Bana yeni bir BEN lazım. .

Ayh bana da lazimmm :) yeni bir ben....
kilo almam lazim ama ayni esnada gobegi eritmem lazim
nasil yapacaksam...
hedef zatif fit degil balik etli fit olmak ondan yani...boyle bir dengesiz durum icindeyim
aha sigara ahhh 465378 kere niyet ettim yok arkadas iradesizimmmm

Himm bugun öğlen öğünüm şöyleydi kizlar;
Bir tane ızgara tavuk göğsü yanında bol yeşil limonlu salata içine avokado da koydum..Tok tutma etkisi var çünkü. Bir kase limonlu yoğurt.
Henüz kilo vermeye başlamadım ama bu şekilde dikkat ediyor olmak bile içime su serpiyor şu anda..motivasyon durumu iyi sayenizde arkadaşlar..aalizzwell sen neler yaptın?aldınmi erikleri ?

Bende kileri vereyim sana o zaman hem spor yap hem ye ohhhh sanslisin
Varmısin sigarayı da birlikte bırakalım. Ben elektronik sigara aldım bir süre onunla idare edeyim daha kolay bırakırım diye..sen de dene..sonra birlikte sigaraya veda edelim??))

Varmisin sigarsyi birlikte birakalim diyisinden bile tirstim ya
Ne pis bagimli ciktim...soz vrrmiyorum ama denicem :)

Varmisin sigarsyi birlikte birakalim diyisinden bile tirstim ya
Ne pis bagimli ciktim...soz vrrmiyorum ama denicem :)
Hahaha sorarken bende öyle olmuştum ama caktirmadim senden farkım yok anlayacagin))hem istiyorum hem korkuyorum
Tamam en azından deneyelim.azaltalım filan..himm inşallah hadi

Bununla 22 kilo verdim zamanında
Çok düşük kalorili, insanı aç bırakan diyetlere dayanamıyorum
Yaş da 40 a merdiven dayadı artık her türlü besinden almak lazım, o yüzden bu bana iyi geliyor
Aynen bende öyleyim uzun süre açlığa dayanamıyorum ve yaş 40..
Bunu yapacağım çok teşekkürler

Bununla 22 kilo verdim zamanında
Çok düşük kalorili, insanı aç bırakan diyetlere dayanamıyorum
Yaş da 40 a merdiven dayadı artık her türlü besinden almak lazım, o yüzden bu bana iyi geliyor

Diyetiniz gayet makul ve yerinde belirtmeden geçemeyeceğim. Başarılar.

"basic workout with ada" indir onu yap. mükemmel ötesi. iki günde bir yapıyorum vücudum inanılmaz toparladı. ve yarım saat kadar sonra sırıksıklam ter içinde kalıyorum ki bu seratonin demek
aaa bunu yeni duydum. Nasıl bir sey? Bahsedebilir misiniz? Ne kadar inceldiniz cok sordum ama merak ediyorum

Ben de aksam yemegimi yedim az once, uzerine de bi turk kahvesi ictim metabolizmayi hizlandirici etkisi varmis turk kahvesinin aklinda bulunsun
Erikler hazir, sirkeli balli su hazir, ben hazir daha ne olsun
Biberiye yagini alamadim yalniz bi tek, onu da yarina artik

Kızlar yarın hemen gidip kendime Yeşilçay, leblebi, hurma, kepek ekmek alışverişine çıkıcam.
Cips hazır abur cubura son. Bugün daha bişey yemicem yoğurtla geçiricem. Sabahtan itibarende 1 dilim ekmekle başlicam. Ay çok gaza geldim
Dur bi kendime Yeşilçay yapıyım

Supersin hadi bakalim gazan mubarek olsun

Uf bu yesilcay isini bi turlu sevemefim gitti ama yapsam iyi olucak
Icelim guzelleselim di mi ama

Supersin hadi bakalim gazan mubarek olsun

Uf bu yesilcay isini bi turlu sevemefim gitti ama yapsam iyi olucak
Icelim guzelleselim di mi ama
Valla ben maydonoz suyu bile içmiş biri olaraktan Yeşilçay güzel geliyor. Ne olsa içerim hiç sorun yok. Hem şekerde kullanmadığım için tadı kötüde gelmiyor. Her gün en az 1 tane içebilirsin mesela azıcık ılıyınca dikle gitsin

Ayy bak su cokk onemliii ben bugun cok az su ictim
Hemen kendi sisemi koyayim yanima yamacima
Evet söylemesi ayıp tuvaletten çıkamam artık bugün itibariyle ama olsun. Ben çok içerim bi başlayınca günlük sıvı tüketimim 3 4 litrelerde en az ama bırakınca bi bardak bile içmem
Şişem var cam aldım biberon gibi elimde bekler çocuklar bile diyo sen bebekmisin
Bide içine 2 3 damla limon damlat tadı değişiyor güzel oluyo

Dogru diyorsun aslinda en azindan biraz gayret edip denemem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…