Bana yol gösterin kafam öyle karışık ki

Evet bu normal yollarda boyle ama dedigim kanunu ne olur bir inceleyin 6284 sayılı kanun kadının beyanı esas yasada
Benim bunu belirtmem bir şeyi değiştirmedi maalesef. Hakim ne isterse onu yaptı.
Şiddet ve aldatma yoksa uzaklaştırma itirazını kabul etti ve annem evden ayrılmak zorunda kaldı

Hanfendi önce kısa yoldan çözmeye çalışın, kocanizi arayıp gelip kapıyı acmazsa polisi arayacağınızi söyleyin. İki çocukla eve kilitlemek ne demek, yangın çıksa bişey olsa nasıl çıkacaksınız evden. Boylelerinin horozlanmaya gelince dili pabuç kadar, siz icraate geçince bi yerleri tutuşuyor. Lütfen bu muameleyi reva görmeyin kendinize. Eşiniz gelip kapıyı acmazsa polisi arayın, bosanirken de kullanırsınız hem

Sabah giderken yol için aldığım parayı geri istedi vermedim çıktı gidecek sandım baktım anahtarı alıp kapıyı dışardan kilitledi açmaya çalıştım açamadım o kapattı gitti böylece kaldım halim ne olacak bilmiyorum
EE sizde öylece evde oturup akşam gelip kapıyı açmasını mı bekleyeceksiniz gerçekten? O kadar sakin yazmışsınızki bir de böylece kaldım diye. Polisi arayın ki polisler de şahit olsun yaptığına! Sonra da hem şikayet hem boşanma davası açın! Canını seven biraz olsun kendini seven insan bunu yapar.
Siz bu dayaktan ve kilitlenmeden sonra susup oturursanız daha da boşanmazsınız zaten ne diyeyim.

Mesajlarınıza şimdi bakabildim hanımlar. Çok üzgün sinirliydim, burda yazdıklarınızı görünce biraz olsun hafifledi. Yine de beynim çalışmıyor gibi, sağlıklı düşünemiyorum olanlardan. Dünden beri baya tartıştık annemi kardeşimi ilk kez aradım gelmek istediğimi söyledim tamam dediler, çantamı hazırladım en ince ayrıntısına kadar. Bana baya hakaret etti küfür de etti, üstüme de gelip biraz fiziksel şiddet te girdi işin içine. senin gönlün bi türlü hoş olmuyor ne istiyorsun anlamıyorum filan dedi, gidersen dönüşün olmaz dedi. Olmasın dedim. Sabah giderken yol için aldığım parayı geri istedi vermedim çıktı gidecek sandım baktım anahtarı alıp kapıyı dışardan kilitledi açmaya çalıştım açamadım o kapattı gitti böylece kaldım halim ne olacak bilmiyorum hepinize teşekkür ederim ben ne yapacağım bilmiyorum kötü hissediyorum

la havle polisi arayın yok aramam diyorsanız çilingir çağırın.

Konu yaşadiklari tartısma degil sadece öncesi de hesaba katilmali tartisma neden yasandi ilgi sevgi eksikliginden. Kadın neden gitmeye kalkti iki cocuga bakamiyorsun diye asagilandigi icin.
Bence siz psikolojik şiddeti bu kadar yok sayarsaniz sizin cok zor bir hayatiniz olur
Tamam psikolojik şiddet var da polise gidip psikolojik şiddete uğruyorum deyince uzaklaştırma vermek de ne bileyim. Fiziksel şiddet gibi kanıtlanabilir bir şey değil ki. Ancak dava sürecinde tanıklarla ve kişilerin yaptığı hazi konuşmalarla kanitlanabilir. Arkadaşlar doğru söylüyor böyle bir şey olsa bu durumu kullanan bir sürü kadın da olabilir. Ki vardır da kullanan. Burda kadınlar psikolojik şiddeti umursamıyormuş gibi konuşmuşsunuz ama dedikleri başka şey aslında. Bence de biri gidip sadece bana psikolojik şiddet gösteriyor deyince uzaklaştırma sonra da 10 günlük hapis verilmemeli.

Ya siz ne saniyorsunuz sidddet sadece dayakla mı oluyor bu kadını covid dönemi iki kucuk cocukla evini terkedip şehir degistirtecek kadar psikolojik şiddet uygulayan bir koca var!!! Psikolojik şiddet bir suçtur. Siz bu durumda susup oturmayı tercih edebilirsiniz kendi hayatınızda siz otur oturduğun yerde diyebilirsiniz sizin ki de öneri benimki de öneri. Evle ilgilenmiyor sevgi ilgi gostermiyor psikolojik siddettir hanimefendi bunlar. evet var biraz arastirin bir kadin olarak haklarinizi. Adamın rahati bozulmasin diye iki kucuk cocuk perisan mi olsun.

((((Ayrıca sizin gibiler yüzünden kadınlar ölecek cümlesi)))) bence bu cümleyi bir daha düşünün tam tersi ses çıkaran kendini koru diyen kadın yuzunden degilde

Sizin gibi kır dizini otur sesini cikarma kocandir ne olmus ilgi vermediyse erkektir yapar diyen kadinlar yuzunden ölüyor kadınlar.

Karşınızda ki insana bu tarz ithamlarda bulunmadan önce bi düşünün bakalım ben mantıklı cümle kurma yetisine inlarlarla iletişime girecek kapasitede miyim diye ??
Abartmayın isterseniz dedim ama sonra adamın fiziksel şiddet uyguladığını okudum.
Ama yine de sizin ilk önerileriniz abartıydı, hapis falan.

Sizi arabayla alabilecek biri varsa kardeşimiz vs. ondan yardım isteyin.
Bazı arkadaşlar siz niye gidiyorsunuz eşiniz gitsin yazmış.
Bence siz gidin.Çünkü sinirle de olsa siz ben gideceğim demişsiniz.
Eğer gitmezseniz eşiniz gidemedi bana mecbur havalarına girecektir.
Bence gidin gitmek bazen iyi gelir

iki çocuğa bile bakamıyorsun dedi ordan sinirlendim bağırdım ona gitcem artık annemin evine dedim
çocuğu siz blenderda kendi kendinize mi yaptınız neden siz bakıyorsunuz ve o çay içiyor mescide gidiyor telefonla oynayıp yatıyor. çocuk bakmak, çay yapmak, ev temizlemek sizin göreviniz değil bunlar ortak yapılması gereken şeyler. gidene kal demem diyorsa bence kalmayın da zaten. açın boşanma davanızı alın nafakanızı çocuklar için o da telefonda kimlerle yazışıyorsa onlarla takılsın. siz 3 çocuk bakıyorsunuz aslında 2si doğurduğunuz diğeri de asla büyümemiş olan

Sizi arabayla alabilecek biri varsa kardeşimiz vs. ondan yardım isteyin.
Bazı arkadaşlar siz niye gidiyorsunuz eşiniz gitsin yazmış.
Bence siz gidin.Çünkü sinirle de olsa siz ben gideceğim demişsiniz.
Eğer gitmezseniz eşiniz gidemedi bana mecbur havalarına girecektir.
Bence gidin gitmek bazen iyi gelir
Gece boyunca doğru düzgün uyumamıştım sabah ta çocuklar uyandı onlarla uğraşmaktan gene uyuyamadım 8den sonra uyudum az önce uyandım. Şimdi polis çilingir çağırsam ev sahibim hemen üst katımda iyice rezil gibi hissederim bu saatten sonra çıksam da akşam 9dan önce izmir e gidebilir miyim çok zor ben İstanbul dayım. Annemle konuştum, arabayla anneme götüreceğini söylemiş 1 hafta sonra. 1 hafta burda sinirlerim bozuk onla da sürekli kavga etmek görmek bile istemiyorum da annem bekle getirsin gitsin sen kal burda diyor

Baba olmayacaksa neden evlenmiş bu pislik herif? Hiç sevmiyor çocuklarını. Yazık.
Evet ne baba olabilecek olgunlukta ne koca. Ben nasıl anlayamadım diyorum ama evlenmeden birlikte vakit geçirmedim fazla çünkü başka şehirlerdeydik ve ikimizin arasında sorun olacak hiç bişey yaşanmamıştır, bi sorun olsa nasıl çözebileceğini görmemiştim. Çözemiyormuş meğerse. Ben de artık daha fazla sıkıntıya katlanamıyorum bilmiyorum ne yapacağımı

Gece boyunca doğru düzgün uyumamıştım sabah ta çocuklar uyandı onlarla uğraşmaktan gene uyuyamadım 8den sonra uyudum az önce uyandım. Şimdi polis çilingir çağırsam ev sahibim hemen üst katımda iyice rezil gibi hissederim bu saatten sonra çıksam da akşam 9dan önce izmir e gidebilir miyim çok zor ben İstanbul dayım. Annemle konuştum, arabayla anneme götüreceğini söylemiş 1 hafta sonra. 1 hafta burda sinirlerim bozuk onla da sürekli kavga etmek görmek bile istemiyorum da annem bekle getirsin gitsin sen kal burda diyor
sizi eve kitlemiş rezil olan niye sizsiniz ki?

Kusura bakmayın da sizin amacınız buraya yazıp rahatlamak
Sizde icraat sıfır.
İcraat derken boşanma kast etmiyorum
Adamı yola getirecek birsey yapmanız laizm yada tepki vermeniz lazim insanı eve kilitlemek ne demek
Buna sessiz kalırsanız bu adam sizi daha çok sömürür

Kusura bakmayın da sizin amacınız buraya yazıp rahatlamak
Sizde icraat sıfır.
Sabah çıkacaktım kapıyı bi anda kilitleyip gitti. Uyumamıştım polis çilingir filan aklıma gelmedi gidip uyudum. Akşam 9dan sonra yasak 9a kadar oraya varamam çilingir çağırsam da artık. Ruhen o kadar yorgunum ki onlar gelse ev sahibim hemen iner işler iyice karışır artık bir şey kaldıracak durumda değilim yazıp ta rahatlayamıyorum da keşke rahatlasam. Benim artık aklım duruyor burdan dışardan gören insanlardan fikir istiyorum yapmaya çalışcam söylenenleri

Hanım efendi eşine sevgi vermemek ilgiden yoksun bırakmak keza çocuklarına da öyle ve sevgi ilgi talep edildiğinde buna kayıtsız kalmak iki cocuga bakamiyorsun diye aşağılamak bunlar psikolojik şiddettir. Siz neye dayanarak psikolojik siddet değildir diyorsunuz gerci dogru soylediniz hangi türkiye şartlarında diye çünkü dediginiz gibi bizim toplumumuzda psikolojik şiddet diye bir kavram yok işte insanlar bu konuda farkındalık yaratamiyor kucuk bir azınlık bunun farkında maalesef ve bunu söyleyincede tepkiler çığ gibi ve bunu yapanlar yine kadınlar.kadın olmak gercekten cok zor kadın kadını anlamıyor ki daha
Tamam adam ilgisiz diye hapse mi attıralım napalım? Her ilgisiz erkeğe uzaklaştırma kararı çıkartsaydık sokaklarda yer kalmazdı valla el ele tutuşsalar dünyayı 10 kere tavaf ederlerdi. Bu kadar abartacak birşey yok ortada. Karı koca tartışmışlar. Düzeltmezse kendini boşanır en fazla konu sahibi. 2 çocuğunun babasına bu kadar çirkinleşirse nasıl sağlıklı bi boşanma olacak, bi de niye yapsın yani adam sanki kolundan tutup sokağa atmış. Gitmek isteyen konu sahibi. Şurda ilgisiz adamı da bana savundurdunuz ya helal olsun.

Back
X