Bana yardımcı olur musunuz kızlar?

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
33
Merhaba kızlar.. Her zamanki gibi aynı şeylerle karsinizdayim. Sinir küpü sevimsiz ilgisiz sevgilim dün akşam gene bombayı patlattı. 1 haftadan fazladır memlekette. Tarla işi için. Çok fazla çalışıyor başka calisacak kimse yok çünkü. Haliyle ilgilenemiyor. Ama Allah biliyo üstüne gitmiyorum. O yazdığında yazıyorum. Bu kaç gündür iyiydi tatlı dilli falan bayramdan sonrası için plan bile yaptik ama dün akşam bana napiosun dedi iyiyim oturuyorum sen dedim baktım Çevrimici uzun bi süre sadece meraktan kimle konuşuyorsun dedim biz bunu birbirimize hep sorarız ilk değil ama en son ne zaman sordum hatırlamıyorum inanın baya olmuştur. Başladı kufretmeye s....git sana ne kardesimle yada başka biriyle deyip bağırıp çağırdı şok oldum ya dedim her zaman sorduğumuz soru neyin siniri bu böyle. Hiç alttan almadi hatta yok biz senle yapamicaz burdada bunalttin beni git yazma lan yazma..engellicem bak....neler neler en son tamam yazmicam Naptim onu söyle sadece dedim.. Efendi ol haddini bil dedi. Şok oldum inanın bu ilk kufru değil ama durup dururken niye böyle yaptı anlam veremiyorum bugün bile msj atmadı bende atmadım özür bile dilemedi çok zoruma gidiyo naptim ben ona ne bu işkence. Biliyorum gurusuz musun ayrıl diceksiniz ama nasıl sevmissem yapamıyorum daha doğrusu suan ayrimiyiz onu bile kestiremiyorum bana yardım edin lütfen....

Bence hakaretlerine sabret, bu adamla evlen. İlerde telefonunu vermez birşey gizler yine üstüne yürür o zaman konu açarsın öyle napacağına karar veririz. Madem seviyorsun bu davranışlar karşısında ayrılmayacaksın

sana nasıl yardımcı olalım ki?
sen direkt yapamıyorum seviyorum modundasın ki bunu kendinden söylemişsin.
sevgilinizi geçtim. ama hiçbir insan bu sözleri yutup kendine bu saygısızlığı yapmamalı.
yazık ediyorsun kendine..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugun sen ayrilmazdan ileridr pisiokojin senden ayrilacak haberin olsun cok sinirli biriyle olmak cik buyuk yipranmayi getiriyor.. (esim aşırı sinirli) senin gibi cok sevdim her sinirli halinde alttan aldim sustum ama simdi cok buyuk patlamalar yasiyorum sinir hastasi oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın acizim ben kendine saygısı olmayan bi zavalliyim herşeyin farkındayım ben sevmek istedim aynı zamanda sevilmek başkası olmasın istedim belki düzelir ilk tanistigimizdaki gibi olur diye dua ettim hep

Sevgi her şeyi kaldırır mı?
Yani sana bunları yapan bir insanı önce seversin ama sonra uzaklaşırsın.
Bazı insanlar acı çekmekten zevk alıyor. Sen de onlardan birisin galiba.
Ben onsuz olmak istemediğim için katlandim hep ama acı çekmekte istemedim hic

Adam sana küfür ediyor herzaman sen hala birliktesin böyle biriyle aferin sana devam et evladım çünkü çok sıvıyırsın

Haklısın acizim ben kendine saygısı olmayan bi zavalliyim herşeyin farkındayım ben sevmek istedim aynı zamanda sevilmek başkası olmasın istedim belki düzelir ilk tanistigimizdaki gibi olur diye dua ettim hep

neden kendine bunları diyorsun? yaşın kaç bilmiyorum ama yazdıklarından çıkardığım fazla yoktur. daha kimler çıkar karşına. karşındaki adam bulunmaz birisi mi? ki alakası olmadığı belli.
artık adam da sizi aynı sizin kendinizi gördüğünüz gibi görüyor olabilir. ve ben de kendine güvenmeyen saygısı olmayan biriyle beraber olmak istemezdim.
kendinize güvenin. saygıyı da karşılıklı yitirmeye izin vermeyin.
ve kimse kolay kolay değişmez. boşuna beklemeyin.

tek taraflı sevgi olmaz..
bu ısrarınızda devam ederseniz ilerde buraya eşim şiddet uyguladı diye de konu açarsınız ..evet aşktan gözünüz kör olmuş olabilir çok taviz vermiş olabilirsiniz ama bakın burda sizden yaşça büyük tecrübeli insanlarda yorum yapıyor ..dış göz her zaman iyidir..bu adamdan hiçbirşey olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…