Banada bir akıl verin hanımlar ?

Insanlarin kendilerini ilgilendirmeyen seylere niye karisirlar anlamam. Cok bos vaktiniz olmali ustunuze vazife olmayan seyleri bu kadar dusunebildiginize gore. Esinizin hanimina soyleyin de annesine giderken izin alsin sizden.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yiter üle, vurdunuz vurdunuz öldü kadın gelemiyor bile artık :27:

Konu sahibinin cok ustune gidilmis. Biraz empati kurun gercekten cok üzüldüm. Kadin burada derdini anlatmis hepiniz bir olmus ustune gitmissiniz. Ayiptir ya.

Sevgili konu sahibi ben sizin yerinize kendimi koydum dusundum tarttim. Ve su sonuca vardim. Sahi size ne?

Canim sen bence biraz gicik kapmissin gelinden. Onun icin hersey gozune batiyor. Tabiki kardesin annen baban onlari dusunuyorsun ama kardesin rahatsiz olmuyorsa birak napiyorlarsa yapsinlar. Sen ne takiyosunki bosveeer.. hayat guzel kendi hayatina bak. HA BAK SU OLUR DURUM DEGISIR, KARDESIN BORCLARINI ODUYEMEZ BORC ISTER OZMANADA VERIN AGZININ PAYINI. Ama demekki durumu iyiki bunlar rahat geciniyor. Belkide gelin gercekten rahatsiz. Hic konustunmu gelinle neyin var hayirdir bir yardim lazimmi diye? Belki kiz gercekten depresyonda yada fazla hareket edemiyor. Esinin bisey dememesi( cunki her erkek bir seyden sonra bikar, gotu getir) bence bunun icin bisey oldugu icindir. Bosver benden tavsiye hic karisma. Ne insanlar sana karissin ne sen insanlara. Herkes nasil yasamak istiyorsa oyle yasasin

Konu sahibi sen evli misin acaba anlayamadim tam olarak eger oyleyse senin annenin evinde ne isin var ? Eger degil isen çok uğraşma canim bu işlerle bugün bana yarin sana bu işler. Kardeşin raziysa sana karişmak düsmez. Akli başinda bir insansan zaten evli bir çiftin arasina boyle fitneler sokmazsin. Ayiptir yaa birak ne yaparsa yapsin. Kardesinle mutlu mu kardesinin huzuru yerinde mi sen ona bak ! Olmasa bile yine sana laf düşmez.

Kadın hamile tabiki sık sık annesine gidicek. Hayır yani sizi neden bu kadar gerdi. Gelin ya illa kusur bulucaksiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konu sahibinin cok ustune gidilmis. Biraz empati kurun gercekten cok üzüldüm. Kadin burada derdini anlatmis hepiniz bir olmus ustune gitmissiniz. Ayiptir ya.

Sevgili konu sahibi ben sizin yerinize kendimi koydum dusundum tarttim. Ve su sonuca vardim. Sahi size ne?

hahah iyi gidiyordun :27:

Ben operasyon geçirdiğimde göğsümden, annem gelip 12 gün kaldı, işimi de yaptı aşımı da yaptı. Çünkü ne kadar eşin de olsa analı kuzu kınalı kuzu. Ameliyat beni çok sarsmıştı ve arada ağlama krizlerim oluyordu. Anneciğime sarılıp ağladım..

Var mı ana sevgisi gibi.. YOKKK!

Annem de eşim de bir tanedir. Dünya bir yana ikisi bir yana..

Eşimin ailesi de başımı tacı.

Şimdi annem sabahları gelir, akşam yemek yeriz evine döner. Hatta şu an karşı koltukta uyukluyor.

Yani demem o ki, hamile kızcağız, belki anasıyla konuşacakları danışacakları var, belki gerçekten ihtiyacı var, yemek de bilmiyor olabilir, öğrenir.. Ben nişanlamadan önce pilav bile bilmezdim. Şimdi musakkalar, ali nazikler...

Ben de şimdiden eşime söylüyorum. Gebe kalırsam ya annem, ya kayınvalidem gelsin benimle olsun diye. Çünkü analar bambaşka, bereketleri bile öyle.

Arkadasim insanin kendi annesi gibi varmi tamm kaynanasida cok iyi olabilir ama kende annesi baskadir.ona herseyini söyleye bilir anne sunu yaparmisin bunu getirirmisin vs..yani nazi annesine gecer.ama kaynanasindan herzaman hersey isteyemez. Gelinde hamileymis negüzel iste annesi yardima geliyor..

gelin istediğini yapsın.. buna karışmaya ne hakkınız var anlamadım. niye sorun ediyorsunuz..niye annesigilde demeye utanıyorsunuz. ne var bunda..
üstelik hamile nerde rahat ediyorsa kim rahat ettiriyorsa orada kalsın.. gittiği yer ailesi.. bırakın işi gücü insanın morale ihtiyacı oluyor. desteğini de ailesinden alıyorsa bırakın olsun.. siz böyle düşündüğünüz için demek ki kıza hayatı dar ediyorsunuz..

bunun dışında başka birşey yoksa çok karışıyorsunuz demektir.

Canim sen bence biraz gicik kapmissin gelinden. Onun icin hersey gozune batiyor. Tabiki kardesin annen baban onlari dusunuyorsun ama kardesin rahatsiz olmuyorsa birak napiyorlarsa yapsinlar. Sen ne takiyosunki bosveeer.. hayat guzel kendi hayatina bak. HA BAK SU OLUR DURUM DEGISIR, KARDESIN BORCLARINI ODUYEMEZ BORC ISTER OZMANADA VERIN AGZININ PAYINI. Ama demekki durumu iyiki bunlar rahat geciniyor. Belkide gelin gercekten rahatsiz. Hic konustunmu gelinle neyin var hayirdir bir yardim lazimmi diye? Belki kiz gercekten depresyonda yada fazla hareket edemiyor. Esinin bisey dememesi( cunki her erkek bir seyden sonra bikar, gotu getir) bence bunun icin bisey oldugu icindir. Bosver benden tavsiye hic karisma. Ne insanlar sana karissin ne sen insanlara. Herkes nasil yasamak istiyorsa oyle yasasin

evde iş güç olmayacak mı masraf olmayacak kim yapacak.. iş paraya gelince emin ol destek olmayan zaten olmuyo. yemedim içmedim gezmedim hiç lüksüm olmadı eşek gibi çalıştım. işten yeni çıkmıştım. 2 haftalık gelindim işe girdim. sonra borç oldu.. neden eşimin lükslerinden.. bunları çok iyi biliyorlar.evlenmeden öncede borcu vardı eşimin. evlendik düğün masraflarımız çok cuzriydi. çoğunuda düğünde birikenlerle ödedik. anne-babası herkes gibi bilezik taktılar sadece.. ama yine saygımı sevgimi esirgemedim. ama gerçekleri görmeyip ben harcıyormuşum gibi oğlunun üzerine gidemediler kendine birşey yapar diye bana yüklendi hamile halimle.. ama çıkarıp da kimse 5bin 10bin verelim demediler. demiyorlar.. borç olsun doğum parasından veririz diyorum yine isteyemiyorlar. istemesine gerek yok ki.. onca borç var nasıl ödüyorlar diye düşünüyorlar mı hayır..

o yüzden bırak istediği gibi davransın. onlara birşey olsa yine canımız yanar.. ama hepsi o olmalı.. paran varsa iyisin paran yoksa kötüsün bu devirde..

Gelininiz bir hamile insana gore fazla hareketli masallah.. O enerji keske bende olsa

Gelinin annesinin 1 hafada 10 gün kalması çok ibretlik cidden. Kimsenin yapamayacağı bişey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bundan sonra bende apartmanda birine misafir gelince butun ışıkları yakip evi fuar gibi yapip oturcam ayip olmasin diye. ya sabir ya allah fesat insandan korusun.

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.

Yoruma ne guldum ama ;);)

Ben de görümceyim... :10::27:

Valla sırf adım görümce diye geline tatlı dille bile karışmıyorum. 3 aylık evliler, annemlerle aynı şehirdeler bir kaç kez annemin evine gittim ama daha kardeşimin evini görmedim. Yeni evliler diye de davet etmedikçe gitmedim, gerçi davette etmiş değil :26:

Karışmadığım halde gelin bana soğuk davranır, demek ki karışsam :18:

Ne garip bir dünya...

Benim görümce de sürdüğüm ojeye kadar burnunu sokar :47:

Görümcelik nasıl olur bilgisi olan var mı? Ben başaramadım sanırım :1::1::1::1::1:

Ben de gorumceyim yengelerim canları nasıl isterse öyle yaşarlar ev onların keyif onların bana ne.
Vallahi kocalariyla iyi gecinsinler huzursuzluklari olmasın bize hic gelmeseler de olur.

Back
X