- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
- Konu Sahibi forestnight
-
bş daha yüzüne bile bakma senle o şekilde konuşan bi insanla hayat devam etmezMerhaba kızlar.. Her zamanki gibi aynı şeylerle karsinizdayim. Sinir küpü sevimsiz ilgisiz sevgilim dün akşam gene bombayı patlattı. 1 haftadan fazladır memlekette. Tarla işi için. Çok fazla çalışıyor başka calisacak kimse yok çünkü. Haliyle ilgilenemiyor. Ama Allah biliyo üstüne gitmiyorum. O yazdığında yazıyorum. Bu kaç gündür iyiydi tatlı dilli falan bayramdan sonrası için plan bile yaptik ama dün akşam bana napiosun dedi iyiyim oturuyorum sen dedim baktım Çevrimici uzun bi süre sadece meraktan kimle konuşuyorsun dedim biz bunu birbirimize hep sorarız ilk değil ama en son ne zaman sordum hatırlamıyorum inanın baya olmuştur. Başladı kufretmeye s....git sana ne kardesimle yada başka biriyle deyip bağırıp çağırdı şok oldum ya dedim her zaman sorduğumuz soru neyin siniri bu böyle. Hiç alttan almadi hatta yok biz senle yapamicaz burdada bunalttin beni git yazma lan yazma..engellicem bak....neler neler en son tamam yazmicam Naptim onu söyle sadece dedim.. Efendi ol haddini bil dedi. Şok oldum inanın bu ilk kufru değil ama durup dururken niye böyle yaptı anlam veremiyorum bugün bile msj atmadı bende atmadım özür bile dilemedi çok zoruma gidiyo naptim ben ona ne bu işkence. Biliyorum gurusuz musun ayrıl diceksiniz ama nasıl sevmissem yapamıyorum daha doğrusu suan ayrimiyiz onu bile kestiremiyorum bana yardım edin lütfen....
Face dondurup whatsapida kökten sileyim olur mu? Bu en başlarda böyle degildi ki sonradan canavar lasti ben onun eski hallerini sevdim şimdide kopamiyorum. W gün oldu ne msj attım ne aradım tabi oda aynı şekildearkadasım yapamıyorum dıye bısey yok bu hayata onunlamı geldınkı onsuz duramayacaksın
bencede ayrılmasın o adamla evlenıpde bırde cocuk yaparsın aşkın meskınde bıter al sana mutsuz bır evlılık ve mutsuz cocuk daha.artık kendıne gel ve silkelen zaten adama ıyıce hısettırmıssın onsuz yapamayacagını onsuz olamayacagını sımdıden sonra da bır anda bıtırdın bıtırdın hakaret kufur dayak dolu bır evlılık ıstemıyorsan bunu yapmalısın.ve ılk once telefon numaranı degıstırmekden baslamalısın yoksa her an acaba aradımı sordumu beklentın olur sonra muzık dınlemeyeceksın bır sure mısket havası olsa bıle ve son olarak acılen bır ugrası bulmalısın arkadas cevresı kurs okul eger bunlar hayatında zaten varsa bır baska sey yenı bırsey bularak kendını ona adapte etmelısın belkıde yenı bır ıs olabılır bu sosyal medya hesaplarınıda dondurmalısın bır sure yada yakın arkadaslarının oldugu yenı bır hesap açarsın kı hıcbırbeklentı ıcınde olmayasın tum bunlara raggmen hala unutamam modundaysan eger yapıcak bırsey yok gelınlıgını gıyer gidersin esofmanlarınlada dönersın baba evıne
İstediğini diyebilirsin aciz gurursuz değersiz..çünkü öyleyim bu hale nasıl geldim bilmiyorum cesaretim yok onsuzluga bana yardım edinS..tirsin gitsin pisliğe bak .yazamadım mı.sen kimsin bunları bana yazıyorsun defol istemiyorum seni hayatımda diye.
İnanamıyorum şuna ağzının payını vermedin ve hala seviyorum diyorsun git hayvan sev ya..kedi sev köpek sev çiçek al sev.ama bu nedir ya sevme zannediyorsun alışkanlığı.ah bu kadınlar ve götlerini kaldırdığımız öküzler
onsuzluğa cesaretin yoksa otur çekİstediğini diyebilirsin aciz gurursuz değersiz..çünkü öyleyim bu hale nasıl geldim bilmiyorum cesaretim yok onsuzluga bana yardım edin
Merhaba kızlar.. Her zamanki gibi aynı şeylerle karsinizdayim. Sinir küpü sevimsiz ilgisiz sevgilim dün akşam gene bombayı patlattı. 1 haftadan fazladır memlekette. Tarla işi için. Çok fazla çalışıyor başka calisacak kimse yok çünkü. Haliyle ilgilenemiyor. Ama Allah biliyo üstüne gitmiyorum. O yazdığında yazıyorum. Bu kaç gündür iyiydi tatlı dilli falan bayramdan sonrası için plan bile yaptik ama dün akşam bana napiosun dedi iyiyim oturuyorum sen dedim baktım Çevrimici uzun bi süre sadece meraktan kimle konuşuyorsun dedim biz bunu birbirimize hep sorarız ilk değil ama en son ne zaman sordum hatırlamıyorum inanın baya olmuştur. Başladı kufretmeye s....git sana ne kardesimle yada başka biriyle deyip bağırıp çağırdı şok oldum ya dedim her zaman sorduğumuz soru neyin siniri bu böyle. Hiç alttan almadi hatta yok biz senle yapamicaz burdada bunalttin beni git yazma lan yazma..engellicem bak....neler neler en son tamam yazmicam Naptim onu söyle sadece dedim.. Efendi ol haddini bil dedi. Şok oldum inanın bu ilk kufru değil ama durup dururken niye böyle yaptı anlam veremiyorum bugün bile msj atmadı bende atmadım özür bile dilemedi çok zoruma gidiyo naptim ben ona ne bu işkence. Biliyorum gurusuz musun ayrıl diceksiniz ama nasıl sevmissem yapamıyorum daha doğrusu suan ayrimiyiz onu bile kestiremiyorum bana yardım edin lütfen....
Face dondurup whatsapida kökten sileyim olur mu? Bu en başlarda böyle degildi ki sonradan canavar lasti ben onun eski hallerini sevdim şimdide kopamiyorum. W gün oldu ne msj attım ne aradım tabi oda aynı şekilde
Böyle degildi hatta o kadar güzel zamanlarimiz oldu ki benimle saatlerce konuşurdu özledim derdi huzur bulduğum tek yer senin yanin derdi ve ben bunları hissederdim yalan olmadığına adım gibi eminim biz hep sorarız kimle konuşuyorsun diye bu ilk degilki onun oncesinde de bi sorunumuz yoktu hatta bana işten çıkarılma ihtimalim var bana is baksana arada falan derdi1 gün oncesinde. Ben yoğun olduğunu bildiğim için yazmazdim o yazana kadar. Kavga etmeden1 saat önce bana yaptığı işleri geriye kalan işleri anlattı valla yalan söylemiyorum muhabbet ederken dinleniyoum deyince tamam canım dinlen sen diyip msj atmayı kestim yorulmasin diye 1 saat sonra oldu ne olduysaVe sen halaaaaaaa bu odunla devam ediyorsun. Et kardesim et. Sevgiliyken boyle yapan, evlenince ağzına s....cak haberin olsun.
Daha toysun. Biz profosyonel evlileri dinle. Simdiden küfür edenden hayır gelmez. Yarin obur gun kocam beni dövdü, kufretti diye konu acarsin burda, demedi deme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?