- 9 Eylül 2014
- 179
- 67
- 123
- Konu Sahibi Mylonghair
-
Ve gercekten cok yakısıklı romantik ve mis kokuyolarmış:) :) biz kokmuş boxer koklayıp duralımİtalyan erkekleri de amma bakımlı he!
Bir blogda gördüm, anlatıyordu, gardıroplarında sizden fazla aksesuarları, kıyafetleri vardır diyordu.
Yanlarında biz pek bir paspal kalırız justcım
Bırak boxerı hava sucak ağdam yapıştı gel yardım et diyemedimmmmmm.
:) :) :)
:) :) :) :) :)
deyivereydin ya aguzum
gelirdi valla o hüsamettinn
bende basma donumla oturuyom deseydin
Ve gercekten cok yakısıklı romantik ve mis kokuyolarmış:) :) biz kokmuş boxer koklayıp duralım
Deme öyle şeyler, cümleye tikkat kesildim just. Mune cımbızla yolacak bizidur şimdi oraya girersek çıkamayız
Bakımdan ziyade, çok romantik ve nasıl davranacağını bilen tipler oluyormuş.Ve gercekten cok yakısıklı romantik ve mis kokuyolarmış:) :) biz kokmuş boxer koklayıp duralım
birazdan fantaziye girecekti belli ki uzatsan haha böylesini çok duydumKızlar bundan iki ay mnce biriyle tanıştırıldım .adam telefonu ile fazla haşır neşir.kalabalık bi ortamdı tanıstırılna anımız.benden etkilendiğini belli etti.aramalar majlar vs....bi gün bana yazdıgı şey şuydu.çok sıcak bunaldım bozerımla uzanıyorum.okudum cevap bile atmadan engelledim heryerden.neyin kafasını yaşıyo acaba.
Gul kiz gul hep gul emi...Ayyy ölüceö gülmekten :) :) :) :)
o kadar yakısıklı olup onca a kuz varken nasıl sahip cıksınlar donlarına :sBakımdan ziyade, çok romantik ve nasıl davranacağını bilen tipler oluyormuş.
Ama zamparalık, yalan, dolan diz boyuymuş. Geyik kadar boynuzlarla gezersiniz diyorlardı
Ya bu arada nasıl
Gul kiz gul hep gul emi...
bene bak bu arada herseye iyi tarafindan bakmak gerek derler..iyi tarafi da galiba stresli olarak konu acip kisa surede stresini aldigimiz (cinsellik yonunden )rekor kiran konu sahibesi haniimkupa bulamadim sunlan idare et artik
Yaaa teşk ederim.hepberaber güldük cok güzel oldu :)
tabi cnm direk fesat bi yokladı beni bakim dobumun içini yoklıcak mı diye:) :)birazdan fantaziye girecekti belli ki uzatsan haha böylesini çok duydumbanyoya girdim duşa gidiyorum boxer imla uzanıyorum iyi yapmışsın hadi çok açık rahat diyelim olabilir tabi ama sanmam fesatlık vardır
Hiç beraber olmadım ki cnm :).paksırcıdan ayrılcan mı ?
Şahsen ben de o kadar yakışıklı bir erkek olsam ben de zampara olurdumE
o kadar yakısıklı olup onca a kuz varken nasıl sahip cıksınlar donlarına :s
Neden söylim ki hiç tenezür etmedim tabi onun gözünde öyle gözüktüm.saydım verdim veriltirdim kendimŞahsen ben de o kadar yakışıklı bir erkek olsam ben de zampara olurdum
Bu arada ona bu söylediğinin onur kırıcı olduğunu söylemeliydin mylongcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?