Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkbanada yardım edin isim karar veremiyorum
arkadaslar yunusemre kerem talha sizce hangisi aslında eymeni cok begeniyorum ama babamız asla olmaz begenmedim diyor bu isimler arasında karar vercegiz.
Eymen isminin anlamı güzel ama kulağa pek hoş gelmiyor.Pek duyulmamış,değişik isimler hoşuma gitmiyor.Kerem ismi seçtikleriniz arasında en güzeli bana göre.Allah analı babalı büyütsün.
iki isim konusu benide kısaltılıp sölendiği için canımı sıkmıyo değil cümki bi tane oğlum var adı ömerasaf ama herkez ömer diyor cok bozuluyorum bu sebebten tek isim düsünüyorm ikinci oğluma peki siz ne sebeple iki isim koymayın ddediniz.
arkadaslar yunusemre kerem talha sizce hangisi aslında eymeni cok begeniyorum ama babamız asla olmaz begenmedim diyor bu isimler arasında karar vercegiz.