Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yiter üle, vurdunuz vurdunuz öldü kadın gelemiyor bile artık![]()
yiter üle, vurdunuz vurdunuz öldü kadın gelemiyor bile artık![]()
Konu sahibinin cok ustune gidilmis. Biraz empati kurun gercekten cok üzüldüm. Kadin burada derdini anlatmis hepiniz bir olmus ustune gitmissiniz. Ayiptir ya.
Sevgili konu sahibi ben sizin yerinize kendimi koydum dusundum tarttim. Ve su sonuca vardim. Sahi size ne?
Canim sen bence biraz gicik kapmissin gelinden. Onun icin hersey gozune batiyor. Tabiki kardesin annen baban onlari dusunuyorsun ama kardesin rahatsiz olmuyorsa birak napiyorlarsa yapsinlar. Sen ne takiyosunki bosveeer.. hayat guzel kendi hayatina bak. HA BAK SU OLUR DURUM DEGISIR, KARDESIN BORCLARINI ODUYEMEZ BORC ISTER OZMANADA VERIN AGZININ PAYINI. Ama demekki durumu iyiki bunlar rahat geciniyor. Belkide gelin gercekten rahatsiz. Hic konustunmu gelinle neyin var hayirdir bir yardim lazimmi diye? Belki kiz gercekten depresyonda yada fazla hareket edemiyor. Esinin bisey dememesi( cunki her erkek bir seyden sonra bikar, gotu getir) bence bunun icin bisey oldugu icindir. Bosver benden tavsiye hic karisma. Ne insanlar sana karissin ne sen insanlara. Herkes nasil yasamak istiyorsa oyle yasasin
bundan sonra bende apartmanda birine misafir gelince butun ışıkları yakip evi fuar gibi yapip oturcam ayip olmasin diye. ya sabir ya allah fesat insandan korusun.
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.