Bana yol gosterin lutfen

sevdaburak

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
16
1
8
Kayseri
Iyi aksamlar hanimlar. Size bir akil danismak istiyorum zira kendi kendime sinirlenip etrafimdakileri kirmak istemiyorum.4 yillik bir iliskim var ve yakinda soz planimiz var. Bugun erkek arkadasimin kardesiyle mesajlasirken bana ben gayet normal bir sekilde konusurken sen garipsin tarzinda seyler soyledi bunu dalga mahiyetindde samimilikten soyledigini dusunuyorum aslinda uzerinde de durmadim sadece insanlara ne boyle seyler soyleyen bir insanim ne de soylenilmesi hosuna giden. Herkesin yerini bilmesi gerektigini dusunen biriyim. erkek arkadasima kiz kardesine darildigimi soyledim laf arasinda. Soyledigi cumleyi soyleyerek. Bana ilk verdigi tepki "sacmalama merve oyle sey demez". Ama attigi mesaji ona gosterdigimde sacmalamis lohusa hali falan dedi gecti. Benim zoruma gidense direk hukum kesmesi. Ben yalan soylermisim gibi. Sonra lafi cevirdi ihtimal vermedigini o yuzden oyle bi tepki verdigini falan soyledi her zaman iki tarafi da dinleme taraftari oldugunu soyledi. Ama benim gozum gercekten korktu hakli olsam da boyle tepki vermesi hic hosuma gitmedi cunku bu ileride de ayni seyi yapacagini gosteriyor bana gore.. Ailesine asiri derecede duskun biri. Bir sorun yasansa direk annem kardesim ailem yapmaz der mi bilemiyorum. Gereksiz yere mi takiyorum acaba. Siz evli bayanlar ya da bu durumlari yasamis olanlar, ne dersiniz, sizce buyutulcek bir durum yok mu yanlis mi dusunuyorum,ya da dogru dusunuyorsam ne yapmaliyim?

Daha evlenmeden, nişanlanmadan samimi olursanız olacağı bu.

Arandaki mesafeyi korursan bisey olmaz dicem ama simdiden sifirlamak uzeresin mesafeyi mesajlasmak falan..

Gereksiz samimiyet boyle sonuclara yol aciyo malesef.

Haklisiniz. Sonra erkek arkadasim yarin obur gun mutlaka boyle seyler olucak bence biz alttan almaliyiz dedi. Bende herkes yerini bilmeli bence dedim. Ama gercekten canim cok sikildi cunku boyle bir ailede buyudum zaten ve ayni seyler basima gelsin istemiyorum. Tavrimi nasil koyarim inanin onu da kestiremiyorum. Her zaman iyilikten yana bir insanim kimseyi uzmek de istemiyorum..

Oyle diyorsunuz buna da hak veriyorum ki iliskiye baslamadan once bende boyle dusunurdum ama dedigim gibi o kadar uzun zaman olduki..nasil kontrol etmem gerektigini bende sasirdim..

Kkdaki boşanma konularına aç bir bak. Çoğu ya aldatılmış, ya da eşinin anneci olmasından bunalıp boşanan kadınlar.
iyi düşün

Geçmiş olsun bonusu kazandıniz.
Erkekler aile sine laf kondurmaz sizde ailesini kendisine şikayet etmeyin. Ederseniz alacağınız cevap ortada. Allah YARDIMCINIZ olsun.

Ailesine sikayet etmeyip napicaz pekisikayet degilki olani soylemek bu bende evlenme olayini askiya almayi dusunuyorum ama bir yanim da ya yanlis dusunuyorsam diyor iste..cunku bir taraftan bana cok duskun, herkese karsi cok merhametli, insanlar imrenir iliskime, zaten bu durumlarda asiri merhametinden kaynaklaniyor bence.. Dediginiz gibi bu olay annecilikten ailecilikten dolayi evlenip bosanmayla noktalansin istemiyorum.. Keske biseyler konusarak cozulebilse..

Güzel yakalamışsınız. Iste sevgililikte boyle sinyaller veriyor erkekler. Gormek isteyen goruyor. Suanda yasadiginiz minik detaylar, sorunlar evliliginizin fragmanidir. Ve sevgiliyken minik gelen seyler evlilikte asilamayacak sorunlara donusurler. Dikkat et.

çok doğru bir yorum şimdiden böyle aileciyse ileride daha kötü olacaktır.
bir de neden sevgilinizin kardeşiyle mesajlaştığınızı merak ettim?
yani sevgilinin ailesiyle mesafeyi korumak önemli.

çok doğru bir yorum şimdiden böyle aileciyse ileride daha kötü olacaktır.
bir de neden sevgilinizin kardeşiyle mesajlaştığınızı merak ettim?
yani sevgilinin ailesiyle mesafeyi korumak önemli.
Erkek arkadasim o kadar tesvik etti ki cunku ailesiyle konusmama. Soyledigine gore onlar beni cok seviyorlarmis. Biz beraberken annesiyle konussa elime tutusturuyor telefonu ya da annesiyle beraberse ona veriyor falan. O surekli boyle iletisimde tutmaya calisiyor. Ben uzak kalmaya calistim ama yapamadim bu yuzden. Simdi nasil donsem, ona ne desem bilemiyorum..

Güzel yakalamışsınız. Iste sevgililikte boyle sinyaller veriyor erkekler. Gormek isteyen goruyor. Suanda yasadiginiz minik detaylar, sorunlar evliliginizin fragmanidir. Ve sevgiliyken minik gelen seyler evlilikte asilamayacak sorunlara donusurler. Dikkat et.
Peki bu detayi yakalamisken ustunden gelebilecegim bir yontem var midir sizce?

Iyi aksamlar hanimlar. Size bir akil danismak istiyorum zira kendi kendime sinirlenip etrafimdakileri kirmak istemiyorum.4 yillik bir iliskim var ve yakinda soz planimiz var. Bugun erkek arkadasimin kardesiyle mesajlasirken bana ben gayet normal bir sekilde konusurken sen garipsin tarzinda seyler soyledi bunu dalga mahiyetindde samimilikten soyledigini dusunuyorum aslinda uzerinde de durmadim sadece insanlara ne boyle seyler soyleyen bir insanim ne de soylenilmesi hosuna giden. Herkesin yerini bilmesi gerektigini dusunen biriyim. erkek arkadasima kiz kardesine darildigimi soyledim laf arasinda. Soyledigi cumleyi soyleyerek. Bana ilk verdigi tepki "sacmalama merve oyle sey demez". Ama attigi mesaji ona gosterdigimde sacmalamis lohusa hali falan dedi gecti. Benim zoruma gidense direk hukum kesmesi. Ben yalan soylermisim gibi. Sonra lafi cevirdi ihtimal vermedigini o yuzden oyle bi tepki verdigini falan soyledi her zaman iki tarafi da dinleme taraftari oldugunu soyledi. Ama benim gozum gercekten korktu hakli olsam da boyle tepki vermesi hic hosuma gitmedi cunku bu ileride de ayni seyi yapacagini gosteriyor bana gore.. Ailesine asiri derecede duskun biri. Bir sorun yasansa direk annem kardesim ailem yapmaz der mi bilemiyorum. Gereksiz yere mi takiyorum acaba. Siz evli bayanlar ya da bu durumlari yasamis olanlar, ne dersiniz, sizce buyutulcek bir durum yok mu yanlis mi dusunuyorum,ya da dogru dusunuyorsam ne yapmaliyim?
Acele etme, iyi analiz et derim.. Bu tiplerden korkarım ben.. Elbette 'sinirden oyle tepki verdim, aslinda iki tarafi dinlerim empati de yaparim, seni korurum' diyecek.. Onemli olan icraat.. Hemen hüküm kesme ama iyi tart derim

Acele etme, iyi analiz et derim.. Bu tiplerden korkarım ben.. Elbette 'sinirden oyle tepki verdim, aslinda iki tarafi dinlerim empati de yaparim, seni korurum' diyecek.. Onemli olan icraat.. Hemen hüküm kesme ama iyi tart derim
Evet bende onemli olanin laf degil icraat oldugunu dusunuyorum, ama umarim o icraati gorucem diye beklerken is isten gecmez.. Tesekkurler ilginiz icin

Peki bu detayi yakalamisken ustunden gelebilecegim bir yontem var midir sizce?

Ben çok stratejik biri değilim acikcasi. Birseye kızarsam soyluyorum direk. Rest çekerim yani. Evliyim ve ailesiyle ilgili problemler yasiyoruz haliyle. Genelde sinirlendigim seye hemen patlamasamda esime bu ragatsizligimi soyler ve halletmesini beklerim yok halletmiyorsa ben devreye girerim. Eger karsimda her halukarda ailesini savunuyor olsaydi. Ciddi tartismalar yasardik muhtemelen. Yani kafamda ne varsa acik acik soyleyip bu boyle olmaz. Ben buna katlanmak istemiyorum derdim yerinizde olsam. Surekli alttan almak, surekli uyum saglamaya zorlanmak benim yapabilecegim bisey degil. Uymuyorsa uymuyordur.
Ama sen gordugum kadariyla problem ciksin istemiyorsun. Daha stratejik bir yol bilmiyorum.

Ben daha Ailesine düskün olupta savunmada Gec Kalanini görmedim,,Evli hayat Arkadasini yada adayini bir kenara koyup hemen karsi tarafi savunmaktan ne anliyorlar anlamis degilimm

Back
X