• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bandırmaya yolculuk .. Nasıl izin alabilirimm ?

o zaman bak ben sana acıkca soylıyım burdakı kımse sana soyle yapta gıt boyle yapta gıt demez nedenmı?o yolda ya basına bısey gelırse ya sana bısey olursa bunun vebalını kımse ustune almak ıstemez azcık aklını basına topla ya:19:

bu forumda benden inatçı ve benden daha dik kafalısını bulamazsn .. Veballe ne alakası var burdakiler dedi diye gidip ölcek miyim . ben kendi isteğimle gitcem herşeyin vebali benim üzerime .. Ne bahane bulsamda gitsem tek derdim bu .

Gece 2 de gideceğinize gündüz gitme imkanına bakın derim. Mutlaka aktarmalı gidebileceğiniz bir durum olabilir. Gündüz bir otobüs başka şehre gidiyor olabilir fakat bandırmadan geçebilir. onları bir araştırın derim. Mesela Çanakkale otobüsleri bandırmaya uğrar. Siz Çanakkaleye giden araçları bir araştırın, gündüz giden vardır. Varsa bileti o firmadan alırsınız, Bandırmada da inersiniz. Hangi şehirden bineceksiniz. Bir bakabilirim firmalara internetten isterseniz

bu forumda benden inatçı ve benden daha dik kafalısını bulamazsn .. Veballe ne alakası var burdakiler dedi diye gidip ölcek miyim . ben kendi isteğimle gitcem herşeyin vebali benim üzerime .. Ne bahane bulsamda gitsem tek derdim bu .

cok alakası var ama senın ınatcı kafan almaz ışte :19:

Gece 2 de gideceğinize gündüz gitme imkanına bakın derim. Mutlaka aktarmalı gidebileceğiniz bir durum olabilir. Gündüz bir otobüs başka şehre gidiyor olabilir fakat bandırmadan geçebilir. onları bir araştırın derim. Mesela Çanakkale otobüsleri bandırmaya uğrar. Siz Çanakkaleye giden araçları bir araştırın, gündüz giden vardır. Varsa bileti o firmadan alırsınız, Bandırmada da inersiniz. Hangi şehirden bineceksiniz. Bir bakabilirim firmalara internetten isterseniz

görüş sabah 9 da başlıyıp 11:20 de bitiyo öğlen yani benim sabah orda olmam lazm sabah orda olmam gerektiği içinde gece gitmem lazm .. :)

Nedense hiç bi yorumun yardıma dayalı değil illaha eleştiricen ..
her konuma yorum yazıyorsun 1 kerecik bile konuya odaklı yazmadın bi kerecik ya bi kerecik bile ..
Yorum yazmıyorum daha da ..

yazmadım yazmıycam aklın basına gelırmı dıye bakıyorum ama yok ılle bıseylerı tecrube edıncemı akıllancan anlamıyorum ya yanı burda bu kadara ınsan yanlış bı tek sen dogru pes:19:

Annem bu konuda ne kadar iyiyi isterse istesin onun bu konuda yapacağı herşey beni daha da dibe batırır o yüzden onunla bu konuda anlaşmamız ve hatta konuşmamız imkansızın da ötesinde bi durum :)

O zaman sana sadece kendi doğruların kalıyor. Burada kimse seni yalana, yanlışa teşvik etmez sanmıyorum.

yazmadım yazmıycam aklın basına gelırmı dıye bakıyorum ama yok ılle bıseylerı tecrube edıncemı akıllancan anlamıyorum ya yanı burda bu kadara ınsan yanlış bı tek sen dogru pes:19:

Yeter gerçekten .. Yardım etmeyeceksen yorum da yazma o zaman .. Benim derdim bana yeter burda değerli zamanımı çalmazsan sevinirim .. Evet tek doğru benim herkes yanlış oldu mu ? Mutlu oldun mu duyunca ?
Konuya bak yazdığın yorumlara bak .. Uğraşamıyorum artık cidden yeter ya tamam ...

Yaşın kaç bilmiyorum ama küçük olduğu belli. Sevgilinin hapisten çıkmasına zaten 1 ay falan kalmış. Bunun için kendini zora sokma. Zaten sevgilin ne suç işlediyse hayatını zaten zora sokmuş. Bunları açık açık yazdım kusura bakma ama. Hapiste ne işi var suçu nedir.

Yaşın kaç bilmiyorum ama küçük olduğu belli. Sevgilinin hapisten çıkmasına zaten 1 ay falan kalmış. Bunun için kendini zora sokma. Zaten sevgilin ne suç işlediyse hayatını zaten zora sokmuş. Bunları açık açık yazdım kusura bakma ama. Hapiste ne işi var suçu nedir.

1 ay snra çıkmıyo 1 ay sonra açık cezaevine geçiyo ..
Suçu gizlenecek birşey değil yazardım ama bunu yazmanın konuyla bi alakası yok ..
18 yaşındayım ..

1 ay snra çıkmıyo 1 ay sonra açık cezaevine geçiyo ..
Suçu gizlenecek birşey değil yazardım ama bunu yazmanın konuyla bi alakası yok ..
18 yaşındayım ..

Bahane bulmaktan bahsetmiştim .. keyiften yalan söylemiyorum zaten mecburiyetten karşımda dertten anlayacak birileri olsaydı mecbur kalmazdım ..

Bahane bulmakla yalan söylemenin arasındaki fark ne ki? Aileme bahane uydurdum, aileme yalan söyledim cümlesi aynı bence. Farkında değilsin ama yapılan yorumların hepsi aslında senin iyiliğin içindi. Burnunun dikinden karşını göremiyorsun ki karşındaki seni anlasın. Bu kafayla da anlayacak birilerini bulamazsın. Neyse bol şans sana.

Yeter gerçekten .. Yardım etmeyeceksen yorum da yazma o zaman .. Benim derdim bana yeter burda değerli zamanımı çalmazsan sevinirim .. Evet tek doğru benim herkes yanlış oldu mu ? Mutlu oldun mu duyunca ?
Konuya bak yazdığın yorumlara bak .. Uğraşamıyorum artık cidden yeter ya tamam ...

ya hadı bızı gectım kendı acından dusun ya kızın olsa ben bandırmaya cezaevıne gıdıyorum dese ve daha 18 yasında olsa sen nedersın ya of aman:19:

ya hadı bızı gectım kendı acından dusun ya kızın olsa ben bandırmaya cezaevıne gıdıyorum dese ve daha 18 yasında olsa sen nedersın ya of aman:19:

O zaman sana sorayımm .. Sevgilinle buluşacaksın diyelim normal şartlar altında öylesine ya da sen değil herhangi birisi şuana kadar gizli gizli buluşup ama sonundada evlenen birini örnek alalım .. Gizli gizli buluşan kız ilerde çocuğum olsa böyle giderse iyi olmaz ama diye her seferinde dşünse .. Ortada severek isteyerek görüşerek evlenen çift kalmazdı ..

O zaman sana sorayımm .. Sevgilinle buluşacaksın diyelim normal şartlar altında öylesine ya da sen değil herhangi birisi şuana kadar gizli gizli buluşup ama sonundada evlenen birini örnek alalım .. Gizli gizli buluşan kız ilerde çocuğum olsa böyle giderse iyi olmaz ama diye her seferinde dşünse .. Ortada severek isteyerek görüşerek evlenen çift kalmazdı ..

aynı sehırde gorusmekle farklı sehre gıtmek arasında daglar kadar fark var ya anlamıyomusun senın ıyılıgını dusunuyoruz burda:19:

aynı sehırde gorusmekle farklı sehre gıtmek arasında daglar kadar fark var ya anlamıyomusun senın ıyılıgını dusunuyoruz burda:19:

Zaten gideceğim belirsiz .. Sanki başka şehre gidince kerhaneye düşüyorum ya hey Allah'm öyle bi davranıyorsunuz ki ..
Hayır yani ne var başka şehirse başka şehir .. yalan yalandır sonuçta ..
Yoruldum cidden .. İyi geceler .

Zaten gideceğim belirsiz .. Sanki başka şehre gidince kerhaneye düşüyorum ya hey Allah'm öyle bi davranıyorsunuz ki ..
Hayır yani ne var başka şehirse başka şehir .. yalan yalandır sonuçta ..
Yoruldum cidden .. İyi geceler .

yar sacların lule lule ayaz sana gule gule o zaman:25::25::25::24::24:

sen inatcı falan degıl bıldıgın cocuksun cocuk Allah akıl fıkır versın aılenı degıl kendını kandırırsın sadece yazık hakıkaten ılerde cok pısman olursun sen bu adama bu kadar deger verıyosun ya ben bıde onun sana bakısını merak edıyorum sozlum falan yazmıssın ama sen sozlu falan degılsın aılenın kabul etmedıgı soz olmaz soz aıleler arasında yapılır. ayrıca bu adamın annesı senın aıenın tepkısını bılıyo mu onun gonlu razı mı bu sekılde gorusmenıze haberı varmı? bu adam cıkınca senınle evlenmeyecek o evlensede annesı senı ıstemıycek hos aılenden Allah razı olsun kı bu duruma musade etmıycek ama onlar kabul etse dıgerlerı ıstemıycek demedı deme. o kadın senın ıyılıgını ıstese kızım kendıne gel benım oglum bıle olsa bu adam senın neyın hangı ısfatla sen bu kadar rıske gırıyosun der. Rabbım en kısa zamanda gozlerını acar umarım.:41::20::20::20::20:

Back
X