Banada bir akıl verin hanımlar ?

ben oğlumu yuvası olsun diye evlendireceğim,gelin de haftanın 5 günü annesinde kalacak,oğlumda haliyle bende,eeee ne zorum var o zaman annesinde devamlı kalabilir ,ben de evi boşaltır kirasını alırım:ssz:

Kendi araların da sorun yokken bu durum dan sizene rahatsız iseniz mesafeli olun gelini kendinize mi aldınız kardeşinize mi eşi sorun yapmıyor şa hergün kalır evli değilsiniz galiba o zaman anlarsınız aile ne denli önemli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yani buna karışmak size dusmez tabiki. ama haklısınız. bana fenalik geldi burdan. annem de olsa hamile de olsam öyle gidemem sürekli. evim ayri düzenim ayrı. çocuk olunca çok gidemez sanırım

Kizin ailesi cumbur cemaat geliyor, 1 e kdr oturuyor demissin. Evine gelen misafiri takip etmeniz cok ayip. Istiyosa gelip 1 ay kalirlar sizi ilgilendirmez. Ben hamileyken dogun iznine ayrilinca hergun anneme gittim. Aksam esim isten cikinca gelirdi, yemegimizi yer evimize gecerdi. Esim gitmeme memnun olurdu. Hem evde tek olunca aklim kaliyo derdi, hemde annem bana bakardi yorulmazdim diye. Siz cok bencil bi insansiniz. Hamile insan en cok annesine ihtiyac duyar. Sizinde karismak haddinuz degil bence. Ayrica enistesi alip teyzesine goturunce namuzsuzlukmu yapmis oluyor. Sanirim bekarsinuz, bigun sizde evleneceksiniz. Basiniza gelirse cok gordugunuz gelininizi ogun anlarsiniz. Bu arada gelin cok sabirliymus, ben olsam bu sartlarda ayni apartmanda oturmayi asla kabul etmem. Kiraya cikarim yinede otutmam o apartmanda.

Altlı üstlü oturmalar bu yüzden sıkıntı.,
kaynanayı görümceyi bile bir derece anlarım da kaynanaya gelen misafire ne gelinin nerede olduğundan.
kız belki de baskıları yahut sürekli üzerinde olan gözleri hissediip kaçıyor:44:
Aynen misafire neymis gelinden. Cok merak ediyorlarsa geline gitsinler misafirlige. Gelin de hizmetciniz degil surekli sizin misafirlerinizi agirlasin. Bi de hak verecekmisiz gibi buraya yazmis marifetini. Isiniz gucunuz gelini gozlemek. Benimde yengem var hemde benden kac yas kucuk, dun bir saat konustuk telefonda ne guzel geldi konusmak valla. Benim yengemde rahatsiz annesi gelir yapar temizligini. Allah razi olsun diyorum ne diycem daha.

Doğum yapicak annesi kirk gun kalicak ne diyelim diyorsunuz? Saka mi bu? Tabiki kalicak kalmalidir da... bu sizi niye ilgilendirmis. Siz gelin olunca ya da gelinseniz herhalde kaynana evinden cikmamayi düşünüyorsunuz

Gelininiz hatalı ama kardeşiniz sorun etmiyorsa size laf düşmez gerçi sorun etsede düşmez de .

kocası sorun yapmıyosa sizi niye ilgilendiriyo ki. kocası soruın yapsa da gene sizi ilgilendrmez. yani bu durum sizi ilgilendirmez. annesi gelip temizlik yapmıs kız hamile bunu nasıl dilinize dolarsınız. siz yapsaydınız o zaman kıza yardım. kızın sinirini bozacak seyler yaparsanız gider tabi. her gun durup sizle kavga mı etsin. sen ister misin kayınvalidenle altlı ustlu oturmak gene iyi kızmıs kabul etmiş. o buna katlanırken size sadece anlayıslı olmak düşer. ve kız hamile senin yeğenini tasıyo nasıl böyle konusuyosun

Anliyorum kardeainize uzuluyorsunuz, haklisiniz da esi memnunsa problem yoktur ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X