• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banada bir bakar mısınız?

edanurg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2018
5
0
1
25
Benim derdim sanırım insanların benden sıkılacağını düşünmem mesela bir arkadaşımla yalnız başıma bir yere gideceğim zaman acaba benle durmakta sıkılırmı diye düşünüyorum (aslında diğer derdimde çok düşünmek sürekli bazı şeyleri düşünürüm neyse)illa arkadaşımla biryere gideceksen yanımızda biriminde yanımda olmasını isterim o da konu açsın sıkılmayalım diye bunu nasıl asabilirim insanların benden sıkılacağı düşüncesini Nasıl yok edebilirim lütfen yardım edin bazı şeyleri nasıl oluruna bırakmalıyız bilmiyorum

Sizle bir yere gitmek istediklerine göre sıkılmazlar.kimse olmayınca birinden biri mutlaka konu açar konuşursunuz.çekinmeyin böyle bir durumdan.siz de açılırsınız alışırsınız böylece.

Özgüven problemi bu. Sahne korkusu gibi bir şey... Kişisel gelişim filan biraz bi kurcalasanız kitaplarını, tekniklerini. Bi deneyin öyle.

Özgüven eksikliğiniz var, bunu yenmek için kendinizi geliştirecek faaliyetlerde bulunmanızı öneririm. Böylelikle açacak konu da kazanırsınız. Örneğin film izlemek, kitap okumak, sevdiğiniz bir spor dalıyla uğraşmak, resim kursuna gitmek, enstrüman çalmak, hangisinden hoşlanıyorsanız. Denedikten sonra hala bu durumu yenemiyorsanız, psikologa gitmenizi tavsiye ederim.

Back
X