- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Ama bu içimizden yeni bir kadın çıkartma konusu..yani neşeli ol ki genç kalasın durumundan yola çıkarak geyik yapiyoz biz..konuyla ilgili bir şey aslında. Mune apla bizi anlar bence))Bende leke cikarici var sorun degil izi kalmaz yanimune apla buralarda degil dimi azcik geyik yapiyoz gibi
Ssssttt adini anmayin 4 harflilerin sahi o, hemen gelir enselerBende leke cikarici var sorun degil izi kalmaz yanimune apla buralarda degil dimi azcik geyik yapiyoz gibi
Yani konu kaynatmiyoruz sonuctaAma bu içimizden yeni bir kadın çıkartma konusu..yani neşeli ol ki genç kalasın durumundan yola çıkarak geyik yapiyoz biz..konuyla ilgili bir şey aslında. Mune apla bizi anlar bence))
Hahaha 4 harflilerin şahı dedi yaSsssttt adini anmayin 4 harflilerin sahi o, hemen gelir enseler
Ayy simdi arkasindan konustugumu anlayip tikmasin yine mapis damlarinaHahaha 4 harflilerin şahı dedi ya)hay allahım çok güldüm buna
Yalada degil gecen bi konuda kimse etiketlememis bilerek dann diye cikti ortayaHahaha 4 harflilerin şahı dedi ya)hay allahım çok güldüm buna
Bak didim ben
Yalada degil gecen bi konuda kimse etiketlememis bilerek dann diye cikti ortaya
Ah mune abla ah banik atak olduk sayendeBak didim ben
Napsak nereye saklansak
Aynen banada..sabah kahvaltıdan sonra öğlen yemek bile zor geliyor duyuyorum. .ara öğünde çay filan içiyorum yada bir elma yiyorum yani..mecburmuyuz ara öğün yaBu arada ara ogun isini naptin mayflower? Cok zor geliyor bana 6 ogun yaaa
Banik atak dedi bu da ayyyy hahahaha))tip terimlerine yeni bir anlam kazanırsın uşağı cim))plaketi hak ettin valla))Ah mune abla ah banik atak olduk sayende
Metabolizmayi calisir halde tutmak icin sart diyorlar da pfff yaniAynen banada..sabah kahvaltıdan sonra öğlen yemek bile zor geliyor duyuyorum. .ara öğünde çay filan içiyorum yada bir elma yiyorum yani..mecburmuyuz ara öğün ya
Banik atak dedi bu da ayyyy hahahaha))tip terimlerine yeni bir anlam kazanırsın uşağı cim))plaketi hak ettin valla))
Himm can erigimi alacaksın yani?uşağı kilikli beni catlatacakMetabolizmayi calisir halde tutmak icin sart diyorlar da pfff yani
En iyisi ben bugun gidip 3-5 kilo erik alim, gelip gidip yerim. Kalorisi de yok gibi zaten
Eveeettt can erik, iyi gider sulu suluHimm can erigimi alacaksın yani?uşağı kilikli beni catlatacak
Türk bakkalı bana 30 mil uzakta..ama giderim değer yani
Bu daha ne ki cimbizafobim de var benimBanik atak dedi bu da ayyyy hahahaha))tip terimlerine yeni bir anlam kazanırsın uşağı cim))plaketi hak ettin valla))
O kadar çok uyuzum ki bu ara!yani böyle bir heves yok içimde,herhangi bir sorun yok ama sanırım bebiş de yordu beni!parmak şıklatsamda değişsem bütünüyle keşke!Her konuda destek saglanir, sen ne acidan yenilenmek istiyorsun soyle bakalim
GeldimGelin kizlar geliiiinnnn
Cogaldikca destek de artiyor ne guzel
Hep birlikte inceliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?