öncelikle günaydın hanımlar.5 yıllık evliyim 2,5 yasında bir kızım var agresifliği falan yok gayet ılımlı sözümü dinleyen bir çocuk ancak hiç arkadaşımız yok çevremizde ve haliyle çok bunalıyor.ben çalışıyorum sabah 8,5 akşam 7,5 birlikte izin günlerim hariç çok fazla vakitte geçiremiyoruz.eve geldiğimde elimden geldiğince oynamaya ilgilenmeye çalışıyorum ama bir anda anne ben çok sıkıldım diyip duruyor alıp parka götürüyorum dışarı çıkarmaya çalışıyorum(ancak bu süre 1 saat kadar oluyor)yok yinede memnun olmuyor.haklı çocuk ancak başka birşeyde yapamıyorum.babaannesi bakıyor kızıma bu arada iyide bakıyor çocuğa arada katı kuralından başka bir sıkıntı yaşatmadı sağolsun bana ancak yok sıkılıyorum sıkılıyorum diyip duruyor.doğru düzgün yemek yemiyor.gelişmeside sıkıntılı ne yapacağımı şaşırdım.haftalık bir gün izin yapıyorum ondada pert oluyorum ertesi gün işe gitmeye zorlanıyorum her yerimin ağrısından ev işini bile eğlenceli kılmaya çalışıyorum hem işimi yapayım hem onunla ilgileneyim diye ev silerken bile heryeri su yapmasına rağmen gülüyorum aaa kızım bana yardımmı ediyor diyorum ancak yine de çok memnun olmuyor.
Arkadaşlar şimdi sorum şu
ben kızımı şu an kreş gibi bir ortama sokmak istemiyorum.hem küçük hem yaşıtlarına oranla bedenen çok zayıf çekingen bir çocuk
hani sosyalleşmesi için neler yapmalıyım kurslara falan mı yazdırayım ancak hangisine göndermeleyim yaşına en uygun hangisi olur
inanın peşinde pervane oluyorum azıcık kahkaha atsa gülse eğlense dünyalar benim oluyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz bana
yüzmeye gönderebilirsiniz dicektim tam 3 yaşı doldurmamış bence kzınızın nazı niyazı size sizinle çok vakit geçiremediği için böyle yapıyor işyerinden bir arkadaşım var oğlu 1buçuk yaşında anne demiyor inatla kızda çalıştığı için haliyle çok vakit geçiremiyor çocuğuyla babannesi bakıyor çocuk herkese baba diyormuş :26:
öncelikle günaydın hanımlar.5 yıllık evliyim 2,5 yasında bir kızım var agresifliği falan yok gayet ılımlı sözümü dinleyen bir çocuk ancak hiç arkadaşımız yok çevremizde ve haliyle çok bunalıyor.ben çalışıyorum sabah 8,5 akşam 7,5 birlikte izin günlerim hariç çok fazla vakitte geçiremiyoruz.eve geldiğimde elimden geldiğince oynamaya ilgilenmeye çalışıyorum ama bir anda anne ben çok sıkıldım diyip duruyor alıp parka götürüyorum dışarı çıkarmaya çalışıyorum(ancak bu süre 1 saat kadar oluyor)yok yinede memnun olmuyor.haklı çocuk ancak başka birşeyde yapamıyorum.babaannesi bakıyor kızıma bu arada iyide bakıyor çocuğa arada katı kuralından başka bir sıkıntı yaşatmadı sağolsun bana ancak yok sıkılıyorum sıkılıyorum diyip duruyor.doğru düzgün yemek yemiyor.gelişmeside sıkıntılı ne yapacağımı şaşırdım.haftalık bir gün izin yapıyorum ondada pert oluyorum ertesi gün işe gitmeye zorlanıyorum her yerimin ağrısından ev işini bile eğlenceli kılmaya çalışıyorum hem işimi yapayım hem onunla ilgileneyim diye ev silerken bile heryeri su yapmasına rağmen gülüyorum aaa kızım bana yardımmı ediyor diyorum ancak yine de çok memnun olmuyor.
ben kızımı şu an kreş gibi bir ortama sokmak istemiyorum.hem küçük hem yaşıtlarına oranla bedenen çok zayıf çekingen bir çocuk
hani sosyalleşmesi için neler yapmalıyım kurslara falan mı yazdırayım ancak hangisine göndermeleyim yaşına en uygun hangisi olur
inanın peşinde pervane oluyorum azıcık kahkaha atsa gülse eğlense dünyalar benim oluyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz bana
Valla size pek yardımcı olamayacam ama gelecek yorumları merakla bekliyorum
1buçuk yaşında kızım var benm de annem bakıyor.Evi didik didik edince,parka gidince oyalanıyor eğleniyor ama hiç arkadaşı yok diye kahroluyorum. Siz de 1 sene sonraki halimi görüyorum
Kardeş en güzeli aslında ama cesaret yok ben de, kuzenleri akrabalar da yakında değil.Komşu desen çoğu erkek ve yaşıtı yok. offf of...
1 ay falan izin alamazmısınız?
hem siz dinlenmiş olursunuz hemde kızınıza çok iyi gelir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım yanlızlıktan oluyor, artık başka çocuklara ihtiyacı var, büyük şehirdeysen kreşlerde oyun grupları olur onlara götürebilirsin hafta sonu,
yüzme, jimnastik kursları olur, herkes çocuklarını çok etkinliğe göndermeyin diye vıdı vıdı yapıyo günümüzde ama tam tersi ne kadar çok yollarsan o kadar mutlu oluyorlar ve sosyal gelişimleri güzel oluyor
Cekingense ve zayifsa zaten haftanin belli gunleri kres cok faydali olucaktir inan. Haftada 2 3 gun yarim gun gotursum getirsi n babanesi. Hem oynar hem kendi kendine yemege alisir. Biraz daha buyusun yuzmeye ver mutlaka.
Valla size pek yardımcı olamayacam ama gelecek yorumları merakla bekliyorum
1buçuk yaşında kızım var benm de annem bakıyor.Evi didik didik edince,parka gidince oyalanıyor eğleniyor ama hiç arkadaşı yok diye kahroluyorum. Siz de 1 sene sonraki halimi görüyorum
Kardeş en güzeli aslında ama cesaret yok ben de, kuzenleri akrabalar da yakında değil.Komşu desen çoğu erkek ve yaşıtı yok. offf of...
özel sektör dershane daha açığı izin almam imkansız daha 8 aydır çalışıyorum bu zamana kadar beraberdir
bence kreşe verin.Kendi yaş grubunda sorun olmayacaktır.Kreşteki tüm çocuklar iri ve sosyal değil zaten.Zamanla açılır.Arkadaşlık kurmayı öğrenir.Haftada 2-3 kere en azından gönderin
yüzme için biryerle görüştüm 3 yaşını doldursun o şekilde alalım dedi güvenilir bir yer hoş aylık 480,00 tl diyor sanki olimpiyatlara hazırlayacaklar
o zaman iş babaanneye bakıyor,
gün içinde parka götürecek,bina da başka çocuklar varsa onlara götürüp oynatacak ya da kızınızın akranı kuzenleri varsa onlarla bir araya getirecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hiç aklıma gelmemişti böyle birşey şimdi onu araştırıcam çok sağolun arkadaşlaraynılarını yaşadık yaşıyoruz malesef
çalışan annelerin genel sorunu bu
birde etrafında yaşıtları arkadaşları yoksa
daha ağır geçiyor bu süreç
kreş için seninde söylediğin gibi erken
ama ben bu süreçte
(kızım senin kızının yaşlarındayken ve babannesi bakarken )
yarım günlük bir kreşe yazdırmıştım
sabah gidiyor
kahvaltısını yapıyor
oynuyor
ve öğlen saat 13.30 gibi alıyorduk
tabi babanne gidip alıyordu
bizler çalıştığımız için
ve ben çok faydasını gördüm
etrafında böyle bir imkanın varsa sakın kaçırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?