- 29 Haziran 2013
- 188
- 7
- 296
- Konu Sahibi balbadem34
-
ay balbadem şimdi okudum gezinirken.ben de izmirden geldim bandırmaya daha önce de yazdım buradan yok mu bandırmada yaşayan diye cevap gelmiyor pek ki geçen yıldan beri bir ben yazıyorum:)))Merhaba Kızlar ben 7 aylık evliyim 5 aylıkta hamile istanbuldan geldim buralara malum kimsecikleri tanımıyorum. Burda yaşayan arkadaşlarla tanışmak istiyorum.
buralardayım canım bizden başka da buralarda olan yok zaten:)))Selam gelin bende umudumu kestiğim için girmiyordum kadınlar Kulubü dolayısı ile yeni gördüm nasılsın hala buralardamı sın
Mrb canım ben varımmmm :)kimse yokmu yaww koca bandırmadaa
Herkes ıstanbuldan bandırmada kımse yokCanım yaa kıyamam bende bandırma da yaşıyordum evlenince istanbula geldim ben de
Evet canım gördüğüm kadarıyla öyleHerkes ıstanbuldan bandırmada kımse yok
Sıkıldığımdan memlekete ızıne gıdıyorumEvet canım gördüğüm
Evet canım gördüğüm kadarıyla öyle
aaaa nerdesın canım hangı semttebende bandirmadayim benimde hic arkadasim yok
Ayyyy cok sevindimmm. Bende leventteyim 15 aylik evliyim bnde cnm . Allah bağislasin. Hoşgeldin bandirmayaaaapasabayirdayim yeni tasindik bizde istanbuldan 5 yasinda kizim var bide oglumolcak insallah n guzel birinin olmasi
Hosgeldin sende canim ne zamn geliyorsun . hangi semteHoşgeldin ben de taşınıyorum bandırmaya bir ayım kaldı şuan İstanbul dayım
Gaziosmanpasa dayım canım Ocak ta taşınıyoruz inşallah dört gözle bekliyorum bendeHosgeldin sende canim ne zamn geliyorsun . hangi semte
Kiz bandirmada gaziosman paşa yok kiGaziosmanpasa dayım canım Ocak ta taşınıyoruz inşallah dört gözle bekliyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?