- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi forestnight
-
size boyle yaklasan boyle konusabılen bırıne Sevgılım nasıl dıyorsunuz ?Merhaba kızlar.. Her zamanki gibi aynı şeylerle karsinizdayim. Sinir küpü sevimsiz ilgisiz sevgilim dün akşam gene bombayı patlattı. 1 haftadan fazladır memlekette. Tarla işi için. Çok fazla çalışıyor başka calisacak kimse yok çünkü. Haliyle ilgilenemiyor. Ama Allah biliyo üstüne gitmiyorum. O yazdığında yazıyorum. Bu kaç gündür iyiydi tatlı dilli falan bayramdan sonrası için plan bile yaptik ama dün akşam bana napiosun dedi iyiyim oturuyorum sen dedim baktım Çevrimici uzun bi süre sadece meraktan kimle konuşuyorsun dedim biz bunu birbirimize hep sorarız ilk değil ama en son ne zaman sordum hatırlamıyorum inanın baya olmuştur. Başladı kufretmeye s....git sana ne kardesimle yada başka biriyle deyip bağırıp çağırdı şok oldum ya dedim her zaman sorduğumuz soru neyin siniri bu böyle. Hiç alttan almadi hatta yok biz senle yapamicaz burdada bunalttin beni git yazma lan yazma..engellicem bak....neler neler en son tamam yazmicam Naptim onu söyle sadece dedim.. Efendi ol haddini bil dedi. Şok oldum inanın bu ilk kufru değil ama durup dururken niye böyle yaptı anlam veremiyorum bugün bile msj atmadı bende atmadım özür bile dilemedi çok zoruma gidiyo naptim ben ona ne bu işkence. Biliyorum gurusuz musun ayrıl diceksiniz ama nasıl sevmissem yapamıyorum daha doğrusu suan ayrimiyiz onu bile kestiremiyorum bana yardım edin lütfen....
Bilmem dünden beri ne bi msj ne bi özürhâla sevgili misin?
Bende bilmiyorum inan ne yaşadığımı naptigimi bilmiyorumsize boyle yaklasan boyle konusabılen bırıne Sevgılım nasıl dıyorsunuz ?
Merhaba kızlar.. Her zamanki gibi aynı şeylerle karsinizdayim. Sinir küpü sevimsiz ilgisiz sevgilim dün akşam gene bombayı patlattı. 1 haftadan fazladır memlekette. Tarla işi için. Çok fazla çalışıyor başka calisacak kimse yok çünkü. Haliyle ilgilenemiyor. Ama Allah biliyo üstüne gitmiyorum. O yazdığında yazıyorum. Bu kaç gündür iyiydi tatlı dilli falan bayramdan sonrası için plan bile yaptik ama dün akşam bana napiosun dedi iyiyim oturuyorum sen dedim baktım Çevrimici uzun bi süre sadece meraktan kimle konuşuyorsun dedim biz bunu birbirimize hep sorarız ilk değil ama en son ne zaman sordum hatırlamıyorum inanın baya olmuştur. Başladı kufretmeye s....git sana ne kardesimle yada başka biriyle deyip bağırıp çağırdı şok oldum ya dedim her zaman sorduğumuz soru neyin siniri bu böyle. Hiç alttan almadi hatta yok biz senle yapamicaz burdada bunalttin beni git yazma lan yazma..engellicem bak....neler neler en son tamam yazmicam Naptim onu söyle sadece dedim.. Efendi ol haddini bil dedi. Şok oldum inanın bu ilk kufru değil ama durup dururken niye böyle yaptı anlam veremiyorum bugün bile msj atmadı bende atmadım özür bile dilemedi çok zoruma gidiyo naptim ben ona ne bu işkence. Biliyorum gurusuz musun ayrıl diceksiniz ama nasıl sevmissem yapamıyorum daha doğrusu suan ayrimiyiz onu bile kestiremiyorum bana yardım edin lütfen....
özür dileyince sorun bitecek yani?Bilmem dünden beri ne bi msj ne bi özür
Benim anlamadigimda o biz bu soruyu hep sorarız ilk değil ki gün aşırı soran biride değilim haketmedim ben bunuözür dileyince sorun bitecek yani?
ben açtıgınız diğer konulara baktım, yazdıklarınıza göre söylüyorum; bu ilişkiyi iteleye kakalaya siz götüyorsunuz ne kadardır sevgiliisiniz bilmiyorum ama.
işi varsa var ; sevgilim canım bugün çok yorgunum kusura bakma ilgilenemiyorum şu günlerde dese sana yeter fakat sevgilin değer vermediği için bu cümleleri kuramıyor.
kimse konuşuyorsun dediğinde bile verdiği bu tepki bilmiyorum hâla özür bekliyorsun bravo :)
haketmiyorsan, haketmediğin bir tepkiyi görmemek için adamdan uzaklaşacaksınBenim anlamadigimda o biz bu soruyu hep sorarız ilk değil ki gün aşırı soran biride değilim haketmedim ben bunu
Ben kendime nasıl saygı duyabilirim güzel bir kız değilim ki bana başkası bakmaz korkusu var içimde o yüzden onu kaybetmek istemedim hiç çok canım yaniyoYapılacak tek şey ayrılmak onu da gözünüz kesmiyor. Ne yapabiliriz ki biz buradan?
Zaten bu ilişki bitecek bugün olmazsa yarın sonra ne olacak?
Çok mu hoşunuza gidiyor küfüt yemek günah yazık yahu.
Düzelir diye bekliyorsanız boşa zaman harcamayın düzelmez. Saygısı filan yok size ilişki biter gibi bir korkusu da yok.
İyi de kaybolmuş gitmiş zaten.Ben kendime nasıl saygı duyabilirim güzel bir kız değilim ki bana başkası bakmaz korkusu var içimde o yüzden onu kaybetmek istemedim hiç çok canım yaniyo
Ayrılmak istemiyorsan kaderine boyun eğeceksin canım sessizceHaklısın galiba napicam peki şimdi ben ayrılmak istemiyorum ama bu böyle gitmez onunda farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?