- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
AMIN çok teşekkür ederim ♡♡İstersen her şeyi başarısın
Allah'ım kolaylık versin
Çocuklarımbüyük canim. 8 10 yaşları. Ailelerimiz tam destek. Yardımcı ablamızda var hafta da bir gün 2 gün gelebilecek.Çevremde 4 yaşlarında ikizleriyle doçent olmuş bir anne var ama bakıcıları, eve temizliğe gelen yardımcıları ve ailelerinin de ara sıra yardıma gelmeleri var. Çocuklarınız küçükse, yardımcı olacak kimse yoksa, nasıl olur o iş bilmiyorum, yaparsınız yapmasına da hallaç pamuğuna da dönebilirsiniz. Ama üzerinizdeki yükü hafifletecek insanlara sahipseniz, kim tutar sizi.
Çalışma yapıyorum. Bir sürü makalem var ama doktora denince kendi korkumdan hemen bir adım geriatıyorum. Ama bu kadar emeğin sonucunda bu unvanı almakta istiyorumDoktora olmazsa ne kaybedersin, ne kadar üzülürsün?
Iste bu çılgınlıktayim ama diyorum ya ben olmazsam evde herşey koparsa. Alt üst olursa ama su anda da zaten oldukça yüksek bir tempoda çalışmam gerekiyorBir tanıdığım iki çocuğuyla onlar henüz bebekken ve hatta biri yokken yüksek lisansını bitirdi ve çocukların en zor küçüklük yıllarında doktoraya başladı 2. yeni olmuştu. üstüne farklı şehirdeki bir üniversitedeydi ve bu sırada çalışıyordu. yani iş evlilik çocuk yüksek lisans doktora hepsini bir arada halletti. üstelik ailesinin şehrinde değil başka bir şehirde sadece eşi ve kendisi vardı. şimdi 3buçuk ve 5 buçuk yaşındaki iki çocuğuyla arada gene o şehre gider tez dönemine girdi tez yazıp verecek gelsin doktorazor ama imkansız değil isterseniz yaparsınız
Ben o rahatlama dönemini geçtim gibi. Hayatımın su an en en en düzenli dönemindeyim. Normalde bazen her ay bazen 2 haftada bir başka başka şehirlere gidiyordum ama şimdi bir gözümde büyüdü işler nedenseBu kadar acil mi doktora yapmanız ?
Ben olsam biraz rahatlarım , öyle yaparım doktoramı.
Hayatinizdan ne götürür, hayatınıza ne getirir bir karşılaştırma yapın.Çalışma yapıyorum. Bir sürü makalem var ama doktora denince kendi korkumdan hemen bir adım geriatıyorum. Ama bu kadar emeğin sonucunda bu unvanı almakta istiyorum
Çocuklarımbüyük canim. 8 10 yaşları. Ailelerimiz tam destek. Yardımcı ablamızda var hafta da bir gün 2 gün gelebilecek.
Ama ben sanki be bırakırsam herşey koparmış gibi hissediyorum
Kafanızda boşuna kuruyorsunuz bence o zaman. =) Her şey kopacak derken, mesela ne? Hayatımızda her şeyin kusursuz olmasına gerek yok. Yerinizde olsam çok düşünmez, korkumun üstüne balıklama dalar, yaşar görürüm.Çocuklarımbüyük canim. 8 10 yaşları. Ailelerimiz tam destek. Yardımcı ablamızda var hafta da bir gün 2 gün gelebilecek.
Ama ben sanki be bırakırsam herşey koparmış gibi hissediyorum
Bende bunu düşündüm. Eşim bukonuda söyle diyor.Hayatinizdan ne götürür, hayatınıza ne getirir bir karşılaştırma yapın.
Kariyer, unvan vs tabi ki önemli şeyler. Ama iki çocuğa vermeniz gereken zamandan çok çok fazla kisiyirsaniz bence doğru değil.
Bende sonradan bir düzen hastalığı baş gösterdi. Kizlara herşey harika olmali. Super olmalı. Ev dağınık olmamalı. Gibi gibi saçma sapan aslında 20 yıl sonra aferin Kizim super temiz bir evin var mı diyeceğim kendime.Kafanızda boşuna kuruyorsunuz bence o zaman. =) Her şey kopacak derken, mesela ne? Hayatımızda her şeyin kusursuz olmasına gerek yok. Yerinizde olsam çok düşünmez, korkumun üstüne balıklama dalar, yaşar görürüm.
Altının üstünden daha kötü olduğunu nerden biliyorsunuzAlt üst olursa
Evet yapayim vallahi. Sonra kendime çok kızacağım. Ama basardigimda çok mutlu olacağım insallahe ama yani daha ne olsun, yapmasanız ayıp :)
benim arkadaşım başka şehirde ikizleri oldu da kız doçent oldu şu an
tabi ki bakıcısı vardı mecbur ama bebeklerdi daha yani...
Çok severim bu sözü ve daha önce hiçkötü olduğu olmadı hayatımdaAltının üstünden daha kötü olduğunu nerden biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?