Bana yardımcı olur musunuz kızlar?

bş daha yüzüne bile bakma senle o şekilde konuşan bi insanla hayat devam etmez

arkadasım yapamıyorum dıye bısey yok bu hayata onunlamı geldınkı onsuz duramayacaksın
bencede ayrılmasın o adamla evlenıpde bırde cocuk yaparsın aşkın meskınde bıter al sana mutsuz bır evlılık ve mutsuz cocuk daha.artık kendıne gel ve silkelen zaten adama ıyıce hısettırmıssın onsuz yapamayacagını onsuz olamayacagını sımdıden sonra da bır anda bıtırdın bıtırdın hakaret kufur dayak dolu bır evlılık ıstemıyorsan bunu yapmalısın.ve ılk once telefon numaranı degıstırmekden baslamalısın yoksa her an acaba aradımı sordumu beklentın olur sonra muzık dınlemeyeceksın bır sure mısket havası olsa bıle ve son olarak acılen bır ugrası bulmalısın arkadas cevresı kurs okul eger bunlar hayatında zaten varsa bır baska sey yenı bırsey bularak kendını ona adapte etmelısın belkıde yenı bır ıs olabılır bu sosyal medya hesaplarınıda dondurmalısın bır sure yada yakın arkadaslarının oldugu yenı bır hesap açarsın kı hıcbırbeklentı ıcınde olmayasın tum bunlara raggmen hala unutamam modundaysan eger yapıcak bırsey yok gelınlıgını gıyer gidersin esofmanlarınlada dönersın baba evıne

Yapicagin en guzel sey takmamak. Msj atsin cevap verme yazma dakin sen. O bi sure sonra meraktan cildirip seni aricak. Takma dediysem cok kolay bisi degil ana cok ciddiyim tavrini koy ben bu isin icinde olmak istemiyorum de ve degisimi seyret. Kufur etmesi cok cirkin bisey ama is stresu erkekleri cok etkiler. Sen sadece ona sensiz bu hayati gosterki ne kaybettigini anlasin. Kimse onu cekmez boyle senden baska emin ol

S..tirsin gitsin pisliğe bak .yazamadım mı.sen kimsin bunları bana yazıyorsun defol istemiyorum seni hayatımda diye.
İnanamıyorum şuna ağzının payını vermedin ve hala seviyorum diyorsun git hayvan sev ya..kedi sev köpek sev çiçek al sev.ama bu nedir ya sevme zannediyorsun alışkanlığı.ah bu kadınlar ve götlerini kaldırdığımız öküzler

Zavallı ve caresiz duruma düştükçe siz karşınızdaki erkek o kadar uzaklaşır sizden.Her insan kendi fiyatını kendi biçer.Sen cok değersizleşmişsin onun gözünde bi s.ktr diyebilsen böyle olmazdı.o bir metre havadan uçan götü indirmek zor

Face dondurup whatsapida kökten sileyim olur mu? Bu en başlarda böyle degildi ki sonradan canavar lasti ben onun eski hallerini sevdim şimdide kopamiyorum. W gün oldu ne msj attım ne aradım tabi oda aynı şekilde

İstediğini diyebilirsin aciz gurursuz değersiz..çünkü öyleyim bu hale nasıl geldim bilmiyorum cesaretim yok onsuzluga bana yardım edin

Ya lütfen insan neden sever ? Neden aşık olur ? Sizinkisi başka bişi bence.böyle davranan adamı hala seviyorum diyosan sevgi değil bu. Başkada bişey diyemeyeceğim maleseffff

Başkası var. ...Net. Sevimsiz, ilgisiz ve en önemlisi saygidan yoksun ve aslında haddini bilmeyen bir insandan ne bekliyorsunuz? Üzülen siz olacaksınız. Umarim düzelir.

Bir gün gelecek üzüldüğün şey ona olan aşkın, ayrılığınız vb. değil bir zamanlar ezdirdiğin gururunun acısı olacak haberin olsun arkadaşım..

yarasi olan gocunurmus lafini hatirladim. Ve bence sen de neyin ne oldugunun farkindasin. yorma kendini bu insanla daha fazla derim

Insan ne kadar yogun olursa olsun sevdigi kisiye kisacikta olsa zaman yaratir, ilgilenir.
Nedir bu adamda vazgecemediginiz, bulunmaz hint kumasi mi kendisi?

Ve sen halaaaaaaa bu odunla devam ediyorsun. Et kardesim et. Sevgiliyken boyle yapan, evlenince ağzına s....cak haberin olsun.

Daha toysun. Biz profosyonel evlileri dinle. Simdiden küfür edenden hayır gelmez. Yarin obur gun kocam beni dövdü, kufretti diye konu acarsin burda, demedi deme.

Face dondurup whatsapida kökten sileyim olur mu? Bu en başlarda böyle degildi ki sonradan canavar lasti ben onun eski hallerini sevdim şimdide kopamiyorum. W gün oldu ne msj attım ne aradım tabi oda aynı şekilde

kesınlıkle boyle bısyler yap wattsappıda sılme cunku numaranıda degıstırmen lazım bence cunku hep aradımı sordumu dıye bı beklentıde olursun ortak arkadaslarınada 1 ay kadar verme numaranıkı senı bulamasın.bulmak ısterse bulsun belkı pısman olmustur dıye dusunuceksın sen sımdı ama oyle degıl bunların pısmanlıgı bıle 10 gun surmuyor emın ol sonra yıne aynı seyler senınc anının yanıyor ona bısey olmuyor.hatta dusunuyoarlarkı aman bulum bı arım sansımı denım donerse doner dıyolar ama bız bunu aaayy bakk benı merak etmıss o kadar ugrasmıs numaramı bulmus ben nasıl affetmem olarak algılıyoruz

Böyle degildi hatta o kadar güzel zamanlarimiz oldu ki benimle saatlerce konuşurdu özledim derdi huzur bulduğum tek yer senin yanin derdi ve ben bunları hissederdim yalan olmadığına adım gibi eminim biz hep sorarız kimle konuşuyorsun diye bu ilk degilki onun oncesinde de bi sorunumuz yoktu hatta bana işten çıkarılma ihtimalim var bana is baksana arada falan derdi1 gün oncesinde. Ben yoğun olduğunu bildiğim için yazmazdim o yazana kadar. Kavga etmeden1 saat önce bana yaptığı işleri geriye kalan işleri anlattı valla yalan söylemiyorum muhabbet ederken dinleniyoum deyince tamam canım dinlen sen diyip msj atmayı kestim yorulmasin diye 1 saat sonra oldu ne olduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…