Bandırmada yaşayan anneler ve anne adayları tanışalım kaynaşalım

balbadem34

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
188
7
296
Merhaba Kızlar ben 7 aylık evliyim 5 aylıkta hamile istanbuldan geldim buralara malum kimsecikleri tanımıyorum. Burda yaşayan arkadaşlarla tanışmak istiyorum.

Merhaba Kızlar ben 7 aylık evliyim 5 aylıkta hamile istanbuldan geldim buralara malum kimsecikleri tanımıyorum. Burda yaşayan arkadaşlarla tanışmak istiyorum.
ay balbadem şimdi okudum gezinirken.ben de izmirden geldim bandırmaya daha önce de yazdım buradan yok mu bandırmada yaşayan diye cevap gelmiyor pek ki geçen yıldan beri bir ben yazıyorum:)))

Selam gelin bende umudumu kestiğim için girmiyordum kadınlar Kulubü dolayısı ile yeni gördüm nasılsın hala buralardamı sın

pasabayirdayim yeni tasindik bizde istanbuldan 5 yasinda kizim var bide oglumolcak insallah n guzel birinin olmasi

pasabayirdayim yeni tasindik bizde istanbuldan 5 yasinda kizim var bide oglumolcak insallah n guzel birinin olmasi
Ayyyy cok sevindimmm. Bende leventteyim 15 aylik evliyim bnde cnm . Allah bağislasin. Hoşgeldin bandirmayaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…