- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 33
- Konu Sahibi forestnight
-
Bilmiyorum sevmisim demekki nasıl becerdiysemSevimsiz, ilgisiz, sinirli biriyle neden birliktesin?
Haklısın galiba napicam peki şimdi ben ayrılmak istemiyorum ama bu böyle gitmez onunda farkındayımSana ilk küfürü olmadigi icin bu kadar rahat olabilir mi?
Bilmiyorum sevmisim demekki nasıl becerdiysem
Sevgi her şeyi kaldırır mı?Bilmiyorum sevmisim demekki nasıl becerdiysem
Haklısın acizim ben kendine saygısı olmayan bi zavalliyim herşeyin farkındayım ben sevmek istedim aynı zamanda sevilmek başkası olmasın istedim belki düzelir ilk tanistigimizdaki gibi olur diye dua ettim hepsana nasıl yardımcı olalım ki?
sen direkt yapamıyorum seviyorum modundasın ki bunu kendinden söylemişsin.
sevgilinizi geçtim. ama hiçbir insan bu sözleri yutup kendine bu saygısızlığı yapmamalı.
yazık ediyorsun kendine..
Ben onsuz olmak istemediğim için katlandim hep ama acı çekmekte istemedim hicSevgi her şeyi kaldırır mı?
Yani sana bunları yapan bir insanı önce seversin ama sonra uzaklaşırsın.
Bazı insanlar acı çekmekten zevk alıyor. Sen de onlardan birisin galiba.
Haklısın acizim ben kendine saygısı olmayan bi zavalliyim herşeyin farkındayım ben sevmek istedim aynı zamanda sevilmek başkası olmasın istedim belki düzelir ilk tanistigimizdaki gibi olur diye dua ettim hep
Haklısın acizim ben kendine saygısı olmayan bi zavalliyim herşeyin farkındayım ben sevmek istedim aynı zamanda sevilmek başkası olmasın istedim belki düzelir ilk tanistigimizdaki gibi olur diye dua ettim hep
ciddi bir tezat var özünde.Ben onsuz olmak istemediğim için katlandim hep ama acı çekmekte istemedim hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?