bana yeni sevgilisinin resmini gösterdi:(

sukufe123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
142
1
96
Ankara
arkadaşlar bugün eski sevgilimle msn de karşılaştım bana yeni sevgilisinin resmini gösterdi karnım ağrıyo kalbim çok acıyıone yapmalıyım

biri bana cvp versin lütfen çok üzgünüm ben yaçok güzelmiş bu kızı hiç burakma dedm ama içim gitti ya napcam ben nolur bana yardım edin

Canım benim bitmiş bir ilişkiden söz ediyorsun, o insanı unutmaya çalış.. Ayrıca yaptığı çok çirkin bence, ilişkin biteli ne kadar oldu bilmiyorum ama yinede sana sevgilisinin resmini göstermesi doğru değil.. Hiç kendini üzme ve geçmişe takılıp kalma.. Sevgiler...

Ayrıca hala ona dair hisler besliyorsan neden msn de görüşmeye devam ediyorsun ki, bu unutmanı zorlaştıracaktır.. Bence önce onu msn listenden çıkarmakla işe başlayabilirsin, sonra da hayatından tamamiyle.. Güzel yarınlar dileğiyle...

e tatlım sen de yeni aşklara yelken aç bahar da geldi.. yepyeni bi aşk bul kendine bi şans daha ver =)) geçen gün de eski erkek arkadasım bana kız arkadasının resmini yolladı.. çok mutlu oldum çok güzel kızmış valla.. hiç de üzülmem niye üzülecem ki adı üstünde eski.. yenilerle işim olur benim senin de yenilerle işin olsun.. allah eski sevgilinin de yolunu açık etsin.. hayat ondan ibaret değil.. bak o yolunu çizmiş hadi sıra sen de sen de kalk silkelen hadi

bir bardak soğuk su içmekten başka çare yokguclubacismile

bundan sonra da o kişi ile ilişkini kes

yoksa yaran kanar dururlmaz:

durduk yere mi gorterdi yoksa msn avatarina foto olarak kizi mi koymus? sen mi dedin fotosunu yolla diye? fotosunu yollicak kadar samimiyetiniz kaldi mi? kaldiysa nasil kaldi.. merak ettim hepsini.

durduk yere mi gorterdi yoksa msn avatarina foto olarak kizi mi koymus? sen mi dedin fotosunu yolla diye? fotosunu yollicak kadar samimiyetiniz kaldi mi? kaldiysa nasil kaldi.. merak ettim hepsini.
laelaelaelaelaekafamçokkarıştıdelikafaduldenakannehirsempatiksalakcinni

çocuğa neden yükleniyosunuz hanımlar.. belki ilişkilerini saygı çerçevesinde bitirdiler ve arkadas kalmaya devam ettiler.. konu sahibi arkadasımız da resmini istemiş olabilir.. ben de istemiştim eski sevgilimden.. merak etmiştim kızı.. o zaten kimle çıksa ilk bana anlatır.. arkadaca ayrıldığımız için dostuz şuan.. çocuğun da bi artniyeti yoktur.. konu sahibi arkadasımızın bu kadar üzüleceğini bilseydi eminim böyle bişe yapmazdı..

zaman gecmesı zor sadece zaman ılacınız..
msn den sılın mumkun oldugunca aynı ortam yada karsılasabılcenız aktıvıtelerden uzak durun..
olmamıs farz edın kabullenın buna..
sızı arkadasca gorupde fotoyu gostermıs olabılır..
ona bısı dıyemem ama sız sokun ıcınızden..uzulmemek ıcın sokun gıtsın..

bende evliyim ama eski erkek arkadasımlada görüşürüm eşiminde haberi var cok eskilerde kalmıs bişi görüşürüm derken msn de fln konusuurz suanda yurt dısında oda bana gnderir kız arkadasının fotosunu hatta burada kız arkadası tanıyıp görüşmekte isterim ama o beni kıskanıomus zemuszemus sanırım istemez zemuszemus
benim içimde ona karsı bişi olmadıgı için üzülmüyorum aksine mutlu oluyorum benle ailesi istemedi die ayrılmıstı ama suanda kız arkadası için ailesini arkasına alacak biri büyümüş yani hala der bazen keşke senin içinde yapsaydım ama o zaman aileme baglıydım yapamadım fln die arkadasım sende üzülme demekki mutlu yani sende unutmaya calıs içindeki sevgiyi çıkarmaya calıs

msnden silmeliydin onu. şu an silme ama... kızıp silmiş olursun. bi süre sonra silmelisin. ben bi sn beklemem biten bi ilişkinin küllerini savurmak için.

1.Eski sevgilinle msn'de niye gorusuyorsun?klava:
2.Sen de ona yeni "yeni sevgilim" deyip David Beckham'in resmini gondersene!!!
:CüvCüv:sempatiksalakcinni

sende ona gösterseydin...
Olmadı bi erkek arkadaşını yanına oturturup kamerayıda acsaydın

bah yeni manitamı canlı canlı gör istedim:icecream:

ah bendeki bu hamsu kafa
şu anki ömrümü niye eskilere göstermedim ki-tatlicadiarzu-
ne kadar hamsu kafaluyumkafamçokkarıştı

nıye üzülüyorsun ya o kendi yaşamına gitmiş ne güzel sende kendi hayatına bak.üzülme hayat eskilerden ibaret değil.insan değişiyor fikirleri değişiyor herkes mutlu mesut olsun bız bıreyız başkaları başkaları için yaşarken bız neden gerıde kaldılar dıye acı çekelim ki?

arkadaşlar bugün eski sevgilimle msn de karşılaştım bana yeni sevgilisinin resmini gösterdi karnım ağrıyo kalbim çok acıyıone yapmalıyım

canını yakmak istemiş terbiyeisizlik yapmış
hiç oralı olma, bırak değmez akan tek göz yaşına
insanın kendisine saygısı yoksa geçmişine hiç yoktur
üzülmene değmez

amacı seni üzmekmiş ve de başarılı olmuş.
hala ona karşı bir şeyler hissettiğine göre en iyisi hiç görüşmemen
zamanla unutursun.

hahaha yorumlar süper.. bence de uygula tatlım.. al bi gün onun tanimadiği bi akadasını yanına.. aç webcam i.. baaaaaaaaaak sevgilime de =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…