Bana yardımcı olur musunuz kızlar?

size boyle yaklasan boyle konusabılen bırıne Sevgılım nasıl dıyorsunuz ?

kesin bişeyleri vardır onun ayrıl demiyorum umursama bizim lafımızla ayrılcak halin yok ya ama ne biliyim kıskandır onu değerini bilsin sana şimdi böyle yapan ilerde neler yapar pişman olursun onu söyleyim yalnız..

Bilmem dünden beri ne bi msj ne bi özür
özür dileyince sorun bitecek yani?
ben açtıgınız diğer konulara baktım, yazdıklarınıza göre söylüyorum; bu ilişkiyi iteleye kakalaya siz götüyorsunuz ne kadardır sevgiliisiniz bilmiyorum ama.
işi varsa var ; sevgilim canım bugün çok yorgunum kusura bakma ilgilenemiyorum şu günlerde dese sana yeter fakat sevgilin değer vermediği için bu cümleleri kuramıyor.
kimse konuşuyorsun dediğinde bile verdiği bu tepki bilmiyorum hâla özür bekliyorsun bravo
:)

Ayrılmaktan başka çaren yok gibi
Madem ayrılamıyacaksın haddini bildir.
Bir dolap çeviriyor

Benim anlamadigimda o biz bu soruyu hep sorarız ilk değil ki gün aşırı soran biride değilim haketmedim ben bunu

Yapılacak tek şey ayrılmak onu da gözünüz kesmiyor. Ne yapabiliriz ki biz buradan?
Zaten bu ilişki bitecek bugün olmazsa yarın sonra ne olacak?
Çok mu hoşunuza gidiyor küfüt yemek günah yazık yahu.
Düzelir diye bekliyorsanız boşa zaman harcamayın düzelmez. Saygısı filan yok size ilişki biter gibi bir korkusu da yok.

Ben kendime nasıl saygı duyabilirim güzel bir kız değilim ki bana başkası bakmaz korkusu var içimde o yüzden onu kaybetmek istemedim hiç çok canım yaniyo

Ben kendime nasıl saygı duyabilirim güzel bir kız değilim ki bana başkası bakmaz korkusu var içimde o yüzden onu kaybetmek istemedim hiç çok canım yaniyo
İyi de kaybolmuş gitmiş zaten.
Evde mum gibi oturup mesaj bekleyinceye kadar çıkın dolaşın yeni insanlarla tanışın.
Farzedelim güzel değilsiniz bu sizi insanlıktan mı çıkarır?
Yapmayın lütfen.

bu erkekleri bu hale siz getiriyorsunuz, saygı yok sevgi yok, kaybetme korkusu yok,ama hala adamın ağzının içine bakıyorsunuz, sonra yok bana şiddet uyguluyor yok küfrediyor falan diye evlendikten sonra konu açıyorsunuz, madem seviyorsun ve o yüzden birliktesin devam et

bak canm bence arama sorma.o arasa acma mesaj atarsa cevap ver kirildigini belli et konusmak istemedigini soyleki anlasin seni asla uzmemesi gerektiini surundur yani ama fazla surmesin bu affet snra .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…