Bana yeni bir BEN lazım. .

Valla öncelikle kendinizi çok sevin çünkü ben bu konuda, bahaneler ardına sığınmayan gayet farkındalıklı bir insan görüyorum.Kilolu insanların hep bir bahanesi vardır (pko,guatr,hormonlar vs) hiçbiri ben ağzımı tutamadım aldım demez bunu kabul etmez.Sürekli su içse yarıyor modundadırkar bu sebeplede kilo veremezler.Kabullenilmediği sürece verilmese de geri alınır zaten.Siz öyle değilsiniz..

Önce oturup düşünün neden kilo alıyorsunuz? Porsiyonlarınız mı büyük?tatlıyı yada hamurişini mi fazla kaçırıyorsunuz? Geç saatlerde mi yiyorsunuz? Hareketsizmisiniz? Fazla karbonhidrat ağırlıklı mı besleniyorsunuz? Önce sorun olan etmenleri bulun..daha sonrasında çözümlere odaklanalım :)

Teşekkür ederim..inşallah bu kez başarılı olacağım.
Ben ipin ucunu kaçırdıktan sonra galiba biraz şımardım. Açıkçası ne bulursam yiyorum.yani oyle aman bunu yemeyeyim bu çok kalorili filan demedim.)yani suç tamamıyla bende yiyeceklerde degil
Bugünden itibaren artık bunu yapmayacağım kesin kararlıyım

Internet sitesinden ısmaarlaniyor ezanede yok birkac arktasts bunun satisini yapiyor onlar bna getiryor cok iyi gercekten cok yemekten seni geri koyuyor bu cok iyi al mutllaka

saliha sen ne diyon benim arabeske, senin anne-çocuk ilişkisi konularındaki yorumlarını beğeniyorum genel olarak.
saol gohacigim
yorumlar adem güneşten geliyor
duyguda ozgur davranista disiplinli çocuklar icin Adem Gunes diyorum .

ya hemen kavus yavruna eminim o da seni cok ozlemistir. kac yasindaydi yavrun o da onemli yas cok onemli
0-2yas hic saat bile ayrilmamak gerek
2-4yas da yine onem devam ediyo
4 yas sonrasi biraz daha rahatlik oluyor . cocuk anneden ayriliyo . zaten cocuk psikolojik olarak 4 yasinda dogarmis .

ne zaman gideceksin yanlarina?

Bende öyleyim kendi kendimin saçımı başımı yolasım gelir

Bende varim napiyoruz

Gelin kizlar geliiiinnnn

Cogaldikca destek de artiyor ne guzel
Hep birlikte inceliyoruz

bugün iş çıkışı gidiyorum, uyumadan yetişirim muhtemelen.
benimki 3e yaklaştı.
babasının tatili var diye gönderdim ben de, birlikte zaman geçirsinler diye :)

Ama ben bu konudan bayağı çıkarım yapacaktım kendime, sadece zayıflatacakmısınız?bende yeni ben istiyorum ama kilo ideal napacağım şimdi?

Elma sirkesi zayıflatıyor şekerim. Her sabah bir bardak suya bir çay kaşığı sirke..
Tadını sevmiyorum ama olsun
Ay sorma ben salatalarda bile yemezdim sirkeyi ama burnumu tikayip shot yapiyorum
Bi de ben 1 yemek kasigi koyuyorum, bi deee sabah ogle aksam 3 posta iciyorum

Ama ben bu konudan bayağı çıkarım yapacaktım kendime, sadece zayıflatacakmısınız?bende yeni ben istiyorum ama kilo ideal napacağım şimdi?
Yoo sadece kilo değil canım. Psikoji filanda..mesela stresten kurtulmanın yolları,pozitif düşünme,iyilik güzellik vs..her konuda gelişelim işte. .birbirimize fikir verelim.en rahatlatan müzik yada film yada kitap gibi fikirlerde cazip yani))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…