bana yeni sevgilisinin resmini gösterdi:(

ılahi... yahu sizden ışık gördü demekki unut beni artık demek istemiş kısaca işte...siliverin gitsin,bu kadar zor değil:)

ayrıldığın insanı msn'inden çıkarmakla işe başla bence onu hayatından tamamen çıkarmazsan yaranı kanatır onun da egosunu tatmin eder durursunlmaz:

kişilere saygı duyarım ama ben şu aşkımız bitti olmadı uyuşamadık ama biz arkadaşız mantığını hayatım boyunca anlayamadım anlayamam da.yani görüşmem için bir sebep olamaz.hala görüşme çabası içindeysem hala biyerlerde ona karşı bir şeyler var anlamına gelir.ilişki bittiyse görüşme de biter.düşmanca da ayrılmamışımdır hiçbir sevgilimle görüşmek de istemem.çok anlamsız çünkü.unutun gitsin derim.mazide kalmış.o yeni birine aşık olmuş siz belliki umrunda değilsiniz.siz de onu umursamayın.silin gitsin.uygun olsaydınız birbirinize zaten ayrılmazdınız.

bir zamanlar elini tuttuğun, seviyorum dediğin insanla ne arkadaşlığı ya...1,2 hafta görüşülür birbirine uygun olmadığı anlaşılır, ten teması, sevgi sözcükleri olmaz, tamam , arkadaş kalınır ama, aşk yaşadığın birisiyle arkadaş kalmak çok mantık dışı...

sonuc böyle olur işte...

ne kadar unutsanda adı üstünde eski sevgili
bişeyler yaşanmış paylaşılmış
doğal olarak onun bi başkasını sevmesi seni üzer sevmiyo olsan bile
unutulmak sana duyulan sevginin başkasınada duyulması kötüdür çünkü

Eski sevgilinle neden msn de görüşüyorsun ki

Unut gitsin gidenin arkasından bakakalarak sadece kendini üzersin.

O gösterdiyse sen de google dan bul birinin resmini sen de ona göster bak bu da benimki diye

Misilleme yap

sil gitsin degmez..
kalbin cok acır hemde cok
ama gececek
ona dair ne varsa sil
görmezsen üzülmezsin
hatta acın o kdr buyuk olmaz

biz birbirimizi silmiştk msnden ortak arkadasmn msnsinden girdi dedmki madem konuscaksn ekleym seni baskasını da rahatsz etme sonra bana reesmi gösterdi nekadar tatlı yuzu var demi dedi ewet dedm bende napimşimdi bana seni hala sewyorm onunla sadece tel ve netten görsyorz cidddi bi ilişki degl ama yurtdsnda görsemyorz suanda ondan ayrlamyorm diyor ve üstelik senn işn var benm yok beni sınava kadar bekle diyobende untmak istyorm ama dagın basndayım arkadasşlar insan yuzu görmyorm aklıma gelyo hep oyalanıp unutabilcegm bi ortamm yok napabilirm bana yardmcı olun onu bekleyerekte kendimi çok kötü hissedyorm

arkadaşlar ben burda kafayı sıyırmak üzereyim dagın basında ondan baska sey dusunemyorm tek kurtulşm oymuş gibi geliyo neyapmalıym söyleyn lütfen zamanımı nasıl doldurrm burda saat3ten sonra ewe bi giriyorum birdaha cıkmıyorum dısarı oda benmle dalga geçiyo sanırım buna izn vermek istemyorm ama dayanamayp onunla konusyormsewyormda onu yada öyle zannedyorm bilmyorm ya kafam çok karısıknolur bişiler deyin

salla ya takma...giden gitmiştir...neden kendini ona karşı küçük gösteriyorsun..bi daha görüşme..karşına neler çıkacak daha..

şukufe

senle dalga geçtiği ortada

rezil bi adam senin tek kurtuluş yolun değil
lmaz:
iki kişiyi birden idare etmeye çalışan kişiliksiz biri mi senin kurtuluşun olacak ?bunu iyi düşün:mymeka:

uğraş bul kendine, mesala yazı yaz sonra ip alıp örgü örebilirsin resi yapabilirsin...
:lepi:

eewet bencede benle dalga geçiyo anladm ama inanılmaz üzdü beni yasuanda burda okadar yalnız ve careszm ki böyle yapması beni mahvetti keşke hiç karslaşmasaydm

ya resmen canını yakmak istemiş bunu nası göremezsin
bence kinlen bu çocuğa ve bi daha da geri adım atma silme bile sildi beni diye havalara girer ama konuşunca o cevap verme yazsın kendi kendine g.t olsun kalsın :))

arkadaş kalıcak kadar cesaretin varsa,yüreğin kabul ediyosa,eski sevgilisini görmektende rahatsız olmıyacaksın o zaman

eewet bencede benle dalga geçiyo anladm ama inanılmaz üzdü beni yasuanda burda okadar yalnız ve careszm ki böyle yapması beni mahvetti keşke hiç karslaşmasaydm

ne kadar yalnız ve çaresizsin ?

aklın var değil mi canım? mantığın da var değil mi? o halde güçsüz yanlarına söz geçirebilecek kapasitedesin. sadece içini keşfet. ahlayııp vahlamayı br kenara bırak ve o adamın seni üzmesine izin verme...
:mymeka:

sadece telfnla ve nette görsyolarmş ama ayrlamyo ondanda niyeyse navb arkadassm aklm var mantgm var ama bulndugm konum itibaryle careszm dagn basndaym dogru durst insan yok konussam az onlarla dertleşsem oda yok hiçbi aktvite yok üstelk amirmde bana asılyo kart zampara

ya anlamıyorum ki, ne manası var eski sevgiliye yeni sevgilinin fotoğrafını göstermenin.. bence çokk anlamsızz. ne onun yeni sevgilisini görmek isterim nede yeni sevgilimi ona göstermek gibi bi çabam olur. bitmişse bitmiştir adı üstünde eski yani .. üzülüceksemde bakmam sende keşke muhabbeti hiç oralara getirmeseydin canım. önüne bak derim bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…