidiyorum diye akıl alacaksın. Sonra çocuklarına yaptıkları işkenceleri anlatacaksın. Bu kez iki çocuğun için sabredeceksin. Onların dayak yemesine göz yumacaksın. Üstelik iki çocuğunla hhk gidecek yerin hiç olmayacak. Paran gg olmayacak. Zaten J
Allah büyüktür elbet. İçine o cesareti verir senin.
Saol canim basta evet Allah buyuk elbet ama bu zorluklarda nasil 2 cocukla basa cikicam egitim durumum lise aciktan devam edebilirim is bulma imkanimda yuksen oncede markete calistim yillarca kasiyerlik olarak ailem dize gelmez cunku cok ama cok geriler ve sertlerKesinlikle çocukları aldırma doğuma 9 ay var . Allah çok büyük ilaki bir yol gösterir. Kadın sığınma evine gide bilirsin , iş bulabilirsin ne bilim eğitim durumun ne ? Sen kararlı olduktan sonra ailen bile dize gelir dik dur pes etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?