- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
Mesela be yapiimPanik olma ilk hızlıca verdiğin kilolar ödemdir, asıl kilo verme işi şimdi başlar diyetlerin ilk zamanları hızlı kilo verilir sonrası daha yavaş ve ağır gider, ve yağ yakmaya başlarsın, sürekli aynı besleniyorsan değiştir metabolizmanı şaşırt biraz, vücut aynı beslenme düzenine alışınca da duraklama olabiliyor
Yaklaşık bir aydır diyet yapıyorum 83 kilodan 76 kilo ya düştüm yani tam 7 kilo verdim iyi hoş ama 2 haftadır durdugram kilo veriyorum tartı hep 76 kilo yu gösteriyor moralim çok bozuk bi yerde yanlış yapıyorum galiba yardımcı olursanız çok sevinirim
Tesekkurler
Yürüyüş yapma imkanım çok ama pilates yapıyorum hergün 20 dk,15 dk merdiven falan çıkıyorum squat yapıyorum yok gene yok
Mesela be yapiim
Nesttle nesfitle,yeşil çay ile kahvaltı yaptım az yedim ekmegi kestim aburcuburu kestim meyve,kuru incir,kuru kayısı flan yedim pilates,squat yaptm 6 öğün yedim kalori hesabı yaptı.
Teşekürleer bâyâ rahatladmÇoook normal bir süreç. Vücudunu şaşırt kısmı çok doğru. Bir kaç gün diyetini değiştirebilirsin. Sporun artırabilirsin veya benim gibi diyetini değiştirmek adına istediğini yiyebilirsinNapiim hep diyetler geçmiyordu. Ama sağlıklı bir diyette arada kilo korumaya geçmek lazım. Ben diyet yaparken 79 dan indim. Genelde haftada 1 kilo filan gidiyordu. Ama 62 den 60 a iki ay inemedim düzenli spor ve diyete rağmen. Yine de yılmadan devam et. Yavaş verilen kilo hemen geri alınmaz. İki sene oldu koruyorum kilomu.
Peki sagolPlatesle sıkılaşarak kilo verirsin yürüyüşten çok daha iyi bir yöntem bence ..
Sen diyetine aynen devam et ..
Duraksamalar olacaktır dönem dönem .
Öğle yapıyorum hep zaten inşallah kilo veririmfiyonkbzaten 38765637 .!.:Nasıl besleniyorsun bilemiyorum ama bir gün sadece protein ile beslen sabah kahvaltın protein ile olsun öğlen yine aynı şekilde akşamda sadece protein tüket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?