- 29 Ağustos 2015
- 142
- 110
- 23
- Konu Sahibi balbadem34
-
Yok ben ist. Dakini söyledim zaten :) Bandırmada tabi ki yok :) gelirsem hacıyusuf da olcazKiz bandirmada gaziosman paşa yok ki
Aaaa kiz bana cok yakin tuttunuz mu ev . tutmadiysaniz levente gelinYok ben ist. Dakini söyledim zaten :) Bandırmada tabi ki yok :) gelirsem hacıyusuf da olcaz
Ev hazır canım anneme yakın hem.levent taraflarını pek sevmiyorumAaaa kiz bana cok yakin tuttunuz mu ev . tutmadiysaniz levente gelin
Mrb canim . nerde oturuyorsunMerhaba bende bandırmadayım
Canim ne yaptiniz geldiniz mi bandirmayaEv hazır canım anneme yakın hem.levent taraflarını pek sevmiyorum
Geldik yerleştik canım sonunda yaaa :))Canim ne yaptiniz geldiniz mi bandirmaya
Geldik yerleştik canım sonunda yaaa :))Canim ne yaptiniz geldiniz mi bandirmaya
Hosgeldin canim havalarda soguduGeldik yerleştik canım sonunda yaaa :))
Hoşbulduk canım.Evet yaa soğudu valla :/Hosgeldin canim havalarda sogudu
Bulusalim tanisalim musait bir gundeHoşbulduk canım.Evet yaa soğudu valla :/
evettt şuanki dr um Alihan Tığlı hiçç ama hiçç memnun değilim yaKadın doğumcumu canım benım
Neden kı canım ben orhanı denedım orhan ıyıydı ama artık gıtmıyorum bn ona . banada alıhan ıyı geldı ona gıdıyorum bn . yeşim ve veysele sakın gıtme . özele gıderım dersen carsıda erkan var o alanında cok ıyı ama oda üzretle bakıyor bır sefer verıyorsunuzevettt şuanki dr um Alihan Tığlı hiçç ama hiçç memnun değilim yasinirden ağlıycam artıkkk
Gıttım de cok agır ya hıc sevmedım 1 hastaya 30 dk bakıyor cok konuşuyor . zaten ben hamıle kalırsam buradakı doktorları düşünmüyorum balıkesır unıversıte hastanesınde dogum yaptı arkaasım cok memnun kalmış doktorundanveysele naktım şiömdi baya yorum almış memnun kalan çok olmuş sen gittin mi ki veysel beye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?