- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Her konuda destek saglanir, sen ne acidan yenilenmek istiyorsun soyle bakalimAma ben bu konudan bayağı çıkarım yapacaktım kendime, sadece zayıflatacakmısınız?bende yeni ben istiyorum ama kilo ideal napacağım şimdi?
Kiz usagi destek istiyoruz kostek degilOyk midem kalkti
İtinayla kostek olunurKiz usagi destek istiyoruz kostek degil
Ba Ba Ba Ba!!hem öyk iğrenç diyor hem dikkat edin diyor)kız uşağı sen var ya)))Canlar dikkat edin midenize
Sirke cok faydali aslinda biliyor musun? Vucudu , mideyi icten temizliyor, bildigin detoksCanlar dikkat edin midenize
Cok tatliyim dimiBa Ba Ba Ba!!hem öyk iğrenç diyor hem dikkat edin diyor)kız uşağı sen var ya)))
ben onu bulamadim indircektim:)"basic workout with ada" indir onu yap. mükemmel ötesi. iki günde bir yapıyorum vücudum inanılmaz toparladı. ve yarım saat kadar sonra sırıksıklam ter içinde kalıyorum ki bu seratonin demek
Tatlidan uzak duruyoruz canim biz bi muddetCok tatliyim dimi
Oyledir muhakkak ama annemde denedi bunu midesi fena oldu gerci onda ulser vardi bilemedim simdiSirke cok faydali aslinda biliyor musun? Vucudu , mideyi icten temizliyor, bildigin detoks
1 yemek kaşığı çok fazla, hasara yol açabilir dikkat edin. Ben bi ara çok araştırdım hatta sirkeyi kendim yaptım tükettim. Sabah aç karnına bir tatlı kaşığı sirke-bal bir su bardağı içine. Hazır sirke mümkünse tüketmeyşn zaten. Bu arada bu karışımın detoks etkisi var ve daha bir çok katkısı. Yeni bir siz için genel olarak yararlı yaniAy sorma ben salatalarda bile yemezdim sirkeyi ama burnumu tikayip shot yapiyorum
Bi de ben 1 yemek kasigi koyuyorum, bi deee sabah ogle aksam 3 posta iciyorum
Vereyim kuzum biberiye yagi suruyosun sariyosun uyuyosun sabah bi bakiyosun bi ter atmissinUşağı şu bölgesel zayıflama formülünü verecektin hani??nasıl yapiyoz?
Aaaaa yakmiyormu?ben göbeğe sürsem ayyy))Vereyim kuzum biberiye yagi suruyosun sariyosun uyuyosun sabah bi bakiyosun bi ter atmissin
Noldu ki
Iste duymak istediklerimiz, bize bunlarla gelin1 yemek kaşığı çok fazla, hasara yol açabilir dikkat edin. Ben bi ara çok araştırdım hatta sirkeyi kendim yaptım tükettim. Sabah aç karnına bir tatlı kaşığı sirke-bal bir su bardağı içine. Hazır sirke mümkünse tüketmeyşn zaten. Bu arada bu karışımın detoks etkisi var ve daha bir çok katkısı. Yeni bir siz için genel olarak yararlı yani
Noldu ki
Amac o zaten istersen bi yagla seyrelt kiz ben kafa derime yagla seyreltim suruyorum onuAaaaa yakmiyormu?ben göbeğe sürsem ayyy))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?