Bana zarar veren arkadaşımdan nasıl kurtulabilirim?

herseysensin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
28
0
0
İstanbul
Arkadaşlığı bana zarar veren,yakın bir arkadaşımdan nasıl uzaklaşabilirim? Ben 17 yaşındayım. Yıllardır beraber vakit geçirdiğim bir arkadaşım var. Fakat bana zarar verebilir,daha doğrusu içinde çok intikam hırsı var. Yani birgün küçük bir tartışma çıksa aramızda,yapmayacağını bırakmaz bana. Doğru bir arkadaş olduğunu düşnmüyorum. Yakın olduğumuz için hep bana geliyor,fakat rahatsız oluyorum maalesef. Yorumlarınıza ihtiyacım var :)

sana zarar verebileceğini düşünüyorsan, herşeyden önce onunla hiçbir şeyini paylaşma. ondan uzaklaşmak için de bir kursa falan kayıt olabilirsin. kursta olmasan bile kursta olduğunu söylersin. yeni arkadaşlar edinip onlarla takılmaya başla. ben çok yakın bir arkadaşımdan çok büyük bir kazık yedim, tecrübeliyim yani bu konuda. eğer sen bunu en başta görebiliyorsan benden çooook şanslısın o yüzden bence hemen elinden gelecek herşeyi yap.

sana zarar verebileceğini düşünüyorsan, herşeyden önce onunla hiçbir şeyini paylaşma. ondan uzaklaşmak için de bir kursa falan kayıt olabilirsin. kursta olmasan bile kursta olduğunu söylersin. yeni arkadaşlar edinip onlarla takılmaya başla. ben çok yakın bir arkadaşımdan çok büyük bir kazık yedim, tecrübeliyim yani bu konuda. eğer sen bunu en başta görebiliyorsan benden çooook şanslısın o yüzden bence hemen elinden gelecek herşeyi yap.

Hiçbi sırrımı paylaşmıyorum artık. Bende zamanında kazık yedim maalesef sonra akıllandm ama hala görüşüyoruz hiç istemesemde :/ Birde tatil geldi ya,artık hergününü bizde geçiricek. Zaten çok yakınımda ve güvendiğim birkaç arkadaşım var,kardeşim dediğim yani. Onlar yetiyo bana. Başka biyerdeyim vs. dediğim zamanda dışarda dolaşırken karşılaşma korkusu kaplıyo bu sfer içimi. Gerçekten kendimi yiyip bitirdim :(

Gelirse gelsin müsait değilim de alma içeri.
Dışarıda karşılaşınca da çevir kafanı yürü git
madem istemiyorsun madem zarar verecek kes görüşmeyi

öyle davranmayı bende istiyorum ama dediğim gibi içinde intikam hırsı olan biri. bana zarar vermek için elinden geleni yapar. bu yüzden farkettirmeden araya mesafe koymak istiyorum

Belli Bir Zaman Gel Git Yapsın..
Eskisi Gibi Sıcak Davranma..
En Önemlisi Hiç Bir Şeyini Anlatma..

Bu Şekilde Kendisi Uzaklaşacaktır Senden..

Ama Şunu da Unutma Kimi İnsanlar Vardır,
Çok Sevdiği Arkadaşlarına Zarar Veremezler..

Yani Herkese Yapar Ama Sana Yapamayabilir de..

Neyse Hayırlısı Olsun..

Belli Bir Zaman Gel Git Yapsın..
Eskisi Gibi Sıcak Davranma..
En Önemlisi Hiç Bir Şeyini Anlatma..

Bu Şekilde Kendisi Uzaklaşacaktır Senden..

Ama Şunu da Unutma Kimi İnsanlar Vardır,
Çok Sevdiği Arkadaşlarına Zarar Veremezler..

Yani Herkese Yapar Ama Sana Yapamayabilir de..

Neyse Hayırlısı Olsun..

teşekkür ederim fikrini paylaştığın için. bende öyle yapmaya çalışıyorum görüşüyorum ama sırlarımı dertlerimi paylaşmıyorum. buarada evet haklısın ama zamanında banada çok büyük bi zararı dokunmuştu. sonra özürler dileyip eskisi gibi olmak istediğini söyledi. zaman geçtikçede herşey unutuldu. ama ben unutamadım işte :/

ne zararı verecek ya?
seni mi öldürecek?
ne intikamı ne hırsı?
oyun mu oynuyorsunuz anlamadımki

öldürmek falan değil,intikam derken ruh halimi bozucak herşeyi yapabilir yani. başıma geldiği için dertleniyorum :)

teşekkür ederim fikrini paylaştığın için. bende öyle yapmaya çalışıyorum görüşüyorum ama sırlarımı dertlerimi paylaşmıyorum. buarada evet haklısın ama zamanında banada çok büyük bi zararı dokunmuştu. sonra özürler dileyip eskisi gibi olmak istediğini söyledi. zaman geçtikçede herşey unutuldu. ama ben unutamadım işte :/

öldürmek falan değil,intikam derken ruh halimi bozucak herşeyi yapabilir yani. başıma geldiği için dertleniyorum :)

iyi ya dertlen madem
kocaman kocaman insanların uğraştığı olaya bak?
elalem nasıl ruh halini bozuyorsa artık.

O Zaman En Büyük Hata Sende..
Bir İnsana 2. Kez Güvendiğin İçin..
Bence Arkadaşlığını Devam Ettirme..
Direk Görüşmek İstemiyorum Deyip, Şeffaf Olacaksın..

Back
X