- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
Canım senin önceki konularını biliyorum,Psikolojik tedavi görüyorum hastanede. Tüm olanları kaldıramıyorum. Bende saçlarımı long bob tarzı kestirmeye düşünüyorum ama bu kiloyla olur mu? Burnuma hızla yaptırayım diyorum sonra vazgeçiyorum.
ben pilatese gitmeni öneriyorum spor salonlarında kurslar oluyor maddi olarak sıkıntın yoksa reformer pilates yapabilrsn ruhuna ve bedenine çok iyi gelcekBaşka yardımı dokunabilmek arkadaş yok mu?
Başka yardımı dokunabilmek arkadaş yok mu?
Önce bir şu oturdugun yerden kalk,kendine gel ya ben ne yapıyorum de.Başka yardımı dokunabilmek arkadaş yok mu?
Siz sıkıcı değilsiniz kocanız patavatsız. Siz ne dediniz?Bugün esim bana açıklıkla ve dürüstçe söylüyorum ki dedi. Çok sıkıcısın. 29 30 yaşındaki bir kadın gibi değilsin. Ruhun yaşlı. Cıbıl cıvıl neşeli kahkaha atan kendime bakan.kendine güvenen kendine saygısı olan birisi ol lütfen dedi.
Naz yap, kur yap Flört et benimle. Çekici ol dedi.
Arkadaşlar ben çok sıkıcıyim galiba.
Bence o laflari seni daha cok yildirmak icin diyo cunku biz kadinlarin zayif noktasini biliyomus hayvan kocan
Benim de esimle sorunlarim var ve bu durumdan cok yipraniyorum
Beceremiyorum belki ama artik kendime deger vermeye calisiyorum
Sana soyle bi sorum var
En cok ne yapmayi seversin sac bakimi sac degisikligi cilt bakimi manikur pedikur spor makyaj sık kiyafetler
Bi dusun ona gore yardim edicem ins
Kendisi Cem Yılmaz sanki. Zor zamanınızda dediğine bakBirşey demedim sadece baktım. Senin için söylüyorum bunu lütfen hayatının ilerisi için seni düşündüğüm için. Vs vs. Tamam haklılık payı var. Bende kendimi sıkıcı buluyorum. Resmen kendimi saldim depresyondan dolayı. Bu yüzden kendime çeki düzen vermek istiyorum. Onun için değil kendim için!! Ben kendimden memnun değilim çünkü.
Senin kendine saygın olmadığı sürece kimse sana saygı duymaz dedi. Haklı!
Bugün esim bana açıklıkla ve dürüstçe söylüyorum ki dedi. Çok sıkıcısın. 29 30 yaşındaki bir kadın gibi değilsin. Ruhun yaşlı. Cıbıl cıvıl neşeli kahkaha atan kendime bakan.kendine güvenen kendine saygısı olan birisi ol lütfen dedi.
Naz yap, kur yap Flört et benimle. Çekici ol dedi.
Arkadaşlar ben çok sıkıcıyim galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?