Bana yeni bir BEN lazım. .

D

Ya spor salonuna falan gitsen tek basina itekleye itekleye yaparsin oda bi yere kadar sadece yemegi azaltmakla olmaz yetmez cunku
Mecbur gideceğim valla çünkü artık resmen başka çarem kalmadı.bu kilolar gidecek bir şekilde. Kesinlikle mecburum hem fiziksel sağlığımı hemde psikolojimi bozuyor çünkü. Spor salonu üyeliğim var zaten.hep bir bahane buluyorum gitmemek için. Ama yok artık olmuyor..

kiloyu verdim de sigarayı bırakamadım
üstelik 3 yıl içmedim hamilelik emzirme derken, memeden kestiğim gün gittim paket aldım

Vallahi ben insanların "vive bu stresten kilo vereceksin bak, koşturmaktan zayıflayacaksın gör" dediği her durumdan, her hastalıktan kilo alarak çıkmış bir kadınım Evlilik stresi dediler zayıflayamadım, ev taşıdık şirket battı zayıflayamadım, hastalandım depsresyona girdim onda da ı-ıh. Kilolarım beni seviyor

Masallah dostlugunuz saglam temellere dayali desene

Yiyerek çok güzel bir diyetle zayıfladım ben. Günde yarım saat yürüyerek. Normalde yediğimden fazlasını yedim ama hep sağlıklı ve saatine uyarak. Çok zayıflamıştım ondan beri kilo almaktan korkmuyorum hamileliğimde fazla almadım doğum yaptım gitti olan da.

Vuhuuuuu mayflower buralar hareketlenmis ozmn bosver yeni topigi burdan devam

Yarin basliyoruz o zaman
Ahaha smiley im bile tersini soyledi sanki

Her turlu motivasyon destek saglanir

Yuzmeye tekrar baslayana kadar bir middet sporsuz olacak benim surec ama olsun bir yerden baslamali

Hemen yarin elma sirkesi alayim ilk is

Bende hemen spora başlamayacagim. Kanımda potasyum oranı çok yüksek çıktı buna bağlı kalp çarpıntılari yaşıyorum bu aralar. .tedavi bitsin inşallah sporda gelecek ardından. Şimdi sıfır potasyum ve sıfır kalori li yiyecekler bulmaliyim))

Oo o zaman senin de dikkat etmen lazim, ben de yeni burun ameliyati gecirdim o yuzden spor suan gundemde yok

Ilik suyu unutmustum bak iyi hatirlattin, simdiden ise yaramaya basladi gordun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…