- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Kelime oyunu bilgi yarismasi denedim ama begenmiyor sıkıcıymış .Sıkıldıysa kelime oyunu bilgi yarışı en fazla okey oynasın yahu pubg çok tuhaf bir oyun ve insanlık için normal değil bence.
Bu pubg diger oyunlar gibi degil bagimlilik yaratiyor. 9 yillik esim her donem bir oyuna sardi ama hepsinden vazgecebildi bu pubg dan vazgecemiyor.Erkek kardesim ve kiz kardesimde oynuyor. Erkek kardesim ruyalarina felan girdigini soyluyordu.Benim de nişanlim oynuyor ve benim de oynamam için israr ediyor ama ben böyle oyun oynayip bagimli olmayi sevmiyorum . Oynamasini istemedigimi söyledim tamam siliyorum dedi ve sildi geçen gün tekrar yüklemiş hani silmiştin dedim , sıkıldım vakit gecsin diye yükledim , evlenince oynamam bagimli degilim dedi. Sizce de bagimli degil mi yoksa bagimli mi ? Önlemimi şimdiden almak istiyorum.
Ben de bagimlilik yaptigini biliyorum o yüzden rahatsiz oldum . Evlenince kanepeye yayilip elinde telefon pubg oynamasini seyretmeye niyetim yok.Bu pubg diger oyunlar gibi degil bagimlilik yaratiyor. 9 yillik esim her donem bir oyuna sardi ama hepsinden vazgecebildi bu pubg dan vazgecemiyor.Erkek kardesim ve kiz kardesimde oynuyor. Erkek kardesim ruyalarina felan girdigini soyluyordu.
Aynı evin içindeyiz ikimiz tek onu nasıl umursamıyormuş gibi yapabilirim ki. Neyle uğraşabilirim ki bi ara oya falan yapım dedim bi sefer baktim hiç bir şekilde diyaloğumuz olmuyor kökten bitiyor herseyOyundan iyice sıkılana kadar birsey yapamazsınız maalesef. Kendinize eğlenceli uğraşlar bulun onu umursamayın..
Hayır önceden oynamıyordu benim ailem başka şehirde yaşıyor oraya gidip iki hafta kaldım geldiğimde oyun oynuyordu meğer ben ordayken arkadaşları falan oynuyormuş oda sıkılmasn diye yüklemiş ama artık suyunu cikardiÖnceden de oynuyor muydu
Belki oyunu bir kaçış olarak görüyordur
Allah kolaylık versin
Allah kurtarsın kardeşim ne diyelim olmadı terapiste filan gidinHayır önceden oynamıyordu benim ailem başka şehirde yaşıyor oraya gidip iki hafta kaldım geldiğimde oyun oynuyordu meğer ben ordayken arkadaşları falan oynuyormuş oda sıkılmasn diye yüklemiş ama artık suyunu cikardi
Denedim yaptım ama tlfondan yedek internet paketi aldı modem olana kadarTemizlik yaparken yanlislikla evdeki wifiyi boz
Bırak oynasın hiç cinnet geçirmeye sorun çıkarmaya gerek yok kendisi sıkılacak kısa zaman sonra..evde oyun oynuyor adam dışarda olsa kendi keyfine göre gezse içse byn arkadaş edinse evin yolunu unutsa daha mı iyi..şükür.. Şükür..Eşim 1 aydır pubg diye bir oyun oynuyor sürekli Oynuyor artık bana vakit ayırmıyor işten gelip uyuyor kalkınca direk oyun oynuyor 2 gün tatili var evden çıkmıyor oyun oynuyor misafirliğe gidiyoruz beni orda bırakıp eve gelip oyun oynuyor nasıl kurtulabilirim bu oyundan bir fikir verin yoksa cinnet gecirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?