- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Aynen..arayınca bulunmaz zaten.motivasyon da yok ki başlık bulalım. .Ay bir başlık bulamıyoruz nasıl motive olacaksak artıkAy motivasyonumuzu tetikliycek birsey olsun dedim ama ha diyince de bulunmaz boyle seyler sinir eder insani
Aynen..arayınca bulunmaz zaten.motivasyon da yok ki başlık bulalım. .Ay bir başlık bulamıyoruz nasıl motive olacaksak artık
Çok teşekkür ederim hemde nasıl yardımcı oldun anlatamam.bunları okumak bile bir heves veriyor insana..yapacağım mutlakaBende öyleydim ama doğru beslenmediğim için acıkıyordum,bunu karatay tarzı yani iki öğün beslenmeye geçince anladım ki insülin direnci için en doğru beslenme bu bence.
Sabah 6da uyanıyorum. Sade Türk kahvesi ile güne başliyorum. Yürüyüş öncesi kahve enerji veriyor ve bu beslenme şeklinde serbest zaten. Filtre kahvede içilebilir sütsüz şekersiz.
8-9 gibi kızımı kreşe bırakıp 4km yürüyorum. Eve geldikten 1 yada 1.5 saat sonra kahvaltı yapıyorum (spordan hemen sonra yemek yenmemeli,aynı şekilde yemekten hemen sonra spor yapılmamalı.1,1.5 saat ara olmalı,kendimi ona göre ayarlıyorum)
Kahvaltıyı yapmam 11i buldu benim.
Ne yenebilir,
2 yumurta(haşlama,tereyağı ile tavada çırpılmış,menemen,omlet ne şekikde seviyorsan,ben bu ara yiyemiyorum),10 tane kadar zeytin,mevsime uygun sebzeler (ben domates salatalık yedim sabah) istediğin kadar beyaz peynir,yöresel peynirler yada eski kaşar ekleyebilirsin tabağına,üzerine sızma zeytinyağı ve pul biber ekip salata gibi yiyorum.Ekmek yemiyoruz ben çiģ badem,fındık,fıstık yada ceviz yiyorum 1 çay bardağı kadar. Hangisi varsa evde. Bu karbonhidrat bunu atlamamak lazim ki tok kalalım.
11de yedim en az 5 saat birşey yememem lazim ki yağ yakan leptin hormonu calışsın. 4 saatin sonunda başlıyor çalışmaya. Arada acıkırsam ayran yada soda içebiliyorum.
Akşamda 6 gibi yerim. Sebze yemeģi olur,ızgara et,tavuk,balık olur ne istersem doyana kadar yiyorum ,sadece patates,pişmiş havuç,bezelye olmamalı. Yemeğin yanında 4 kaşık kadar bulgur pilavı yiyebilirim(haftada 1) bol salata zeytinyağlı,istediģim kadar yoğurt yiyebilirim yine. Pirinç,makarna,un yok tabi yemeklerde. Tok şekilde kalkıyorum masadan buda ikinci öğünüm. Sonrasında birşey yemiyorum. Acıkmıyorumda hiç.
Sormak istediğin birsey olursa yardımcı olurum yine. Umarım anlatabilmişimdir.
Kv seks hayatıma karışıyor eşim gay çıktı ama diyetteyim..diye yazalım çok ilgi çekerAynen yaa neyse basliga takilmayalim bar nolursa olsun, onemli olan icerik
Yapabilirsin kesinlikle. Tek dikkat etmen gereken aman az yiyim dememek ilk zamanlarda. Tıka basa doyup kalk,korkma doymaktan. Tam doymazsan erken acıkirsın. Zaten zamanla azalıyor porsiyonların. Bak uzun zamandır yumurta yemememe rağmen acıkmiyorum ki yumurta tokluk hissi veren,uzun süre tokluk sağlayan bir besin.Çok teşekkür ederim hemde nasıl yardımcı oldun anlatamam.bunları okumak bile bir heves veriyor insana..yapacağım mutlaka
AhahaKv seks hayatıma karışıyor eşim gay çıktı ama diyetteyim..diye yazalım çok ilgi çeker
Yumurtayi bir türlü sevemedim ama kahvaltıda yenmesi bütün gün tok tutuyor dediğin gibi..zorda olsa yapacağım artık napiyim.bir süre dukan yapmıştım o baya zor bir diyet olmasına rağmen fena gitmiyordu.fakat pek sağlıklı olduğunu düşünmediğim için bıraktım. Senin yazdığın liste oldukça iyi görünüyor ve aç kalmadan yapabiliyorsun gibi. .Yapabilirsin kesinlikle. Tek dikkat etmen gereken aman az yiyim dememek ilk zamanlarda. Tıka basa doyup kalk,korkma doymaktan. Tam doymazsan erken acıkirsın. Zaten zamanla azalıyor porsiyonların. Bak uzun zamandır yumurta yemememe rağmen acıkmiyorum ki yumurta tokluk hissi veren,uzun süre tokluk sağlayan bir besin.
Kolay kolay. Bu listeyle insülin direncinide kırarsınız diyor Canan Karatay hoca. Yarın aç karnına tartılip not al bir yere,1 hafta sonunda yine tartılırsin. Başarılar diliyorumYumurtayi bir türlü sevemedim ama kahvaltıda yenmesi bütün gün tok tutuyor dediğin gibi..zorda olsa yapacağım artık napiyim.bir süre dukan yapmıştım o baya zor bir diyet olmasına rağmen fena gitmiyordu.fakat pek sağlıklı olduğunu düşünmediğim için bıraktım. Senin yazdığın liste oldukça iyi görünüyor ve aç kalmadan yapabiliyorsun gibi. .
Yarın başlıyorum insallah)
Geçen seneki zayıf halimi birde bu seneki fil halimi koyayım ben.artık buzdolabının karşısında yas mı tutarım kendimi içine mi kapatırım yoksa motive mi olurum bilmiyorum ama guzrl fikirmisBuzdolabina bi kendi resmini bide istedigin formda olan bi hatunun fotosunu yapistir zaif kadini gorduce kndine dur dersinbi arkadasim boyle boyle zayifladi
Ya bi senede o degisimi nasil yasadinGeçen seneki zayıf halimi birde bu seneki fil halimi koyayım ben.artık buzdolabının karşısında yas mı tutarım kendimi içine mi kapatırım yoksa motive mi olurum bilmiyorum ama guzrl fikirmissağol canım mucuks x
Ya daha önceki sene biraz almıştım ama çok değil di.geçen sene bir başladım almaya inanılmaz. .eskiden üzgün olunca istahi kapanan ben babamın vefat haberini aldığım gün bayılmamakk için hem ağladım hem yedim.çok ilginç oldu psikolojim..şimdide hep yorgun mutsuz ve isteksizizim içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.Ya bi senede o degisimi nasil yasadingerci stres diyosun e dogru stres yuzunden kilo alanlar cok ben stresli olunca zayifliyorum acep bende mi var anormallik
Bu arada şanslısın kıymetini bil.yerinde olsam kilo vermek iÇin sürekli strese girerdim)Ya bi senede o degisimi nasil yasadingerci stres diyosun e dogru stres yuzunden kilo alanlar cok ben stresli olunca zayifliyorum acep bende mi var anormallik
Geçen seneki zayıf halimi birde bu seneki fil halimi koyayım ben.artık buzdolabının karşısında yas mı tutarım kendimi içine mi kapatırım yoksa motive mi olurum bilmiyorum ama guzrl fikirmissağol canım mucuks x
Ya spor salonuna falan gitsen tek basina itekleye itekleye yaparsin oda bi yere kadar sadece yemegi azaltmakla olmaz yetmez cunkuYa daha önceki sene biraz almıştım ama çok değil di.geçen sene bir başladım almaya inanılmaz. .eskiden üzgün olunca istahi kapanan ben babamın vefat haberini aldığım gün bayılmamakk için hem ağladım hem yedim.çok ilginç oldu psikolojim..şimdide hep yorgun mutsuz ve isteksizizim içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.
Bu yüzden kilo kontrolü yapamıyorum. İyice saldım anlayacagin
Ters teper yaniBen öyle fotoğraf koysam her baktığımda üzüntüden daha çok yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?