Evet arkadaşlar herkes neler hissettiğinizi daha sonra bu hislerin değişip değişmediğini yazarsa yeni ameliyat olan ve bandajları açılacaklara bir tecrübe olur diye düşündüm.
Benim bugün bandajlarım açıldı ve ilk açıldığı an ağlayacak gibi oldum zor tuttum kendimi
bandaj açıldı... baktım, baktım... inanamadım...
sanki eski burnumdan hiç farkı yoktu...üstüne üstlük 3 katı şiş haldeydi...
iner dedim, düzelir dedim... başkalarının ilk bandaj açılmış cillop gibi burunlarını kıskançlıkla seyrettim...
2 ay oldu... nasıl bir şişlikmiş anlamadım.... burnum hala aynı.... alçı çıkınca şeklinden memnun değilseniz, memnun kalmıyorsunuz kısacası...
benim hissettiğim çoooook büyük bir hayal kırıklığı oldu işte...
hergün çekilen resimler.... bir önceki ve sonraki günle karşılaştırmalar ve değişmeyen sonuç
kocaman bir hayal kırıklığı yaşıyorum
hadi yabariz şişlikler var bende. doktor ödem çok olduğundan böyle gözüküyor dedi. masaj verdi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Düzelmezse bu şekilde kalırsa ne yaparım ben hiç bilmiyorum
canım sıkıntı şişlik değil....
biçimini, duruşunu beğenmediysen, o düzelmiyor işte...
şeklini beğeniyorsan ama şiş olması sıkıntıysa o sorun değil...
benim sağ profil başka... sol daha başka...
burun dikiş yerinden kapatılırken zorluk çekilmiş ve kapama yerinde aşağı bir kıvrım oluşmuş...
iki burun deliğide farklı biçimde yapılmış... burun ucumda da bir pinpon topu var...
resim koysam, halime acırsınız... yandan burnum kavisli desem değil, düz desem düz değil... garip bir durumda
anladım canım.. Ben burnumun şeklimi beğendim açıkcası. Yani bir eğrilik falan yok yan profilden baktığımda çok güzel duruyor. Ama düz baktığımda burnumun kanatları galiba o şiş olduğundan çok kötü duruyor. O çok önemli değil ama en kötüsü de burnumun ucu. aşağı doğdu bakıyor çöküntü mü var şişten mi öyle anlamadım bir türlü. İnşallah şiştir Allahım normal hali buysa evden dışarı çıkamam :18:
iner dedim, düzelir dedim... başkalarının ilk bandaj açılmış cillop gibi burunlarını kıskançlıkla seyrettim...
2 ay oldu... nasıl bir şişlikmiş anlamadım.... burnum hala aynı.... alçı çıkınca şeklinden memnun değilseniz, memnun kalmıyorsunuz kısacası...
hergün çekilen resimler.... bir önceki ve sonraki günle karşılaştırmalar ve değişmeyen sonuç
Kıyamam sana, o kadar sıkıntı çek sonuç hüsran olsun. belki 6 aydan sonra düzelir, hep öyle diyorlar ya. özellikle kalın derililerde şişlikler geç inermiş, sen de biliyorsun.
canım sıkıntı şişlik değil....
biçimini, duruşunu beğenmediysen, o düzelmiyor işte...
şeklini beğeniyorsan ama şiş olması sıkıntıysa o sorun değil...
benim sağ profil başka... sol daha başka...
burun dikiş yerinden kapatılırken zorluk çekilmiş ve kapama yerinde aşağı bir kıvrım oluşmuş...
iki burun deliğide farklı biçimde yapılmış... burun ucumda da bir pinpon topu var...
resim koysam, halime acırsınız... yandan burnum kavisli desem değil, düz desem düz değil... garip bir durumda
Belki istediğin gibi olmamıştır gerçekten ama yeni bir burna alışmak da zor olsa eğerek. ben de çok meraktayım benimki nasıl olacak diye. eskisini aramayalım da. ne de olsa eskisi kötü de olsa orijinal hali olduğu için insana o kadar batmıyor.
güzel bir burna kim alışmaz birtanem... eskiyi kendimiz bile hatırlamayız inan...
benimki zaten, eskisinin hemen hemen aynısı oldu... özleme durumu hiç yok zaten... ekstra olarak, burun deliklerim birbirinden farklı biçimde
Haklısın, güzele hemen alışılır. ben de çok tedirginim burnum konusunda. umarım keşke demem sonucumu görünce.
tatlım, işinin ehli bir doktor, eskiden de birşeyler taşıyan yepyeni bir burun yapıyor ve kişinin yüzüne inanılmaz yakışıyor.... yani herşey doktorda bitiyor... yaptığı burunları görmediğiniz doktora ameliyat olmayın...benim hatam buydu...
tarzını beğenmediğiniz doktorada gitmeyin...
evde bandajı kendım açtım, ailem şoka girmiş gibi yüzüme bakıyordu. ne olabilir ki dedim ve aynaya baktım. Ayna da başkası vardı sanki incecik bir bandaj ne kadar farklı gösteriyordu burnumu oysa ki . Ağlamaya başladım maykıl ceksın oldum dedim. Burnum çok kısa ve şişko idi iki gün bu şekilde ağladım. panik atak krizleri geçirdim.
Zamanla şişler iniyor sende alışıyorsun. 1.5 ay oldu benim de çok yeni ama şu an çok mutluyum resmen güzelleştim. Açıldığı an ben bu çirkinlikle bundan sonra nasıl yaşayacağım diye düşünmüştüm :))özellikle son iki gündür çok beğeniyorum giderek oturuyor.
Doktora gittim bir de kızdım çok küçük dedimhalbuki boyu aynı kanatlara dokunmadı ucunu biraz kaldırdı ve kemiği düzeltti.
Bu süreçte doktorum sürekli motive etti beni düzelecek dedi sende alışacaksın, öyle de oldu :)
Velhasıl zamanla o hisler geçiyor ve iyi ki oldum diyorsun :))
tatlım, işinin ehli bir doktor, eskiden de birşeyler taşıyan yepyeni bir burun yapıyor ve kişinin yüzüne inanılmaz yakışıyor.... yani herşey doktorda bitiyor... yaptığı burunları görmediğiniz doktora ameliyat olmayın...benim hatam buydu...
tarzını beğenmediğiniz doktorada gitmeyin...
Doktorum bana yaptığı burunları gösterdi, beğendim ama sonuçta benim burnum kalın derili. Ne kadar inceletebilir ki, çok inceltirse cildin kan dolaşımı bozulurmuş. Sağlıksız ve güzel bir burundansa sağlıklı ve güzel sayılan bir burnu tercih ederim açıkçası. Yarın alçım çıkacak. hepinizi bilgilendiricem. Bir kaç gün sonra inşallah foto da koyucam sizler için, özellikle benim gibi kalın derililier için. Hakkımızda hayırlısı artık.
aynı durumdayım minimal ölçütte değişti. kimse anlamıyor ben dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?