Banane senin boxerından hödülkk

İtalyan erkekleri de amma bakımlı he!
Bir blogda gördüm, anlatıyordu, gardıroplarında sizden fazla aksesuarları, kıyafetleri vardır diyordu.
Yanlarında biz pek bir paspal kalırız justcım
Ve gercekten cok yakısıklı romantik ve mis kokuyolarmış:) :) biz kokmuş boxer koklayıp duralım

Ve gercekten cok yakısıklı romantik ve mis kokuyolarmış:) :) biz kokmuş boxer koklayıp duralım
Bakımdan ziyade, çok romantik ve nasıl davranacağını bilen tipler oluyormuş.
Ama zamparalık, yalan, dolan diz boyuymuş. Geyik kadar boynuzlarla gezersiniz diyorlardı

birazdan fantaziye girecekti belli ki uzatsan haha böylesini çok duydum banyoya girdim duşa gidiyorum boxer imla uzanıyorum iyi yapmışsın hadi çok açık rahat diyelim olabilir tabi ama sanmam fesatlık vardır

Ya bu arada nasıl
Ayyy ölüceö gülmekten :) :) :) :)
Gul kiz gul hep gul emi...

bene bak bu arada herseye iyi tarafindan bakmak gerek derler..iyi tarafi da galiba stresli olarak konu acip kisa surede stresini aldigimiz (cinsellik yonunden )rekor kiran konu sahibesi haniimkupa bulamadim sunlan idare et artik

E
Bakımdan ziyade, çok romantik ve nasıl davranacağını bilen tipler oluyormuş.
Ama zamparalık, yalan, dolan diz boyuymuş. Geyik kadar boynuzlarla gezersiniz diyorlardı
o kadar yakısıklı olup onca a kuz varken nasıl sahip cıksınlar donlarına :s

Ta
birazdan fantaziye girecekti belli ki uzatsan haha böylesini çok duydum banyoya girdim duşa gidiyorum boxer imla uzanıyorum iyi yapmışsın hadi çok açık rahat diyelim olabilir tabi ama sanmam fesatlık vardır
tabi cnm direk fesat bi yokladı beni bakim dobumun içini yoklıcak mı diye:) :)

Şahsen ben de o kadar yakışıklı bir erkek olsam ben de zampara olurdum
Bu arada ona bu söylediğinin onur kırıcı olduğunu söylemeliydin mylongcum
Neden söylim ki hiç tenezür etmedim tabi onun gözünde öyle gözüktüm.saydım verdim veriltirdim kendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…