- Konu Sahibi sevdaburak
Iyi aksamlar hanimlar. Size bir akil danismak istiyorum zira kendi kendime sinirlenip etrafimdakileri kirmak istemiyorum.4 yillik bir iliskim var ve yakinda soz planimiz var. Bugun erkek arkadasimin kardesiyle mesajlasirken bana ben gayet normal bir sekilde konusurken sen garipsin tarzinda seyler soyledi bunu dalga mahiyetindde samimilikten soyledigini dusunuyorum aslinda uzerinde de durmadim sadece insanlara ne boyle seyler soyleyen bir insanim ne de soylenilmesi hosuna giden. Herkesin yerini bilmesi gerektigini dusunen biriyim. erkek arkadasima kiz kardesine darildigimi soyledim laf arasinda. Soyledigi cumleyi soyleyerek. Bana ilk verdigi tepki "sacmalama merve oyle sey demez". Ama attigi mesaji ona gosterdigimde sacmalamis lohusa hali falan dedi gecti. Benim zoruma gidense direk hukum kesmesi. Ben yalan soylermisim gibi. Sonra lafi cevirdi ihtimal vermedigini o yuzden oyle bi tepki verdigini falan soyledi her zaman iki tarafi da dinleme taraftari oldugunu soyledi. Ama benim gozum gercekten korktu hakli olsam da boyle tepki vermesi hic hosuma gitmedi cunku bu ileride de ayni seyi yapacagini gosteriyor bana gore.. Ailesine asiri derecede duskun biri. Bir sorun yasansa direk annem kardesim ailem yapmaz der mi bilemiyorum. Gereksiz yere mi takiyorum acaba. Siz evli bayanlar ya da bu durumlari yasamis olanlar, ne dersiniz, sizce buyutulcek bir durum yok mu yanlis mi dusunuyorum,ya da dogru dusunuyorsam ne yapmaliyim?