- 14 Mayıs 2015
- 2.262
- 945
- 43
- 32
- Konu Sahibi balbadem34
-
Ben alıhanı begendım cok ılgılendı . ama bnm butun arkadaslarımı hep orhan gıttıler o doğum yaptırdı . bır arkadasım da orhana gıdıyordu sımdı 2.ye hamıle alıhana gıdıyor oda. sen alhanı neden begenmedınistanbuld a olsa özelde ki dr um çook iyiydi burdaki özellere gitmek istemiyorum hepsi maddiyatçı ve devletten de farkı yok
ayyy deli etti beni bugün bırak allah aşkına detaylı ultrasonıu gösteriyorum ben bundan anlamam diyo rapor gibi bişe vermedi mi diyo iyi diosa iyidir o zaman diyo bi aydır ara ara akıntımda ince ip gibi koyu kahverengi görüyorum diyorum derdimi anlatıyorum ne deemek istediğini anlamıyorum diyo kem küm ultrasona bakıo bebeğin kilosunu bana soruyo ne boyunu söledi ne kilosunu kan ilacına başladın mı diyo yok diorum aynı soruyu on kere soruyo yoko diorum yazmadın diorum tamam yazıyorum diyo anam hastaneden çıktım yazdığı ilacı vermemiş sinirden bn nası çıktığımı bilemedim zaten..lanet olsun bırak gidelim dedim eşime yaa ben böle bişey görmedim hayatımda !!!Ben alıhanı begendım cok ılgılendı . ama bnm butun arkadaslarımı hep orhan gıttıler o doğum yaptırdı . bır arkadasım da orhana gıdıyordu sımdı 2.ye hamıle alıhana gıdıyor oda. sen alhanı neden begenmedın
Orhana gıt o zaman kesınlıkle o cok ılgılı ve bakar herseyı soyler dene bıayyy deli etti beni bugün bırak allah aşkına detaylı ultrasonıu gösteriyorum ben bundan anlamam diyo rapor gibi bişe vermedi mi diyo iyi diosa iyidir o zaman diyo bi aydır ara ara akıntımda ince ip gibi koyu kahverengi görüyorum diyorum derdimi anlatıyorum ne deemek istediğini anlamıyorum diyo kem küm ultrasona bakıo bebeğin kilosunu bana soruyo ne boyunu söledi ne kilosunu kan ilacına başladın mı diyo yok diorum aynı soruyu on kere soruyo yoko diorum yazmadın diorum tamam yazıyorum diyo anam hastaneden çıktım yazdığı ilacı vermemiş sinirden bn nası çıktığımı bilemedim zaten..lanet olsun bırak gidelim dedim eşime yaa ben böle bişey görmedim hayatımda !!!
Orhana gıt canım bn buraya ılk geldıgımde hep ona gıttım 4/5 kez sonra o ızıne gıdınce mecburen veysele gıttım sadece 1 seferlıgıne . bu ay da alıhanı denedım hayırlısı bakalım kac aylık hamılesınOrhan mı diyosun tamam onu deneyeyim o zaman
Maasallah . Biz yeni dusunmeye basladik canim . Hadi hayirlisi olsunSenle yazışırken veysele almış eşim randevu yu neyse artık buda olmadı orhanı deneriz 20 haftalık canım senin gebelik?
Amin ins doktora gittik sukur hicbir skintiniz kusurunuz yok dedi takdir rabbimin ol derse olur insAllah gönlüne göre versin inşallah canım Rabbim isteyen herkese versin :)
Dün ağrım oldu bugun de ara ara canım adet sancısı gıbı adet oluyorum zzannettım belım dız kapaklarıma kadar ağrıdı . sol ve sag kasığimda batmalar oluyor bıçak saplamış gıbı . bırde 2 gün ishal oldum needen bılmıyorum ama . hayrlısı ama adet olmadım daha var 10 gun varadet sancısı gibi oldu biraz bel ağrım olmuştu biraz evet günün mü geçti canım
Aleykum selamslm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?