Bana yeni bir BEN lazım. .

Çok teşekkür ederim hemde nasıl yardımcı oldun anlatamam.bunları okumak bile bir heves veriyor insana..yapacağım mutlaka

Çok teşekkür ederim hemde nasıl yardımcı oldun anlatamam.bunları okumak bile bir heves veriyor insana..yapacağım mutlaka
Yapabilirsin kesinlikle. Tek dikkat etmen gereken aman az yiyim dememek ilk zamanlarda. Tıka basa doyup kalk,korkma doymaktan. Tam doymazsan erken acıkirsın. Zaten zamanla azalıyor porsiyonların. Bak uzun zamandır yumurta yemememe rağmen acıkmiyorum ki yumurta tokluk hissi veren,uzun süre tokluk sağlayan bir besin.

Yumurtayi bir türlü sevemedim ama kahvaltıda yenmesi bütün gün tok tutuyor dediğin gibi..zorda olsa yapacağım artık napiyim.bir süre dukan yapmıştım o baya zor bir diyet olmasına rağmen fena gitmiyordu.fakat pek sağlıklı olduğunu düşünmediğim için bıraktım. Senin yazdığın liste oldukça iyi görünüyor ve aç kalmadan yapabiliyorsun gibi. .
Yarın başlıyorum insallah)

Kolay kolay. Bu listeyle insülin direncinide kırarsınız diyor Canan Karatay hoca. Yarın aç karnına tartılip not al bir yere,1 hafta sonunda yine tartılırsin. Başarılar diliyorum

Buzdolabina bi kendi resmini bide istedigin formda olan bi hatunun fotosunu yapistir zaif kadini gorduce kndine dur dersin bi arkadasim boyle boyle zayifladi

Buzdolabina bi kendi resmini bide istedigin formda olan bi hatunun fotosunu yapistir zaif kadini gorduce kndine dur dersin bi arkadasim boyle boyle zayifladi
Geçen seneki zayıf halimi birde bu seneki fil halimi koyayım ben.artık buzdolabının karşısında yas mı tutarım kendimi içine mi kapatırım yoksa motive mi olurum bilmiyorum ama guzrl fikirmissağol canım mucuks x

Al benden de o kadar. Dolap bir heves alınan uçuş uçuş giysilerle dolu ben her gün tişört & tayt. Kilo mevzusuna zaten girmeyeceğim hiç Silkelenmek , kendime bakmak, güneşin tadını çıkartmak istiyorum ama yorgunum, sürekli yorgunum.

Ya bi senede o degisimi nasil yasadin gerci stres diyosun e dogru stres yuzunden kilo alanlar cok ben stresli olunca zayifliyorum acep bende mi var anormallik

Bu yorgunluk ve sıfır enerji problem işte. .yarın benimle başlamak isteyen buyursun gelsin..

Ya bi senede o degisimi nasil yasadin gerci stres diyosun e dogru stres yuzunden kilo alanlar cok ben stresli olunca zayifliyorum acep bende mi var anormallik
Ya daha önceki sene biraz almıştım ama çok değil di.geçen sene bir başladım almaya inanılmaz. .eskiden üzgün olunca istahi kapanan ben babamın vefat haberini aldığım gün bayılmamakk için hem ağladım hem yedim.çok ilginç oldu psikolojim..şimdide hep yorgun mutsuz ve isteksizizim içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.
Bu yüzden kilo kontrolü yapamıyorum. İyice saldım anlayacagin

Ben öyle fotoğraf koysam her baktığımda üzüntüden daha çok yerim

D
Ya spor salonuna falan gitsen tek basina itekleye itekleye yaparsin oda bi yere kadar sadece yemegi azaltmakla olmaz yetmez cunku

Bence arkadaşım spor vs. Yap diyet de yap tabi de. Önce yani en en en önce yapman gereken düşüncelerinle kendini yenile.

Örneğin ;
Yemek yerken benim bu kadar ekmeğe ihtiyacım var de onu ye. Vücudumun çok suya ihtiyacı var de şu çok iç. Kendini yönet. Zamanla spora ihtiyacım var dersin spor yaparsın. Sigaraya ihtiyacım yok dersin sigarayı bırakırsin.

Beyniniñ vücudunun , iştahınıñ , hormonlarının seni yönetmesi izin verme. Sen kendini yönet. Ben öyle yaptigimda beri biraz daha enerjim arttı. Biraz daha pozitif oldum. Ve midem bu kadar ekmege ihtiyacım var değip bir lokma fazla yesem acayip ağrımaya başladı.

Önce düşünceler , sonra yaşam tarzı değişimi bence ideali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…