- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Mecbur gideceğim valla çünkü artık resmen başka çarem kalmadı.bu kilolar gidecek bir şekilde. Kesinlikle mecburum hem fiziksel sağlığımı hemde psikolojimi bozuyor çünkü. Spor salonu üyeliğim var zaten.hep bir bahane buluyorum gitmemek için. Ama yok artık olmuyor..D
Ya spor salonuna falan gitsen tek basina itekleye itekleye yaparsin oda bi yere kadar sadece yemegi azaltmakla olmaz yetmez cunku
Aldigim her kiyafeti tadilattan gecirmek disindaBu arada şanslısın kıymetini bil.yerinde olsam kilo vermek iÇin sürekli strese girerdim)
Ters teper yani
Masallah dostlugunuz saglam temellere dayali deseneVallahi ben insanların "vive bu stresten kilo vereceksin bak, koşturmaktan zayıflayacaksın gör" dediği her durumdan, her hastalıktan kilo alarak çıkmış bir kadınımEvlilik stresi dediler zayıflayamadım, ev taşıdık şirket battı zayıflayamadım, hastalandım depsresyona girdim onda da ı-ıh. Kilolarım beni seviyor
HahahaAldigim her kiyafeti tadilattan gecirmek disindaallahtan kocam terzi
Kiz gulmekten gozkerimden yas geldiHahahaBen kilo vereyim mağazalardan sökerek getirecekler beni eve. .eşim napar artık bilmem. .tipik İtalyan türk karşımi kocam "Anammm ben bittim Mama Mia"naraları atacak evde
Arada gidip ölçüsü 38 olan kıyafetleri "canlarım benim kavuşmamıza az kaldı ciciler"diyerek seviyorum da zaten..motive ediyor vallaKiz gulmekten gozkerimden yas geldisokerek getirecekler beni diyo ya
Te allaamArada gidip ölçüsü 38 olan kıyafetleri "canlarım benim kavuşmamıza az kaldı ciciler"diyerek seviyorum da zaten..motive ediyor valla
Kendimden korkuyorum normal değilim imdat
Bende varım. Hem sigara hem kilo için..Valla yapalım. Kendime bu konuda fena halde bir arkadaş arıyorum. .yapalım yapalım. .bugün başlayalım hadi!
Gel gel katil sen de nerde hareket orda bereketeejanaika .!.:Bende varım. Hem sigara hem kilo için..
Sen de gel o zaman her turlu degisime destek verilirkiloyu verdim de sigarayı bırakamadım
üstelik 3 yıl içmedim hamilelik emzirme derken, memeden kestiğim gün gittim paket aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?