Bana yardımcı olur musunuz kızlar?

Doğum günümde bana bu msji atmıştı.......
Sen hayatımda bana annemden ailemden sonra en çok değer veren insan oldun ben buna pek alışamadım sana çok eziyet ettim çok burnundan getirdim biliyorum ama önemli olan bi insanı severken bütün benligiyle sevmek mis sen beni iyi yanlarimi bi yana kötü yanlarimla sevdin iyi ki sen sevdin iyi hayatıma girdin ve en önemlisi iyi doğdun benim minik im küçüğüm ufakim IKI GÖZUMM. .
2 ay sonra 1 yılı doldurmuş olacaktık. Ben bi anda herşeyi nasıl unutayim nasıl olmamış gibi davranayim söyleyin lütfen nasıl?

Git arkadaşım terapi mi görecen ne yapacan bilemem de bir uzmana git de şu bağımlılıktan kurtul.
İnsanlar kucağında bebesiyle 10 yıl kocadan boşanıyor.
Sen daha 1 yılı dolmamış saygısız ve küfürbaz bir erkekten mi ayrılamıyorsun?
Ciddi takıntılısın bence.

Benim her acıya saygım var dünyanın derdini ben çekiyorum demiyorum ama benim yasadigimda bana ağır geliyor iste

adamın doğum günü mesajı bile sana yaptığı eziyetlerleri anlatmakla dolu... o bile kendisinin ne mal olduğunu anlamış, yazmış... sen hala ben ne yapayım diyorsun...

Erkekler atar tutar, yersennnn tabi. Onemli olan kelimeler degil onemli olan icraat. Sana pislik gibi davraniyor hâlâ nasil unutayim diyorsun.

İyi devam et. Hatta evlen ustune cocuk da yap. Ama bunlar oldugunda hala sana bu sekilde davranmaya devam edecek.

Senin hayatin bu. Sen kendine bunu yakistiriyorsan bize ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…