bana yeni sevgilisinin resmini gösterdi:(

bitmiş gitmiş.hem nasıl bi konuşma yaptınız bu da önemli.ayrıldığın biryle görüşmen kötü.hala bi beklentin var yani..unut gitsin.

ay bune görgüsüzlük kusura bakma ama sende çanak tutuyorsun yaptığına ayrıldınız bitti bu neyin havasını atmak anlamadım.Çocuk gibi

durduk yere mi gorterdi yoksa msn avatarina foto olarak kizi mi koymus? sen mi dedin fotosunu yolla diye? fotosunu yollicak kadar samimiyetiniz kaldi mi? kaldiysa nasil kaldi.. merak ettim hepsini.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hiç gülecegim yoktu...durduk yere güldürdün beni allahta seni güldürsün....:roflol::roflol::roflol:

arkadaşım......ancak kendini üzersin o da keyfine bakar olan da sana olur.....
dünya tel erkek omu ayrıca böyle yaparak erkek bile olmadıgını insan bile olmadıgını kanıtlamış....
boşver allah hava et.mevlam bir şakilde çıkarırı cezasını
sen keyfine bak......gez toz eglen....

cnm bence onu msn listenden sil zaten bitmiş bişey kırık dökük bişey kalmasın onunla ilgili kafanda yeni bi aşka yelken aç onun için unutmak bu kadar basitse senin içinde basit ve çok saçma bi hareket yapmış belki sevgilisi belki deil bunu da bilemezsin ama bunun için pekte canını sıkma

beni en çok kıran şey seni hala seviyorum demesi sonrada emin değilim sevgimden demesi oldu işte ozaman gururum çok ama çok incindi ben onu severek ayrıldım yaklaşk 15ayda kimseye bakmadm o bana ben senden baska kimseyi sevmicem diye ayrılmıştı benden aslında ayrılan bendim tmm üzdüm onu ama keyfmden ayrılmadım oda biliyodu bunu ama şimdi bunu bilmekte anlamakta istemiyo ve ben artık dediğn gibi allaha havale ettm kendime yeni bi sayfa actım ama gururumn kırıklığı hala geçmiş değil içim çok acıdı gercekten

işallah seni senden çok seven birini bulursun bu üzüntülerin geçmişte kalır hatta neden bu kadar üzülmüşüm der güler geçersin
bırak onu allah belasını versin.......unutma bu dünyanın bir de diger dünyası var.....
allah hava et rabbım bilir işini güzelim.....sıkma canını boş ver..

amin cnm inş öyle olur bende herseyi allaha havale ettim artık gerye düşnmuyorum önüme bakıyorum çünkü düşüündüm çok üzüldüm artık daha fazla üzülmek istemyorum saol cnm bu arada iyi dileklern için inş senn için de herseyn en güzeli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…