Bana yardımcı olurmusunuz?

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.856
82.393
798
Yaklaşık bir aydır diyet yapıyorum 83 kilodan 76 kilo ya düştüm yani tam 7 kilo verdim iyi hoş ama 2 haftadır durdu gram kilo veriyorum tartı hep 76 kilo yu gösteriyor moralim çok bozuk bi yerde yanlış yapıyorum galiba yardımcı olursanız çok sevinirim
Tesekkurler

Belki tarti bozuktur. Bence baska bir yerde de tartilmayi deneyin. Yine ayni cikarsanizkilo olarak diyet uygulamanizi degistirin.

Diyet yaparken ilk 5 kilonun çok kolay verildiğini daha sonra ayda belkide sadece 1 kg verilebildiğini söylemişti spor hocamız ilk kilolar su diğerleri yagdan gidiyormuş belki sebep bu olabilir daha yavaş ilerleyecektir

Böyle duraksamalar çok normal ..
Hergün mutlaka yürüyüş yapmaya çalış geçici bir duraklama dönemi herkes de olur çok normal .

ingiliz karbonatını deneyin diyet ürünler kabızlık yaptığından durmuş olabilir.

Diyet yaparken ilk 5 kilonun çok kolay verildiğini daha sonra ayda belkide sadece 1 kg verilebildiğini söylemişti spor hocamız ilk kilolar su diğerleri yagdan gidiyormuş belki sebep bu olabilir daha yavaş ilerleyecektir
Gerçekten mi? İçim biraz rahatladı çok tesekkur ederim

Yürüyüş de yapın mutlaka

Kolay gelsin bu arada
Azminizi de tebrik ederim.

Çok çok normal. 21 yaşındayım ve 13 yaşından beri diyet işleriyle uğraşıyorum. Yapmadığım diyet ve gitmediğim diyetisyen kalmadı. Bir ara süper kilo verdim bir insan çıkarttım kendimden. Ve 2 yıl sonunda tamamen durdu kilo vermem. Aylarca 1 gram dahi veremedim.Çünkü vücut bir uerden sonra pes ediyor metabolizmayı şaşirtmak gerek. Sizin yapmanız gereken şey diyetinizi çok bozmadan bikac gün ara vermek. Eger sabırlı biriyseniz hic bozmadan diyetinize devam edin. Biraz spor veya yürüyüşüu arttırabilirsiniz. Bu çok normal bir durum. Bende verdiğim kilonun yarisını aldım ve şuan fazlasıyla kiloluyum, tekrar başladım diyete umarım yine başarıcam.

Böyle duraksamalar çok normal ..
Hergün mutlaka yürüyüş yapmaya çalış geçici bir duraklama dönemi herkes de olur çok normal .
Yürüyüş yapma imkanım çok ama pilates yapıyorum hergün 20 dk,15 dk merdiven falan çıkıyorum squat yapıyorum yok gene yok

Umarım :)) tesekkurler

Gerçekten mi? İçim biraz rahatladı çok tesekkur ederim
3 sene spor yaptım kilo vermekte zorlanan arkadaşlarıma diyet programı veriyodu ilk başlar herkez 5 er 5 er verdiler sonra yavaşladı her defasında hoca aynı yorumu yaptı bikaç yerde daha duymuştum aynı yorumu kolay gelsin

Evet bende cok duydum ilk 5 kilo kolay veriliyormus sonrası zor diye ama insan gene üzülüyor sağol

Sabirrr sabirr yaaa sabirrr

Etmekk lazimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…